Ο Snapdragon 8150 δείχνει ανώτερος από Kirin 980 και A12 Bionic, σύμφωνα με το AnTuTu

Snapdragon 8150 ανώτερος Kirin 980 A12 Bionic AnTuTu, Ο Snapdragon 8150 δείχνει ανώτερος από Kirin 980 και A12 Bionic, σύμφωνα με το AnTuTu

Όσο πλησιάζει η αποκάλυψη του Snapdragon 8150 τόσο περισσότερα στοιχεία θα έρχονται στη δημοσιότητα σχετικά με τις δυνατότητες και την ισχύ του, με το επεξεργαστή να εμφανίζεται στο AnTuTu και να δείχνει ισχυρότερος από τον ανταγωνισμό σε όλους τους τομείς.

Φαίνεται πως ο Snapdragon 8150 εμφανίστηκε στο AnTuTu και δοκίμασε τις δυνάμεις του, δείχνοντας πως όταν θα κυκλοφορήσει στα πρώτα smartphone το 2019, θα εντείνει τον ανταγωνισμό ακόμα περισσότερο μιας και πέτυχε επιδόσεις ανώτερες από τις αντίστοιχες του Kirin 980 και A12 Bionic της Apple. Πιο συγκεκριμένα, ο επεξεργαστής πέτυχε 362.292 πόντους, ξεπερνώντας τον Kirin 980 (273.913) της σειράς Mate 20 και τον A12 Bionic (353.210) που βρίσκουμε στα iPhone Xs, Xs Max και XR.

Δεν είναι όμως μόνο οι επιδόσεις που έγιναν γνωστές αλλά και ορισμένα στοιχεία σχετικά με τη δομή του. Ο Snapdragon 8150 δείχνει να στηρίζεται σε έναν πυρήνα υψηλών επιδόσεων, τρεις πυρήνες μεσαίας δυναμικής και τέσσερις για που καταναλώνουν μικρά ποσά ενέργειας που θα αναλαμβάνουν τις διεργασίες που δεν απαιτούν τη λειτουργία του επεξεργαστή σε υψηλές ταχύτητες.

Οι πυρήνες από τους οποίους αποτελείται ο Snapdragon 8150 είναι ο Cortex-A76 για τις υψηλές επιδόσεις που είναι χρονισμένος στα 2.84GHz, οι τρεις Cortex-A76 στα 2.4GHz και οι τέσσερις Cortex-A55 στα 1.78GHz οι οποίοι θα συμβάλλουν στην εξοικονόμηση ενέργειας. Επίσης, ο τομέας των γραφικών δεν υστερεί, μιας και απέδωσε 156.328 πόντους, αποτέλεσμα το οποίο είναι 20% μεγαλύτερο από την Adreno 630 που βρίσκουμε στο Snapdragon 845.

Τέλος, θα πρέπει να περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση του επεξεργαστή από την Qualcomm και τις πρώτες επίσημες δοκιμές για να διαπιστώσουμε την ισχύ του Snapdragon 8150, αλλά τα πρώτα στοιχεία, εφόσον ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, δείχνουν ότι ο ανταγωνισμός για το 2019 θα είναι μεγάλος.

Snapdragon 8150 ανώτερος Kirin 980 A12 Bionic AnTuTu, Ο Snapdragon 8150 δείχνει ανώτερος από Kirin 980 και A12 Bionic, σύμφωνα με το AnTuTu

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΚώσταςD.

Καλά τον κιριν περίμενα να τον περάσει… Το να φτάνει στα επίπεδα του α12 όμως;;; Να δούμε και geekbench… Και να δούμε τι θα κάνει και ο 8120 της samsung…

Nick

Αυτο δεν το περιμενα με τιποτα…Πιστευα οτι θα ειναι ελαχιστα καλυτερος απο τους SD845 και Kirin 980 και ελαχιστα χειροτερος απο A12…Καταπληκτικα νεα…

panosss

O kirin 980 δε νομιζω να έχει 273.913 που αναφερεται στο αρθρο.
Αναμενουμε πως και πως να βγουν οι νεες συσκευες με τον 8150.

ΚώσταςD.

*διόρθωση 9820 ήθελα να πω.

Γιώργος Κ.

Ο Kirin 980 βγαζει περίπου 310.000

John Real

Το Pocophone και το Oneplus 6 ηδη νικανε ανετα το iphone xs max σε speed test φανταστειτε ποσο πισω θα μεινει η Apple με τον 8150.

xrbo

@John Real

Σε ποιο ουρανιο και τοξο;

John Real

Ψάξε τα video στο youtube…
iPhone XS MAX vs POCOPHONE F1 – Speed Test! (Shocking)
Pocophone F1 vs iPhone XS Max Speed Test, Cameras & Speakers!

Στο ένα από τα δύο μέτρησα σκορ υπέρ του Pocophone 11-4 (ή κάπου εκεί). Υπάρχουν ανάλογα video για το Oneplus 6.

ΚώσταςD.

@John Real Αυτό είναι το μόνο σίγουρο!

ΑΝΔΡΕΑΣ

Ναι καλά. Οκ. Σιγά .. Δεν τρέχει set εντολών IOS ΘΕΟΣ ΕΝΑΣ & ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ!!!111
Κλείστε τα αυτιά σας πιστοί μου όποτε βγαίνουν τέτοιες ειδήσεις. Θα ανασύρουμε τις δηλώσεις του Μπαμπά μας εντερπρενερ STEVE JOBS που έλεγε πως το ios έιναι νεράκι και δεν ασχολούμαστε με πυρήνες ,με σκορ σε αντουτου κ λοιπά geek bench. Όταν με το καλό ο Α13 ξαναπεράσει μπροστά, δίνω πρόσταγμα και σαν μια γροθιά ξεχυνόμαστε στα fora και κερνάμε καλαμαράκια τους άπιστους Loosers , που τόλμησαν να αμφισβητήσουν την θεά μας και φυσικά συνδυάζουμε τα σχόλια μας με προπαραγγελία του ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟΥ , όχι του προπέρσινου (σαν κάτι πιστούς μας που στην πράξη μας κάνουν νερά…)

Chris

Μ αρέσει βρε παιδιά που κοιτάτε κάτι χαζά speed tests , τα οποία δε δείχνουν τίποτα ουσιαστικό.
Όλοι γνωρίζουμε ότι τα iPhone ανοίγουν και τρέχουν πιο γρήγορα όλα τα παιχνίδια , ενώ είναι ένα κλικ πίσω σε social εφαρμογές.
Πέρα από αυτό , αυτό που μετράει είναι το user experience που κακα τα ψέμματα στο iPhone είναι έτη φωτός μπροστά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Apple Qualcomm

Apple και Qualcomm επεκτείνουν τη συμφωνία για μόντεμ 5G έως το 2027

Η Qualcomm μοιράστηκε την έκθεση κερδών της για το πρώτο τρίμηνο του 2024, η οποία αποκάλυψε 9,92 δισεκατομμύρια δολάρια σε έσοδα.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16: Μόνο τα Pro θα φοράνε το πιο πρόσφατο μόντεμ 5G της Qualcomm;

Mόνο τα iPhone 16 Pro θα φοράνε φέτος το τελευταίο μόντεμ της Qualcomm, σύμφωνα με τον τεχνολογικό αναλυτή Jeff Pu.

Gear Qualcomm Qualcomm Snapdragon

Qualcomm Snapdragon XR2+ Gen 2: Aνακοινώθηκε με ανάλυση 4,3K ανά μάτι

Η Qualcomm ανακοίνωσε το chipset Snapdragon XR2+ Gen 2 για headset εκτεταμένης πραγματικότητας που θα περιλαμβάνει συσκευές AR, MR και VR.

Business Apple Google Lenovο

Συμμαχία ανταγωνιστών της Apple για την προώθηση ανοιχτών οικοσυστημάτων μέσω ευρωπαϊκής νομοθεσίας

Η Google, η Meta, η Qualcomm, η Nothing, η Lenovo, η Opera και πολλές άλλες εταιρείες τεχνολογίας ανακοίνωσαν μια κοινή προσπάθεια να πιέσουν για «ανοικτά ψηφιακά οικοσυστήματα».