OnePlus 10 Pro: Έρχεται με οθόνη LTPO 2.0

, OnePlus 10 Pro: Έρχεται με οθόνη LTPO 2.0

Εκτός από τo ότι επιβεβαίωσε την κυκλοφορία του OnePlus 10 Pro τον Ιανουάριο του 2022, ο Διευθύνων Σύμβουλος της OnePlus, Pete Lau, αποκάλυψε ακόμα ότι η επερχόμενη ναυαρχίδα θα προσφέρει οθόνη LTPO 2.0. Όπως είπε ο  Lau, οι χρήστες θα απολαμβάνουν μια ακόμα πιο ομαλή εμπειρία σε όλες τις περιπτώσεις χρήσης χάρη στη νέα τεχνολογία οθόνης.

Οι οθόνες πολυκρυσταλλικού οξειδίου χαμηλής θερμοκρασίας (LTPO) είναι ένα special είδος οθόνης backplane OLED που επιτρέπει στις οθόνες να ανανεώνονται με μεταβλητούς ρυθμούς μεταξύ 1 Hz και 120 Hz ενώ καταναλώνουν λιγότερη ισχύ από τις συμβατικές οθόνες OLED LTPS. Η νέα οθόνη αναμένεται ότι θα παρέχεται από τη Samsung.

Όσον αφορά στις υπόλοιπες προδιαγραφές, το OnePlus 10 Pro θα έρθει με οθόνη QHD+ AMOLED 6,7 ιντσών, chipset Snapdragon 8 Gen 1 και μπαταρία 5.000 mAh με ταχύτητες φόρτισης έως και 80 W.

Ακόμα, θα φιλοξενεί μια ρύθμιση τριπλής κάμερας στο πίσω μέρος του με κύρια κάμερα 48MP, 50MP ultrawide snapper και τηλεφακό 8MP με οπτικό ζουμ 3x.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
SUPS 👨‍⚖️

Ας κοιταξουν πρωτα να μην βραζει το κινητο οπως περσυ(ανεξαρτητα αν φταιει το cpu) και ας αφησουν την οθονη…

baioss

Να ήταν η υπερθέρμανση της CPU το μόνο πρόβλημα (που δεν ήταν μόνο για την OnePlus) καλά θα ήτανε. Πήρε το μάτι σου μήπως πως έγινε το υβριδικό Oxygen OS με το λογισμικό της Oppo; Όλοι οι υπέρμαχοι της OnePlus τους κράζουν. Το είχε δει μάλλον το έργο ο συνιδρυτής της όταν αποχώρησε πέρυσι. Κλασσικοί Κινέζοι ερασιτέχνες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones OnePlus OnePlus 10 Pro

OnePlus 11 Pro: Με SD 8 Gen 2 και φόρτιση 100W

Την πρώτη ματιά στο OnePlus 11 Pro τη ρίξαμε όταν το OnLeaks μοιράστηκε renders του την περασμένη εβδομάδα.

Smartphones OnePlus 10 Pro OPPO

ColorOS 13 beta: Διαθέσιμο για δοκιμή στα Oppo Find N και Find X, OnePlus 10 Pro

H Oppo, μαζί με την OnePlus, δοκιμάζει το νέο ColorOS 13 σε ευρύτερο κοινό, καθώς χρήστες των Oppo Find N και Find X και OnePlus 10 Pro μπορούν να συμμετάσχουν στο beta.

Smartphones OnePlus OnePlus 10 Pro

OnePlus 10 Pro: Αναβαθμίζεται και βελτιώνει τη σταθερότητα του συστήματος

Μια νέα ενημέρωση λογισμικού λαμβάνει το OnePlus 10 Pro και ανεβάζει το επίπεδο ενημερωμένης έκδοσης κώδικα ασφαλείας Android μέχρι το Μάιο του 2022.

Reviews OnePlus 10 Pro Hands-on

OnePlus 10 Pro 5G review: 3 στα 3

Αυτό είναι το OnePlus 10 Pro 5G και το έχουμε στα χέρια μας για μια χορταστική δοκιμή. Ένα μοναδικό κινητό με απίθανο σχεδιασμό και τις ευλογίες της Hasselblad.