Smartphones

Ο φορτιστής των 120W της Xiaomi πήρε πιστοποίηση 3C

Μπορεί πλέον τα smartphones να έχουν γίνει τέρατα χαρακτηριστικών, καμερών και οθονών, όμως η μπαταρία παραμένει ακόμα και σήμερα το αδύναμο σημείο των περισσοτέρων. Αντί να βάλουν μεγαλύτερες μπαταρίες που θα αυξήσουν το πάχος των συσκευών, οι κατασκευαστές ξεκίνησαν να προσφέρουν πιο γρήγορες φορτίσεις, ώστε με λίγα λεπτά φόρτισης ο χρήστης να έχει αρκετές ώρες χρήσης.

Η Xiaomi όμως φαίνεται να το πηγαίνει σε άλλο επίπεδο, καθώς ανέπτυξε φορτιστή στα 120W, τον γρηγορότερο από οποιονδήποτε άλλο κατασκευαστή στην αγορά. Ο φορτιστής, με την κωδική ονομασία Xiaomi MDY-12-ED των 20V/6A φαίνεται να είναι έτοιμος για κυκλοφορία, αφού πήρε επιτυχώς πιστοποίηση από την 3C.

Οι μέχρι τώρα αναφορές θέλουν τη Xiaomi να κυκλοφορεί συσκευή που θα υποστηρίζει την τόσο γρήγορη ασύρματη φόρτιση μέχρι το τέλος του έτους. Υπάρχει η φήμη πως μπορεί να κυκλοφορήσει με το επόμενο smartphone της σειράς Mi Mix, αλλά αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να δούμε για να το πιστέψουμε.

Όμως και να έχει, με 120W γρήγορη φόρτιση όσο μεγάλη και να είναι η μπαταρία θα φορτίζει πλήρως μέσα σε μόλις λίγα λεπτά, αν αναλογιστούμε τους χρόνους φόρτισης των smartphone αυτή τη στιγμή με τα υποδιπλάσια Watt.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 4 Ιουλίου 2020 2:49

Σχόλια

  • ...και μετα απο κανα χρονο, ανα τρεις ωρες θα ψαχνεις πριζα για αυτην την σουπερ ολιγολεπτη φορτιση...

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Λεοντιάδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.