Nothing Phone (2a): Διέρρευσαν τιμή και επιλογές RAM/αποθήκευσης

Nothing Phone (2a), Nothing Phone (2a): Διέρρευσαν τιμή και επιλογές RAM/αποθήκευσης

Η Νοthing εργάζεται για το επόμενο smartphone της, το οποίο θα ονομάζεται Nothing Phone (2a), σύμφωνα με σειρά πρόσφατων διαρροών.

Οι φήμες θέλουν τη συσκευή να παρουσιάζεται κατά τη διάρκεια του MWC στη Βαρκελώνη στα τέλη Φεβρουαρίου, ενώ ήδη έχει κυκλοφορήσει μια λίστα με τις υποτιθέμενες προδιαγραφές του. Τουλάχιστον τις σημαντικότερες από αυτές.

Μια νέα φήμη, τώρα, έρχεται να καλύψει και το κομμάτι της τιμής, για την οποία δεν είχαμε ακούσει κάτι μέχρι τώρα. Σύμφωνα με τον συνήθως αξιόπιστο leaker Roland Quandt, θα ξεκινά από 400 ευρώ στην Ευρωπαϊκή Ένωση και θα προσφέρεται σε λευκό και μαύρο.

Αυτό το βασικό μοντέλο θα έχει 8 GB μνήμης RAM και 128 GB αποθηκευτικού χώρου. Θα υπάρχει επίσης ένα με 12 GB μνήμης RAM και 256 GB αποθηκευτικού χώρου, αλλά δεν έχει κυκλοφορήσει η πιθανή τιμή του. Ακόμα, αν το Nothing Phone (2) κυκλοφόρησε στα 599 $ στις ΗΠΑ και στα 649 € στην ΕΕ, το Nothing Phone (2a) θα μπορούσε να κοστίζει περίπου 349 $ στις ΗΠΑ στην καλύτερη περίπτωση. Ή, πιθανότατα, 399 $.

Αυτή η τιμή θα το έκανε μια αρκετά καλή προσφορά, με την φημολογούμενη οθόνη 6,7 ιντσών 120 Hz 1.084×2.412 AMOLED, Dimensity 7200 SoC, κύρια κάμερα 50 MP, κάμερα ultrawide 50 MP και κάμερα selfie 32 MP.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Nothing

Nothing Phone (2a) Plus: Θα χρησιμοποιεί το MediaTek Dimensity 7350 Pro SoC

Η Nothing κυκλοφορεί το Phone (2a) Plus στις 31 Ιουλίου και τώρα έχουμε ένα στοιχείο του τι σημαίνει πραγματικά ο χαρακτηρισμός “Plus”.

Smartphones Nothing

Nothing Phone 2a Plus: Ανάρτηση στο Χ με Pokemon αποκαλύπτει ότι είναι στα σκαριά

Τον Μάρτιο, η Nothing κυκλοφόρησε το Nothing Phone 2a και τώρα φαίνεται ότι εργάζεται πάνω σε ένα Nothing Phone 2a Plus.

Smartphones Nothing

CMF Phone 1: Τeardown βίντεο αποκαλύπτει ότι δεν είναι τόσο εύκολο να επισκευαστεί

Το CMF Phone 1 απέσπασε επαίνους για τον “αρθρωτό σχεδιασμό” του αλλά τι σημαίνει αυτό αυτό πραγματικά για την επισκευή του;

Smartphones Nothing

Nothing Phone (2) και Phone (2a) ενημερώνονται σε Nothing OS 2.6

Το Nothing έχει κυκλοφορήσει την ενημέρωση Nothing OS 2.6 για το Nothing Phone (2) και Nothing Phone (2a).