OnePlus 11: Πιστοποιήθηκε με γρήγορη φόρτιση 100W

oneplus 11, OnePlus 11: Πιστοποιήθηκε με γρήγορη φόρτιση 100W

Η OnePlus ετοιμάζεται να λανσάρει την επόμενη ναυαρχίδα της, εικόνες της οποίας έχουμε δει σε επίσημα renders που κυκλοφόρησαν. Τώρα, ένα smartphone με αριθμό μοντέλου PHB110, που λέγεται ότι είναι πιστοποιημένο από την 3C με φόρτιση 100 W, είναι σχεδόν σίγουρο πως πρόκειται για το OnePlus 11.

Το smartphone θα υποστηρίζει έξοδο 11V/9.1A, η οποία θα είναι μεγαλύτερη από ό,τι είχε το OnePlus 10 Pro αλλά μικρότερη από του OnePlus 10T.

Ο μετασχηματιστής ρεύματος του OnePlus 11 φέρει τον αριθμό μοντέλου VCBAJACH. Είναι ο ίδιος φορτιστής 100 W που χρησιμοποιεί η Realme για το smartphone GT2 Explorer Master, αλλά δεν γνωρίζουμε αν το OnePlus θα χρησιμοποιεί επίσης μπαταρία 5.000 mAh -αν και το 10 Pro είχε επίσης την ίδια χωρητικότητα.

Το νέο τηλέφωνο αναμένεται να έχει chipset Snapdragon 8 Gen 2, κύρια κάμερα 50MP, 48MP ultra-wide-angle shooter και τηλεφακό 32MP με zoom 2x. Να επισημάνουμε πως δεν περιμένουμε κανένα μοντέλο Pro.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: 6 tips για την κάμερα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης

Τα πιο πρόσφατα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά κάμερας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε, όπως Λειτουργία Πορτραίτου και Στυλ Φωτογραφίας.

Gear featured Qualcomm Snapdragon

Snapdragon X Plus: 10πύρηνη CPU, ίδια GPU και NPU με τo Elite

Το Snapdragon X Elite είναι το μόνο προϊόν στη νέα σειρά chipset της Qualcomm που επικεντρώνεται στα Windows αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει.