Nubia Z20: Έρχεται στην Ευρώπη στις 14 Οκτωβρίου

Η Nubia κυκλοφόρησε πρόσφατα το dual-screen flagship smartphone της το οποίο έγινε διαθέσιμο μόνο στην κινέζικη αγορά. Τελικά στις 14 Οκτωβρίου η εταιρεία θα κυκλοφορήσει το Nubia Z20 στην Ευρώπη, την Αμερική, τον Καναδά, και την Αγγλία.

Παράλληλα, η Nubia διεξάγει έναν διαγωνισμό για να γιορτάσει την παγκόσμια κυκλοφορία της συσκευή. Ο διαγωνισμός ονομάζεται “Unbox the Future” και τα βραβεία είναι ένα Nubia Z20, 50 κάρτες του Amazon αξίας $10, 20 δώρα έκπληξη και 20 κάρτες του Google Play αξίας $15.

Για όσους δεν θυμούνται, το Nubia Z20 έχει δύο curved οθόνες μία μπροστά και μία πίσω. Οι δύο οθόνες λειτουργούν ανεξάρτητα και επιτρέπουν τη γρήγορη εναλλαγή εφαρμογών μεταξύ τους. Επιπλέον, η πίσω οθόνη δρα ως always-on screen και μπορεί να προσαρμοστεί ώστε να χρησιμοποιηθεί ως επιπλέον panel στα παιχνίδια.

Η βασική οθόνη του Nubia Z20 είναι 6,42 ίντσες με FHD+ AMOLED panel, μικρά πάνω και κάτω bezels, ενώ δεν υπάρχει selfie κάμερα. Χάρη στην πίσω οθόνη των 5,1 ιντσών μπορείς άνετα να τραβάς selfie χρησιμοποιώντας την τριπλή κάμερα. Το panel της πίσω οθόνης είναι AMOLED με ανάλυση HD+.

Το Nubia Z20 έχει τον Snapdragon 855+, 6GB ή 8GB μνήμη RAM, 128/512GB UFS 3.0 χώρο αποθήκευσης, 4.000mAh μπαταρία με υποστήριξη 27W ταχυφόρτισης, και τρέχει Android 9 Pie με το UI της Nubia.

Το module της κάμερας αποτελείται από έναν 48MP Sony IMX 585 με OIS, μία 16MP ultrawide και έναν 8MP τηλεφακό με 3x οπτικό ζουμ. Τις κάμερες συνοδεύει ένα διπλό LED flash τοποθετημένο στα δύο άκρα του module. Αξίζει να σημειωθεί ότι η συσκευή μπορεί να καταγράφει 8K βίντεο, αν και είναι μόνο στα 15fps.

Ενδιαφέρον είναι το γεγονός ότι το Nubia Z20 έχει δύο αισθητήρες δακτυλικών αποτυπωμάτων τοποθετημένους στα πλευρικά της συσκευής. Έτσι δεν έχει σημασία ποια οθόνη χρησιμοποιεί ο κάτοχος. Επίσης, οι πλευρές του smartphone αποτελούν περιοχές ευαίσθητες στην πίεση, και μπορούν να προγραμματιστούν ώστε να εκτελούν διαφορετικές λειτουργίες.

Αναμένουμε σύντομα να αποκαλυφθούν περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την τιμή, τις εκδόσεις, και τα χρώματα.

Πηγή

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Χάρης Αναγνωστόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.