Nubia Play: Θα έχει προγραμματιζόμενα gaming πλευρικά κουμπιά

https://youtu.be/1-sumai4ry8

Πριν λίγες ημέρες, η Nubia ανακοίνωσε την ημερομηνία παρουσίασης του επόμενου gaming smartphone της που θα είναι το Nubia Play. Από τότε, η εταιρεία κάνει διαρκώς tease διάφορα στοιχεία του smartphone. Αυτή τη φορά, παρουσίασε τα προγραμματιζόμενα gaming πλευρικά κουμπιά που θα διαθέτει.

Το πρώτο mid-range gaming smartphone

Ο συνιδρυτής της Nubia, Ni Fei, κοινοποιεί συνέχεια στο κινέζικο κοινωνικό δίκτυο Weibo teaser βίντεο για το Nubia Play. Το τελευταίο βίντεο δείχνει ότι το smartphone θα έχει προγραμματιζόμενα gaming πλευρικά κουμπιά όπως το τελευταίο flagship της εταιρείας, το Nubia Red Magic 5G.

Τα κουμπιά αυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε διάφορα παιχνίδια, όπως το PUBG, και ο χρήστης μπορεί να τα προγραμματίζει να εκτελούν οποιαδήποτε λειτουργία θέλει. Όπως για παράδειγμα να βάλει στο PUBG το ένα από τα δύο να πυροβολεί.

Nubia Play, Nubia Play: Θα έχει προγραμματιζόμενα gaming πλευρικά κουμπιά

Ο Ni fei έχει αναφέρει ότι το Nubia Play θα προσφέρει ομαλή εμπειρία gaming χάρη στον Qualcomm Snapdragon 765G. Επιπλέον, το gaming smartphone θα έχει οθόνη AMOLED με ρυθμό ανανέωσης 144Hz και touch sampling rate 240Hz.

Το Nubia Play θα έχει in-display fingerprint scanner και τεράστια μπαταρία με χωρητικότητα 5.100mAh η οποία υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση 30W. Τέλος, σε επίπεδο καμερών το gaming smartphone θα έχει τετραπλή πίσω κάμερα με κύριο αισθητήρα τη Sony IMX586 48MP και selfie κάμερα 12MP.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Nubia

nubia Flip: Άνοιξαν οι προπαραγγελίες παγκοσμίως για το πιο φθηνό αναδιπλούμενο της αγοράς

Το nubia Flip έκανε το ντεμπούτο του στο MWC 2024, όπου αποκαλύφθηκε ότι θα είναι το φθηνότερο αναδιπλούμενο τηλέφωνο στις διεθνείς αγορές.

Smartphones Nubia

nubia Z60 Ultra: Αποκτά Photography Edition με περισσότερη τεχνητή νοημοσύνη

Το nubia Z60 Ultra cameraphone κυκλοφόρησε τις τελευταίες ημέρες του 2023 με μοναδική κύρια κάμερα 35 mm και δυνατές προδιαγραφές.

Gear ΖΤΕ Nubia ZTE Nubia

Nubia Pad 3D II: Με βελτιωμένη 3D οθόνη, χωρίς γυαλιά και AI eye-tracking

Η ZTE μας έδωσε μια γεύση ενός Nubia Pad 3D δεύτερης γενιάς, σχεδόν ένα χρόνο μετά το άνοιγμα των προπαραγγελιών για την οriginal έκδοση.

Smartphones featured Nubia Nubia Red Magic

nubia Red Magic 9 Pro: Διαθέσιμο προς πώληση στις διεθνείς αγορές

Το nubia Red Magic 9 Pro παρουσιάστηκε στην Κίνα τον περασμένο Νοέμβριο και έκανε το παγκόσμιο ντεμπούτο του πριν από λίγες εβδομάδες.