OnePlus X: Πιστοποίηση και αποκάλυψη τεχνικών χαρακτηριστικών;

Η νέα συσκυεή της OnePlus, το OnePlus X (ONE E1001), έκανε ένα πέρασμα από το κέντρο πιστοποίησης συσκευών της Κίνας TENAA, το αντίστοιχο κέντρο πιστοποιήσεων FCC στις ΗΠΑ, και εκτός από τις φωτογραφίες είχαμε και την αποκάλυψη των τεχνικών χαρακτηριστικών.

Το OnePlus X, το οποίο εμφανισιακά θυμίζει σε πολλούς κάτι από το παρελθόν της Apple, “τρέχει” λειτουργικό σύστημα Android 5.1.1 Lollipop, ενώ θα διαθέτει οθόνη 4.99 ιντσών τεχνολογίας OLED και ανάλυσης Full HD 1920×1080 pixels στα 441ppi.

Στην “καρδιά” της συσκευής βρίσκεται τετραπύρηνος επεξεργαστής χρονισμένος στα 2.0GHz, η μνήμη RAM φτάνει τα 3GB ενώ διαθέτει εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο 16GB ο οποίος μπορεί να επεκταθεί με τη χρήση καρτών miscroSD.

Αναφορικά με τα οπτικά μέρη της συσκευής, έχουμε την κύρια κάμερα με φακό ανάλυσης 13 megapixel, ενώ η εμπρόσθια φτάνει τα 8 megapixel ικανή για να ικανοποιήσει τους λάτρεις των selfies. Επιπλέον, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η συσκευή θα διαθέτει δυνατότητα χρήσης δυο καρτών sim και θα είναι εφοδιασμένη με μπαταρία στα 2450mAh.

Μένει να δούμε αν θα είναι αυτά τα τελικά τεχνικά χαρακτηριστικά της νέας συσκευής της OnePlus, η οποία όπως μας έχει συνηθίσει θέλει να προσφέρει στην αγορά μια πολύ ικανή συσκευή χωρίς να χρειάζεται να επενδύσει κάποιος μια μικρή περιουσία για να την αποκτήσει.

Επεξεργάστηκε την 18 Ιανουαρίου 2022 16:19

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Ιάκωβος Μπελώνιας

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.