Nubia Red Magic 5S: Επίσημα με βελτιωμένο σύστημα ψύξης, Snapdragon 865 και οθόνη 144Hz

, Nubia Red Magic 5S: Επίσημα με βελτιωμένο σύστημα ψύξης, Snapdragon 865 και οθόνη 144Hz

Μπορεί να πέρασαν μόλις 4 μήνες από το Μάρτιο, όπου ανακοινώθηκε το Red Magic 5G, όμως η εταιρεία σήμερα παρουσίασε το διάδοχο του, με τις μεγαλύτερες διαφορές να βρίσκονται στο εσωτερικό της συσκευής.

Το Nubia Red Magic 5S προσφέρει βελτιωμένο σύστημα ψύξης, με την εταιρεία να προσθέτει silver-plated cooling pad μέσα στη συσκευή, κάτι που θα προσφέρει καλύτερες επιδόσεις από τα συμβατικά heat pipes που έχουν οι περισσότερες συσκευές, με χαμηλότερο throttling.

, Nubia Red Magic 5S: Επίσημα με βελτιωμένο σύστημα ψύξης, Snapdragon 865 και οθόνη 144Hz

Επίσης, η συσκευή διατηρεί το εσωτερικό ανεμιστηράκι των 15.000 στροφών ανά λεπτό όπως το προηγούμενο μοντέλο, κάτι που βοηθάει στο να μην ανεβάζει θερμοκρασίες κατά τη διάρκεια της φόρτισης των 55W. Στο εσωτερικό της συσκευής υπάρχει ο Snapdragon 865 μαζί με έως και 16GB LPDDR5 RAM και 256GB εσωτερικής μνήμης UFS 3.1, με τη μπαταρία της συσκευής να ανέρχεται στα 4.500mAh.

Η οθόνη του Nubia Red Magic 5S είναι τεχνολογίας AMOLED 6,65 ιντσών με ανάλυση FHD+, ρυθμό ανανέωσης 144Hz και ρυθμό δειγματοληψίας αφής 320Hz. Μαζί, η συσκευή προσφέρει δύο touch triggers με 320Hz touch rate, ενώ υπάρχει και η selfie κάμερα των 8MP. Στο πίσω μέρος της συσκευής βρίσκεται το τριπλό σύστημα κάμερας, με κύριο αισθητήρα Sony IMX686 στα 64MP, 8MP ultrawide και 2MP macro.

, Nubia Red Magic 5S: Επίσημα με βελτιωμένο σύστημα ψύξης, Snapdragon 865 και οθόνη 144Hz

Το Nubia Red Magic 5S θα κυκλοφορήσει σε δύο χρώματα, κόκκινο-μπλε και ασημένιο. Η τιμή της συσκευής ξεκινάει από περίπου 463 ευρώ για την έκδοση 8GB/128GB, ενώ θα κυκλοφορήσουν και οι εκδόσεις 12GB/256GB και 16GB/256GB σε τιμές 535 ευρώ και 609 ευρώ αντίστοιχα. Οι πωλήσεις θα ξεκινήσουν στην Κίνα 1 Αυγούστου, με τη συσκευή να κυκλοφορεί παγκοσμίως το Σεπτέμβριο.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.