Nothing Phone (3): Θα έρθει το 2025 και όχι φέτος λόγω της τεχνητής νοημοσύνης

Nothing Phone (3), Nothing Phone (3): Θα έρθει το 2025 και όχι φέτος λόγω της τεχνητής νοημοσύνης

Με το Nothing Phone (2) να έγινε επίσημο τον Ιούλιο του περασμένου έτους, πολλοί περίμεναν πως ο διάδοχός του ίσως να εμφανιζόταν σε μερικές εβδομάδες.

Ωστόσο, αυτό δε θα συμβεί και δεν είναι μόνο μια εικασία με βάση την έλλειψη διαρροών αλλά μια επίσημη ανακοίνωση ότι το Nothing Phone (3) θα έρθει από την καινούργια χρονιά.

Σήμερα, ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Nothing, Carl Pei, ανακοίνωσε ξεκάθαρα ότι το Nothing Phone (3) πρόκειται να κυκλοφορήσει το 2025. Αυτή είναι μια πολύ μεγάλη καθυστέρηση σε σύγκριση με τον συνηθισμένο ετήσιο κύκλο ανανέωσης smartphone υψηλής τεχνολογίας και ο λόγος που συμβαίνει αυτό είναι η… τεχνητή νοημοσύνη.

Αντί να λανσάρει το τηλέφωνο τον επόμενο μήνα και να διαφημίζει τα χαρακτηριστικά τεχνητής νοημοσύνης, όπως φαίνεται να κάνουν οι περισσότερες εταιρείες στις μέρες μας, η Nothing αφιερώνει χρόνο για να «επαναπροσδιορίσει τη διεπαφή χρήστη για να επιτρέψει μια εξαιρετικά εξατομικευμένη και δυναμική εμπειρία χρήστη καθώς το AI είναι ενσωματωμένο σε επίπεδο συστήματος σε όλα τα smartphone».

Από αυτή την κίνηση θα μπορούσαμε να υποθέσουμε ότι οι πωλήσεις του Nothing Phone (2) ήταν πολύ κατώτερες των προσδοκιών και το Nothing Phone (2a) είναι πολύ μεγαλύτερη επιτυχία για την εταιρεία, που επομένως δεν θα ήθελε να διακινδυνεύσει να κυκλοφορήσει ένα Phone (3) που θα έκανε παρόμοιες πωλήσεις με το Phone (2).

Ενώ με αυτόν τον τρόπο, εάν το επόμενο έτος καταλήξει σε κάποιες ενδιαφέρουσες καινοτομίες διεπαφής χρήστη, «γεφυρώνοντας» την τεχνητή νοημοσύνη με εφαρμογές ή οτιδήποτε άλλο, τότε το Phone (3) θα μπορούσε να κάνει πραγματικά επιτυχία.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Nothing

Νothing CMF Phone 1: Αυτή είναι η τιμή και οι προδιαγραφές

Η Nothing διαφημίζει το πρώτο smartphone από το sub-brand της CMF by Nothing εδώ και καιρό, αλλά τώρα κυκλοφόρησαν προδιαγραφές και τιμή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S25: Φήμες ότι θα χρησιμοποιεί και chipset MediaTek

Μια φήμη από την Κορέα υποστηρίζει ότι η εταιρεία σκέφτεται να χρησιμοποιήσει τσιπ MediaTek Dimensity για τη σειρά Galaxy S25 που πρόκειται να κυκλοφορήσει τον επόμενο Ιανουάριο.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T Pro: Αυτές είναι οι προδιαγραφές της κάμερας – Πιστοποιήθηκε από το NBTC

Το Xiaomi 14T Pro για το οποίο ακούμε τους τελευταίους μήνες θα πρέπει να γίνει επίσημο σύντομα, καθώς έχει πιστοποιηθεί από το NBTC της Ταϊλάνδης.

Smartphones Apple featured iPhone

Apple: Διαθέσιμο στην Ευρώπη το διαγνωστικό εργαλείο για επισκευές DIY

Στα τέλη του περασμένου έτους, η Apple έδωσε στους χρήστες στις ΗΠΑ πρόσβαση σε ένα πολύ σημαντικό εργαλείο για επισκευές DIY.