Οι πρώτες πληροφορίες για τα iPhone 13 και iPhone SE 3, από τον Ross Young

, Οι πρώτες πληροφορίες για τα iPhone 13 και iPhone SE 3, από τον Ross Young

Μπορεί να βρισκόμαστε λίγες εβδομάδες πριν την ανακοίνωση των iPhone 12, όμως έρχονται στο φως οι πρώτες πληροφορίες σχετικά με τα επόμενα iPhone που ετοιμάζει η Apple. Μάλιστα, οι πληροφορίες έρχονται από την πάντα έγκυρη πηγή @DSCCRoss, ή αλλιώς Ross Young και μας αποκαλύπτουν τα πλάνα της εταιρείας.

Σύμφωνα λοιπόν με τον Ross Young, τον οποίο επιβεβαιώνουν και οι Mizuho Securities, αρχικά δε θα δούμε νέο iPhone SE το 2021, καθώς η επόμενη συσκευή θα είναι 6,06 ιντσών χωρίς Face ID και με δύο αισθητήρες, αλλά θα κυκλοφορήσει το 2022. Μπορούμε να υποθέσουμε ότι θα πρόκειται για SE έκδοση των iPhone XR και iPhone 11, αφού πρόκειται για το ίδιο μέγεθος και με LCD οθόνη, αλλά στα πρότυπα του νέου iPad Air, δηλαδή με αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων ενσωματωμένο στο power button.

, Οι πρώτες πληροφορίες για τα iPhone 13 και iPhone SE 3, από τον Ross Young

Μαζί έχουμε και τις πρώτες πληροφορίες για τα iPhone 13. Σύμφωνα πάντα με την πηγή, η Apple θα ακολουθήσει την κυκλοφορία τεσσάρων μοντέλων με οθόνες OLED, με τα δύο Pro μοντέλα να έρχονται με τριπλό σύστημα κάμερας και αισθητήρα ToF (λογικά εννοεί το LiDAR). Τα δύο μικρότερα μοντέλα θα έχουν διπλό σύστημα κάμερας, χωρίς να είναι σίγουρο αν θα έχουν ToF.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Chris_BMW

“ Μαζί έχουμε και τις πρώτες πληροφορίες για τα iPhone 13. Σύμφωνα πάντα με την πηγή, η Apple θα ακολουθήσει την κυκλοφορία τεσσάρων μοντέλων με οθόνες OLED, με τα δύο Pro μοντέλα να έρχονται με τριπλό σύστημα κάμερας και αισθητήρα ToF (λογικά εννοεί το LiDAR). Τα δύο μικρότερα μοντέλα θα έχουν διπλό σύστημα κάμερας, χωρίς να είναι σίγουρο αν θα έχουν ToF.”

Αν υποθέσουμε πως αυτά ισχύουν ήδη για τη σειρά 12 ( Ακριβώς ίδιες διαρροές) δεν χρειάζεται να είσαι έγκυρος αναλυτής για να πεις τα αυτονόητα !

Chris_BMW

Κώστα οποίος παρατηρεί την Apple και το i phone ξερει πώς στα κοντα 13 χρονια παρουσίας του στην αγορα από χρονία σε χρονία δεν έχει αφαιρεθεί ποτέ κάτι από ό,τι προστίθεται την ακριβώς προηγούμενη με εξαίρεση το 3d touch και αυτο υπο μορφή hardware όχι χαρακτηριστικού!
Για αυτό το λέω.

Τεο

Εδω δεν εχει παρουσιαστεί ακόμη το 12 και μας λενε για το 13;

Μάνος

Όταν ολοκληρώνουν την ανάπτυξη του που είναι έτοιμο να παρουσιαστεί, ξεκινάνε άμεσα την ανάπτυξη του επόμενου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPad Air

Φήμες ότι το iPad Air των 12,9″ θα έχει οθόνη MiniLED

Tα μοντέλα iPad Pro και iPad Air επόμενης γενιάς της Apple αναμένονται στις αρχές Μαΐου και, όσο πλησιάζουμε, εμφανίζονται νέες πληροφορίες.

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.