Nubia Red Magic 5G: Επιβεβαιώθηκε ότι θα έχει LPDDR5 RAM με ταχύτητες 6.400Mbps

Nubia Red Magic 5G, Nubia Red Magic 5G: Επιβεβαιώθηκε ότι θα έχει LPDDR5 RAM με ταχύτητες 6.400Mbps

Σύντομα περιμένουμε η κινέζικη κατασκευάστρια να αποκαλύψει το Nubia Red Magic 5G. Μάλιστα, φαίνεται ότι η ημέρα της κυκλοφορίας του πλησιάζει, διότι διαρκώς δημοσιεύονται πληροφορίες για το gaming smartphone, τόσο από επίσημες όσο και ανεπίσημες πηγές.

Τρελές ταχύτητες και απόλυτο multitasking

Μέχρι τώρα, γνωρίζαμε ότι το Nubia Red Magic 5G θα διαθέτει τον Snapdragon 865, θα υποστηρίζει dual-mode 5G, και η οθόνη του θα έχει ρυθμό ανανέωσης 144Hz. Τώρα, ο CEO της εταιρείας, Ni Fei, αποκάλυψε ότι όλες οι εκδόσεις του gaming smartphone θα είναι εφοδιασμένες με LPDDR5 μνήμη RAM.

Συνολικά, η τεχνολογία LPDDR5 προσφέρει ταχύτητες μετάδοσης 5.500Mbps, ενώ το module των 12GB LPDDR5 είναι περίπου 1,3 φορές γρηγορότερο από της LPDDR4X που έχει ταχύτητες 4.255Mbps. Όπως και να έχει, η Samsung ισχυρίζεται ότι το δικό της LPDDR5 module προσφέρει 50% καλύτερες επιδόσεις από αυτό της LPDDR4X, και μπορεί να φτάσει ταχύτητες μετάδοσης έως 6.400Mbps.

Επιπλέον, ο Ni Fei επιβεβαίωσε ότι το Nubia Red Magic 5G θα κυκλοφορήσει σε παραλλαγές με έως και 16GB μνήμη RAM. Οπότε, το συγκεκριμένο gaming smartphone θεωρητικά θα είναι ένα πραγματικό τέρας, όσον αφορά το multitasking.

Το Red Magic 5G θα έχει έναν πραγματικό ανεμιστήρα που θα βοηθά στην επίτευξη καλύτερης ψύξης, ειδικά κατά το παρατεταμένο gaming. Τέλος, με τη μπαταρία του να έχει χωρητικότητα 5.000mAh και να υποστηρίζει ταχυφόρτιση 80W, δεν υπάρχει φόβος να μείνεις από ενέργεια.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Nubia

nubia Z60 Ultra: Αποκτά Photography Edition με περισσότερη τεχνητή νοημοσύνη

Το nubia Z60 Ultra cameraphone κυκλοφόρησε τις τελευταίες ημέρες του 2023 με μοναδική κύρια κάμερα 35 mm και δυνατές προδιαγραφές.

Gear ΖΤΕ Nubia ZTE Nubia

Nubia Pad 3D II: Με βελτιωμένη 3D οθόνη, χωρίς γυαλιά και AI eye-tracking

Η ZTE μας έδωσε μια γεύση ενός Nubia Pad 3D δεύτερης γενιάς, σχεδόν ένα χρόνο μετά το άνοιγμα των προπαραγγελιών για την οriginal έκδοση.

Smartphones featured Nubia Nubia Red Magic

nubia Red Magic 9 Pro: Διαθέσιμο προς πώληση στις διεθνείς αγορές

Το nubia Red Magic 9 Pro παρουσιάστηκε στην Κίνα τον περασμένο Νοέμβριο και έκανε το παγκόσμιο ντεμπούτο του πριν από λίγες εβδομάδες.

Smartphones Nubia Nubia Red Magic

nubia Red Magic 9 Pro: Άντεξε σε bend test και από τις δύο πλευρές

Πριν από λίγες ημέρες, το Red Magic 9 Pro της nubia κυκλοφόρησε διεθνώς, μετά την αρχική του παρουσίαση στην Κίνα τον προηγούμενο μήνα.