One UI 3.0: Ξεκίνησε το πρόγραμμα developer beta του Android 11

, One UI 3.0: Ξεκίνησε το πρόγραμμα developer beta του Android 11

Μπορεί η Samsung να μας εξέπληξε όλους θετικά με τη σχεδόν ταυτόχρονη κυκλοφορία του One UI 2.5 στις σειρές Galaxy S20, Galaxy S10 και Galaxy Note 10, όμως η εταιρεία συνεχίζει την προσπάθεια της να φέρει τις νεότερες εκδόσεις Android όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Λίγες ώρες μετά την κυκλοφορία του Android 11 στις συσκευές Pixel της Google, η Samsung ξεκίνησε το πρόγραμμα developer beta για τις συσκευές της σειράς Galaxy S20 στην Αμερική και στη Νότια Κορέα. Οπότε, οι προγραμματιστές μπορούν να πάρουν μία πρώτη γεύση της επερχόμενης έκδοσης του λειτουργικού, αλλά και να δοκιμάσουν τις εφαρμογές τους για τυχόν bugs ή προσαρμογές.

Αργότερα αναμένεται να προστεθούν και οι συσκευές της σειράς Galaxy Note 20, χωρίς να γνωρίζουμε το πότε. Επίσης, να θυμίσουμε ότι οι συσκευές Galaxy S20, Galaxy S20+ και Galaxy S20 Ultra που κυκλοφορούν στις Ηνωμένες Πολιτείες και στη Νότια Κορέα εξοπλίζονται με τον επεξεργαστή Snapdragon 865 της Qualcomm, οπότε αναμένουμε και τις συσκευές Exynos να προστεθούν στο μέλλον.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Πότε θα κυκλοφορήσει τελικά;

Το Samsung Galaxy S24 FE ακούγεται εδώ και πολύ καιρό ότι θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες ωστόσο μια νέα πηγή υποστηρίζει κάτι άλλο.

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.