Όλα τα Xiaomi Redmi K20 θα λάβουν αναβάθμιση το MIUI 11

Redmi K20 MIUI 11, Όλα τα Xiaomi Redmi K20 θα λάβουν αναβάθμιση το MIUI 11

Τον ερχομό του MIUI 11 στα Redmi K20, K20 Pro και K20 Pro Exclusive Edition ανακοίνωσε ο Lu Weibing, General Manager της Redmi, θυγατρικής εταιρείας της Xiaomi. Η πληροφορία αποκαλύφθηκε στο κινεζικό Weibo Community με δημοσίευση του ίδιου του Lu ο οποίος ανακοίνωσε τον ερχομό του MIUI 11 OS σε όλα K20 smartphone.

Redmi K20 MIUI 11, Όλα τα Xiaomi Redmi K20 θα λάβουν αναβάθμιση το MIUI 11 Redmi K20 MIUI 11, Όλα τα Xiaomi Redmi K20 θα λάβουν αναβάθμιση το MIUI 11

Βέβαια η K20 Pro Exclusive Edition δεν θα ενσωματώνει την νέα έκδοση του λειτουργικού αλλά θα έρθει αργότερα στο smartphone με update. Το MIUI 11 θα φέρει νέα χαρακτηριστικά στα smartphone της Xiaomi και της Redmi τους επόμενους μήνες όπως το Children’s Space και το Earthquake Warning.

Να υπενθυμίσουμε ότι το Redmi K20 Pro Exclusive Edition παρουσιάστηκε τις προηγούμενες ημέρες με τον Snapdragon 855+, 12GB μνήμη RAM και 27W ταχυφορτιστή. Το smartphone θα κυκλοφορήσει στα χρώματα Carbon Black, Flame Red, Glacier Blue και Water Honey τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του όμως παραμένουν ίδια σε σχέση με το απλό K20.

Για τα smartphone τα οποία θα λάβουν το MIUI 11 αναμένεται να μάθουμε αύριο στο event το οποίο θα αποκαλυφθούν τα Mi 9 Pro 5G και Mi Mix 5G.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
George

Αυτό έλειπε ρε παιδιά.. εδώ λένε ότι το miui 11 θα το πάρει και το Redmi note 4

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Redmi Xiaomi

Redmi Pad SE 8.7: Δείτε renders και βασικές προδιαγραφές

Η Xiaomi ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το Redmi Pad SE 4G στην Ινδία στις 29 Ιουλίου και μαζί του περιμένουμε να κυκλοφορήσει το Pad SE 8.7.

Gear Redmi Xiaomi

Το Redmi Pad SE 4G έρχεται στις 29 Ιουλίου

Το Redmi της Xiaomi παρουσίασε το Redmi Pad SE τον περασμένο Αύγουστο με μόνο συνδεσιμότητα Wi-Fi.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Η μεταγραφή φωνητικών μηνυμάτων κυκλοφορεί στο Android

Το WhatsApp κυκλοφορεί μεταγραφές φωνητικών μηνυμάτων στην εφαρμογή Android beta, με τη λειτουργία να είναι πλέον μέρος της WhatsApp Beta.

Smartphones Redmi Xiaomi

Xiaomi Redmi K70 Ultra: Αποκαλύπτεται η σχεδίαση και βασικές προδιαγραφές

To Redmi K70 Ultra θα γίνει επίσημο αυτόν τον μήνα, όπως αποκάλυψε η Xiaomi στο Weibo, με το τελευταίο teaser να παρουσιάζει τη συσκευή από όλες τις γωνίες.