OnePlus 12: Η έκδοση με 12GB RAM περνάει από το AnTuTu

OnePlus 12, OnePlus 12: Η έκδοση με 12GB RAM περνάει από το AnTuTu

Το OnePlus 12 έτρεξε το AnTuTu 10, επιδεικνύοντας τον επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 3 και συγκεντρώνοντας βαθμολογία 2,11 εκατομμύρια.

Αυτή η βαθμολογία είναι ελαφρώς χαμηλότερη από τα 2,13 εκατομμύρια που ανακοίνωσε η Qualcomm για το Snapdragon 8 Gen 3, αλλά είναι πράγματι κοντά.

Η μονάδα OnePlus 12 που δοκιμάστηκε διαθέτει 12 GB μνήμη RAM, αλλά υπάρχουν φήμες για μια έκδοση με 24 GB που αναμένεται να συγκεντρώνει υψηλότερη βαθμολογία.

OnePlus 12, OnePlus 12: Η έκδοση με 12GB RAM περνάει από το AnTuTu

Το smartphone αναμένεται να κυκλοφορήσει είτε τον Δεκέμβριο είτε τον Ιανουάριο, αλλά ενδέχεται να είναι διαθέσιμο πρώτα στην Κίνα και στη συνέχεια σε άλλα μέρη του κόσμου.

Άλλες προδιαγραφές που αναμένουμε είναι μια μπαταρία 5.400 mAh, επιλογές μνήμης RAM 12GB, 16GB και 24GB, την επιστροφή της ασύρματης φόρτισης (στα 50W), ενσύρματη φόρτιση 100W και οθόνη QHD+ 6,82 ιντσών με φωτεινότητα 2.600 nits.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 4

Το Snapdragon 8 Gen 4 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το νέο κορυφαίο chipset για κινητά από την Qualcomm.

Smartphones Lenovo Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Lenovo Yoga Slim 7 14,5″: Το πρώτο laptop Snapdragon X Elite – Λεπτό και χωρίς ανεμιστήρα

Μια πρώτη ματιά στο Lenovo Yoga Slim 7 14 2024 Snapdragon Edition αποκαλύπτει ότι είναι λεπτό και χωρίς ανεμιστήρα.

Gear OnePlus

OnePlus Pad Go: Έρχεται στην Ευρώπη στις 23 Απριλίου

Το OnePlus Pad Go, το προσιτό tablet που κυκλοφόρησε σε ορισμένες αγορές τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, έρχεται τώρα στην Ευρώπη.

Gear Apple featured MacBook Air

Η Microsoft λέει ότι τα Windows laptop με Snapdragon X Elite θα είναι πιο γρήγορα από το M3 MacBook Air

Η Microsoft θα υποστηρίξει ότι τα επερχόμενα Windows laptop με τον Snapdragon X Elite της Qualcomm είναι ταχύτερα από το Μ3 MacBook Air.