Οι μπαταρίες 5.000mAh και η ταχυφόρτιση 100W θα είναι βασικά χαρακτηριστικά το 2021

ταχυφόρτιση, Οι μπαταρίες 5.000mAh και η ταχυφόρτιση 100W θα είναι βασικά χαρακτηριστικά το 2021

Συνήθως, κάθε χρόνο επικρατεί ένα trend με το οποίο ασχολούνται όλες οι εταιρείες και το εφαρμόζουν στα δικά τους smartphones. Τα τελευταία χρόνια, η Apple έφερε το notch, η Huawei τις περισκοπικές κάμερες, η OnePlus τον υψηλό ρυθμό ανανέωσης στα συμβατικά flagships, και πολλά άλλα.

Πριν λίγες ημέρες η Oppo παρουσίασε την νέα της τεχνολογία γρήγορης φόρτισης, η οποία αγγίζει τα 125W. Τότε, δεν γνωρίζαμε πότε αυτή η τεχνολογία θα κάνει ντεμπούτο στα smartphones, αλλά σύμφωνα με πρόσφατες αναφορές, τα trends του 2021 θα είναι οι μεγάλες μπαταρίες και οι εξαιρετικά υψηλές ταχύτητες φόρτισης. Οπότε, η στιγμή της Oppo και άλλων εταιρειών που έχουν αναπτύξει αντίστοιχες τεχνολογίες πλησιάζει.

Το 2021 θα είναι η χρονιά της ταχυφόρτισης και των μεγάλων μπαταριών

Ο πιο γνωστός leaker του κινέζικου κοινωνικού δικτύου είναι ο Digital Chat Station, ο οποίος όμως δεν περιορίζεται στη δημοσίευση απλών leaks. Αρκετά συχνά, ο χρήστης αυτός δημοσιεύει σημαντικές πληροφορίες ή προσωπικές του προγνώσεις για το μέλλον της βιομηχανίας των smartphones, και τις περισσότερες φορές είναι απόλυτα ακριβής.

Αυτή τη φορά, ο Digital Chat Station ανέφερε ότι οι εταιρείες ετοιμάζονται να χρησιμοποιήσουν μαζικά στα smartphones τους μπαταρίες με χωρητικότητα τουλάχιστον 5.000mAh και γρήγορη φόρτιση που θα ξεπερνά τα 100W.

Ο leaker αναφέρει ότι αυτά τα δύο χαρακτηριστικά θα τα βρίσκουμε σχεδόν σε όλα τα smartphones της αγοράς και πως οι εταιρείες θα τα ενσωματώσουν στις συσκευές τους από το πρώτο τρίμηνο του 2021.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
SUPS 👨‍⚖️

100W γρηγορη φορτιση και σε ενα χρονο καθε 2 ωρες θα ψαχνεις για φορτιστη/powerbank….

Asos206

Το ίδιο σκέφτομαι και εγώ,δε θα ψήνεται η μπαταρία με τα 100w?Αν θυμάμαι σωστά η ίδια η oppo είχε πει ότι δεν είναι καλό η τόσο γρήγορη φόρτιση και λιγοστεύει η διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

SUPS 👨‍⚖️

Δεν νομιζω οτι μονο η Oppo ειναι κατα της τοσο γρηγορης φορτισης…Απο την αλλη βεβαια θεωρω απιθανο να εχουν στο κουτι τοσο γρηγορους φορτιστες.Λογικα θα πωλουνται εξτρα.

John

Στάνταρ θα είναι στο Android , η Apple θα έχει αφαιρέσει και την μπαταρία μέχρι τοτε και θα την πληρώνεις έξτρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Smartphones Android Smartphones Apple featured

Οι διάσημοι προτιμούν iPhone αλλά οι δισεκατομμυριούχοι Android – Aυτά είναι τα κινητά του 1%

Η Apple είναι μια εταιρεία που αδιαμφισβήτητα είναι ιδιοφυΐα στο μάρκετινγκ και έχει καθιερωθεί ως μάρκα πολυτελείας.

Smartphones Android Android Smartphones

Ασύρματη φόρτιση Qi2: Σε ποιο Android smartphone θα τη δούμε πρώτα

Η ασύρματη φόρτιση είναι απαραίτητη δυνατότητα για πολλούς χρήστες smartphone, ενώ άλλοι δεν ασχολούνται καθόλου και προτιμούν την ενσύρματη.