Nothing Phone (2a): Διέρρευσαν τιμή και επιλογές RAM/αποθήκευσης

Nothing Phone (2a), Nothing Phone (2a): Διέρρευσαν τιμή και επιλογές RAM/αποθήκευσης

Η Νοthing εργάζεται για το επόμενο smartphone της, το οποίο θα ονομάζεται Nothing Phone (2a), σύμφωνα με σειρά πρόσφατων διαρροών.

Οι φήμες θέλουν τη συσκευή να παρουσιάζεται κατά τη διάρκεια του MWC στη Βαρκελώνη στα τέλη Φεβρουαρίου, ενώ ήδη έχει κυκλοφορήσει μια λίστα με τις υποτιθέμενες προδιαγραφές του. Τουλάχιστον τις σημαντικότερες από αυτές.

Μια νέα φήμη, τώρα, έρχεται να καλύψει και το κομμάτι της τιμής, για την οποία δεν είχαμε ακούσει κάτι μέχρι τώρα. Σύμφωνα με τον συνήθως αξιόπιστο leaker Roland Quandt, θα ξεκινά από 400 ευρώ στην Ευρωπαϊκή Ένωση και θα προσφέρεται σε λευκό και μαύρο.

Αυτό το βασικό μοντέλο θα έχει 8 GB μνήμης RAM και 128 GB αποθηκευτικού χώρου. Θα υπάρχει επίσης ένα με 12 GB μνήμης RAM και 256 GB αποθηκευτικού χώρου, αλλά δεν έχει κυκλοφορήσει η πιθανή τιμή του. Ακόμα, αν το Nothing Phone (2) κυκλοφόρησε στα 599 $ στις ΗΠΑ και στα 649 € στην ΕΕ, το Nothing Phone (2a) θα μπορούσε να κοστίζει περίπου 349 $ στις ΗΠΑ στην καλύτερη περίπτωση. Ή, πιθανότατα, 399 $.

Αυτή η τιμή θα το έκανε μια αρκετά καλή προσφορά, με την φημολογούμενη οθόνη 6,7 ιντσών 120 Hz 1.084×2.412 AMOLED, Dimensity 7200 SoC, κύρια κάμερα 50 MP, κάμερα ultrawide 50 MP και κάμερα selfie 32 MP.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Nothing

Nothing Phone (2a): Ανάμεσα στα πρώτα smartphone που θα επιτρέψουν πρόσβαση στο Android 15

Στο φετινό Google I/O ανακοινώθηκαν μια σειρά από βελτιώσεις στο λειτουργικό σύστημα Αndroid μαζί με λεπτομέρειες για το νέο smartphone της εταιρείας, το Pixel 8a.

Smartphones ChatGPT Nothing Nothing Phone 1

Nothing Phone (1): Ενημερώνεται σε Nothing OS 2.5.5 με ενσωμάτωση ChatGPT

Το Nothing OS 2.5.5, το οποίο έγινε διαθέσιμο για το Phone (2) και το Phone (2α) τον περασμένο μήνα, έρχεται τώρα στο Phone (1).

Smartphones featured Nothing

Nothing Phone (2a): Έφτασε σε μπλε απόχρωση

Το Nothing Phone (2a) έρχεται σε άσπρη, μαύρη και milky απόχρωση, ωστόσο την επόμενη εβδομάδα θα ενταχθεί σε αυτά «μια νέα έκδοση».

Smartphones featured Nothing

H Nothing ενσωματώνει το ChatGPT της OpenAI στα τηλέφωνά της με το Nothing OS 2.5.5

Το Nothing Phone (2a) έχει ήδη πάρει το Nothing OS 2.5.5 με βελτιώσεις κάμερας, διορθώσεις σφαλμάτων και το security patch Απριλίου.