Smartphones

OnePlus 2: Δεν θα αναβαθμιστεί σε Android Nougat

Ενώ τα βλέμματα έχουν στραφεί στο επερχόμενο OnePlus 5, μέσα στην εβδομάδα η εταιρεία αναφέρθηκε στα OnePlus 3/ 3T όσον αφορά στα sotware updates. Οι δυο περσινές ναυαρχίδες σταματούν να πωλούνται, όμως θα συνεχίσει την υποστήριξη των δυο συσκευών.

Πρόσφατα ο CEO και συνιδρυτής της OnePlus, Pete Lau, μέσα από τον λογαριασμό του στο Twitter ανακοίνωσε πως OnePlus 3 και OnePlus 3T θα αναβαθμιστούν σε Android O. Προς το τέλος καλοκαιριού το Android O θα γίνει διαθέσιμο για Pixel και Nexus συσκευές, και αργότερα αναμένεται να δοθεί από τρίτους κατασκευαστές.

Αν όμως έχετε στην κατοχή σας το παλαιότερο OnePlus 2, τα νέα δεν είναι και τόσο ευχάριστα. Μέσω email που έστειλε σε χρήστη της η OnePlus, μαθαίνουμε ότι σταματά να δίνει major updates στο OnePlus 2 και δεν θα αναβαθμιστεί σε Android 7.0 Nougat.

Για το OnePlus X δεν έχει γίνει κάποια δήλωση, αλλά λογικά και αυτό θα μείνει σε Android Marshmallow.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 3 Ιουνίου 2017 11:13

Σχόλια

  • Και? ποιος νοιαζεται?
    υποτιθετε παιρνεις ενα τετοιο τηλεφωνο απο αυτην την εταιρια για την ελευθερια που σου δινει να κανεις οτι θες οπως θες οποτε θες χωρις να χανεις εγγυησεις κ βλακειες
    θες νουγκατ ρε ανθρωπε? σταματα να κλαιγεσε κατεβασε μια γνωστη ρομ με νουγκατ περασε την κ αμα σαρεσει κρατα την, δεν σαρεσει? γραψε αλλη μεχρι να βρεις καποια να σαρεσει
    ολο μιζερια κ κακο πια

  • Και μετά να ρωτάτε εσείς με τα 47gb RAM γιατί τα iPhone του 2012 πουλάνε ακόμη και δουλεύουν ρολόι με ολόφρεσκο λογισμικό...

  • @bill αμα είναι έτσι να το λένε από την αρχή και να μη δίνουν κανένα update. Φυσικά να το δίνουν και στην ανάλογη τιμή, όσο σκέτο hardware συν ένα μικρό κερδος, δηλαδή γύρω στα 250.

  • Σε άλλο ticket διαβάζω ότι απάντησαν πως το hardware δεν υποστηρίζει την nougat.
    Το θέμα δεν είναι αν θα την πάρει ή όχι. Το θέμα είναι ότι την υποσχέθηκε ο ίδιος ο "κύριος OnePlus" ο Carl. Και αυτή τη στιγμή αθετεί τον λόγο του.
    Ποιος μας λέει ότι δεν θα γίνει το ίδιο και με τα 3/3Τ;

  • Αυτά να τα βλέπουν όσοι μας τα έκαναν τσουρέκια με το 1+ τόσο καιρό. Τα έχουμε ξαναπει, updates μόνο συσκευές της Google άμεσα, οι άλλοι μονο σε flagship και υπο προϋποθέσεις. Το δεχόμαστε όπως είναι και πάμε παρακάτω.

  • Ας την αγνοήσει ο κόσμος για 1,2 χρόνια να φάει βουτιά στις πωλήσεις κ θα δείτε πως θα υποκλίνεται κ θα ζητά συγνώμη σαν τον πρόεδρο της Samsung.Για εμένα, θα πρέπει να έχουν ισόβιο Χ ,να αλλάξουν δουλειά.Κάτι που θα πρέπει να γίνει στην Lg που 4 χρόνια κλείνει με boot loop, δε μπορεί να φτιάξει μια πλακέτα της προκοπής.Πωλήσεις 0.Επόμενος.

  • Καλά συσκευή δυο ετών και δεν θα πάρει το nougat που κυκλοφόρησε πριν 8 μήνες. Ο,τι να ναι δλδ προσφέρει αναβάθμιση για ένα χρόνο και κάτι.

  • γι αυτους που λενε με τοση ευκολια για custom roms,ας κανουν μια αναζητηση στη google τι ειναι το safety net και τι προβληματα θα αντιμετωπιζουν απο δω και περα οσοι εχουν root και custom roms.δεν ειμαστε στο 2012,οι custom roms τωρα πια δεν ειναι λυση.με ευθυνη της google βεβαια που αρχιζει και κλειδωνει το λειτουργικο της και καλα κανει

  • Που είναι εκείνοι που μας έλεγαν για τα κορυφαία one plus????
    Γνωστός μου με z5 (370 ευρω την ωρα που το 1+2 ηταν στα 400).. το οποίο κυκλοφόρησε ένα μήνα μετά το 1+2 έχει nougat από τον μαρτιο κ το εργαλείο πάει πιο καλά από ποτέ!!!
    Εδώ γιατί να μην έρθει το 7?? Μακρυά ρε από αυτούς!!
    Χίλιες φορές καλό κ συνεπές software παρά δυνατό hardware.. νούμερα δλδ!!

  • Εδώ φαίνεται το πλεονέκτημα του iPhone. Προπέρσινο καλό κινητό και περνάει στη λήθη. Κρίμα γιατί είναι και πολύ καλή συσκευή...

  • Οσοι ειδαν Nougat σε συσκευες (κυριως Nexus) με τον snap810, βλασφημουσαν την ωρα και την στιγμη που αναβαθμισαν. Ειναι ενας πολυ βασικος παραγοντας για να μην αναβαθμιστει το OP2. Επισης το OP2 δεν πουλησε ιδιαιτερα σαν συσκευη σε συγκριση με τα επομενα OP3/3T και μαλλον ειναι και αυτος ενας δευτερος λογος που δεν ασχοληθηκαν παραπανω. Ενας τριτος λογος ειναι πως η One Plus δεν εχει τα μεγεθη και το προσωπικο μεγαλυτερων επωνυμων εταιριων για να μπορει να κανει ολες τις υποσχεσεις της πραγματικοτητα. Αν και αυτο δεν ειναι δικαιολογια.

    Τα One Plus 3/3T πιστευω θα υποστηριχθουν περισσοτερο, χωρις βεβαια να βαζω και το χερι στην φωτια. Τωρα για καποιους που αναρωτιουνται που ειμαστε εμεις με τα One Plus, εδω ειμαστε και απανταμε στις χαζομαρες (δυστυχως) του καθε τυχαρπαστου και του καθε troll fanboy!

  • Vai.. Εγώ αγόρι μου λέω πάντα το σωστό κ εδώ το σωστό είναι να τους κραξουμε! Δε θα καθισουμε να τους δικαιολογησουμε για κάτι που ούτε οι ίδιοι δεν εκατσαν να κάνουν! Ξέρουν κ οι ίδιοι ότι είναι κλέφτες!!
    Τρολ αν ψάχνεις καλύτερα να κοιταξεις τον καθρέφτη

  • Απαράδεκτοι !! Επειδή έτσι θέλει η κερδοφορια να γράφουν στα παλιά των υποδημάτων τους , αυτούς που τους υποστήριξαν αγοράζοντας τα προιοντα τους

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.