Smartphones

Όλη η σειρά των Moto G7 αποκαλύπτεται μέσα από press renders


Η Motorola δείχνει έτοιμη να ανακοινώσει τη σειρά των Moto G7 μιας και εμφανίστηκαν τα press renders των Moto G7, G7 Plus, G7 Power, και G7 Play αποκαλύπτοντας το σχεδιασμό αλλά και τα διαφορετικά notch στην οθόνη τους.
Τα μοντέλα της σειράς Moto G7 μπορεί να είναι τέσσερα αλλά υπάρχουν δύο διαφορετικά notch όπως φαίνεται και στα press renders. Τα G7 και G7 Plus διαθέτουν waterdrop notch με τη selfie κάμερα να είναι τοποθετημένη σε αυτό, τη στιγμή που το G7 Play έχει notch με selfie κάμερα και led flash, ενώ το G7 Power έχει αρκετά μεγάλο notch το οποίο διαθέτει μόνο selfie κάμερα, ενώ υπάρχει χώρος που θα μπορούσε να “φιλοξενήσει” το led flash.
Όσον αφορά τα οπτικά μέρη των συσκευών, τα G7 και G7 Plus διαθέτουν διπλή κάμερα στο πίσω μέρος η οποία είναι τοποθετημένη σε οριζόντια διάταξη, με το led flash να βρίσκεται κάτω από τους φακούς, ενώ τα G7 Play και G7 Power δείχνουν να έχουν μονή κάμερα. Σύμφωνα με το αρχείο στην υπηρεσία FCC (US Federal Communications Commission), που ασχολείται με ρυθμιστικές αρμοδιότητες για τις συχνότητες τηλεοπτικών σταθμών, εταιρειών κινητής τηλεφωνίας και Internet στις Η.Π.Α, έγιναν γνωστές οι εκδόσεις του Moto G7 καθώς και οι αγορές στις οποίες θα κυκλοφορήσει.
Το Moto G7 θα κυκλοφορήσει στις αναπτυσσόμενες αγορές με 4GB RAM και 64GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου ενώ στις υπόλοιπες αγορές θα κυκλοφορήσει με 3GB RAM και 64GB αποθηκευτικού χώρου, τη στιγμή που στη Βόρεια και Λατινική Αμερική θα υπάρχει η επιλογή για 3GB/32GB και 3GB/64GB. Επιπλέον, το Moto G7 Power πιθανόν να διαθέτει μπαταρία χωρητικότητας 5000mAh και έτσι να είναι αυτό με τη μεγαλύτερη αυτονομία από τα άλλα τρία μοντέλα που θα κυκλοφορήσουν.



Πηγή

Σχόλια

  • Άντε να κυκλοφορήσει και μετά από ένα 6μηνο να πέσει η τιμή να το πάρω.
    Μετά τα moto g1, moto g3, moto g5s να πάρει σειρά αυτό.

  • Μιας που ανέφερες το 5GS, εσένα σου ήρθε η ειδοποίηση για το Oreo; Το έχουν πάρει όλοι και εμείς εδώ στην Ελλάδα, έχουμε κολλήσει στο 7.1.1. Διάβασα ότι όσοι έχουν το κανάλι reteu και το μοντέλο ΧΤ1794, δεν το έχουν πάρει ακόμα.
    Η επόμενή μου συσκευή πάντως είτε της Moto, είτε κάποιας άλλης εταιρείας, θα είναι Android One, για να έχω κατευθείαν όλες τις ενημερώσεις λειτουργικού και ασφάλειας. Δε γίνεται αλλιώς.

  • Παιδιά καλή, χρυσή η Lenovo/Motorola αλλά με τις αναβαθμίσεις έχουν ένα θεματάκι.
    Πρώην κάτοχος Lenovo Vibe P1, vibe p1m, moto E4 plus, και τώρα Moto G6 plus. Το τελευταίο το αγόρασα black Friday 199 € και μέχρι τώρα πήρε 3 αναβαθμίσεις ασφαλείας έφτασε Νοεμβρίου και τρέχει oreo 8.0. Πολύ καλό τηλέφωνο, αλλά από αναβαθμίσεις δεν περιμένω πολλά, άντε να φτάσει android P και μετά τέλος...
    Καλά Χριστούγεννα σε όλους!!

  • Να πούμε και την αλήθεια πιο πολύ με ενδιαφέρει να πάρω αναβαθμίσεις για την ασφάλεια ή κάτι που θα δω διάφορα παρά να πάρω το επομένως android απλά για να λέω ότι έχω το 8 ή το 9 έτσι κι αλλιώς η ζωή των κινητών είναι 2 το πολύ 3 χρόνια

  • Τεράστιο θέμα με τις αναβαθμίσεις όντως. Για τη Lenovo δεν ξέρω, αλλά η Moto πριν εξαγοραστεί, έδινε πρώτη όλες τις ενημερώσεις, ειδικά στα πρώτα G, ενώ τώρα με την πολιτική της Lenovo, έχει πέσει στα μάτια του κόσμου και είναι κρίμα γιατί τις γουστάρω και τις δύο εταιρείες.
    Πάντως ναι και εγώ θα προτιμούσα ασφάλεια, παρά το νεότερο Android, που από ότι διαβάζω και στο forum της Lenovo/Moto, συγκεκριμένα για το Oreo στα 5GS, όσοι το πήραν, λένε ότι είναι απλά ένα φρεσκάρισμα του Nougat, χωρίς ουσιαστικές αλλαγές και με πολλά θέματα στη λειτουργία των κινητών, αφού έκαναν την αναβάθμιση.
    Δεν ξέρω, εγώ εξακολουθώ να περιμένω και ό,τι γίνει. Αν και γλυκοκοιτάζω το Moto One. Τουλάχιστον με αυτό ξέρω ότι θα έχω ενημερώσεις για όσο πάει, αφού είναι στο πρόγραμμα Android One με Stock Android.
    Καλές γιορτές και από εμένα παιδιά.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Ιάκωβος Μπελώνιας

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.