OnePlus 2: Η OnePlus έριξε την τιμή στα 345 ευρώ για τα 64GB

Η OnePlus κάνει συνεχείς αλλαγές όχι μόνο ως προς την πολιτική διάθεσης των smartphones της, όπως η κατάργηση προσκλήσεων, αλλά και ως προς την τιμή στην οποία τα διαθέτει. Σήμερα ανακοίνωσε ότι ρίχνει την τιμή στο OnePlus 2.

Το OnePlus 2 διατίθεται πλέον στα 349 δολ. και αντίστοιχα 345 ευρώ στην Ευρώπη. Μιλάμε για το μοντέλο με ενσωματωμένη μνήμη 64gb, το οποίο κόστιζε 389 δολ. και να πούμε ότι πρόσφατα απέσυρε τα μοντέλα με ενσωματωμένη μνήμη 16GB σε Ευρώπη και ΗΠΑ.

Όσοι αγόρασαν το κινητό τις τελευταίες 15 μέρες θα έχουν επιστροφή 40 δολάρια (ή το αντίστοιχο ποσό σε ευρώ και άλλα νομίσματα).

Πρόσφατα η OnePlus ανακοίνωσε ότι καταργεί τις διά παντός και τις προσκλήσεις στο OnePlus X αλλά και τις δωρεάν αποστολές παγκοσμίως για αγορές άνω των 100 δολ./ευρώ.

oneplus 2 price reduced, OnePlus 2: Η OnePlus έριξε την τιμή στα 345 ευρώ για τα 64GB

Πηγή: 1, 2

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Makis

Το είδαμε στο gsm arena, άσε που εδώ το έχουν ακόμη στα 510, εκτός και αν είναι ξεχασμένη τιμή…

Makis

Ναι, το έχω δει εκεί αλλά μιλάω για τα σκρουτζομάγαζα…

nick2010

Πρόκειται για εξωγήινες τιμές για τα συγκεκριμένα specs και την ποιότητα και του 2 και του Χ.

Έχω το Χ εδώ και λίγες μέρες και δεν μετάνιωσα καθόλου που έδωσα το Α3. Ακόμη κι η νεώτερη συσκευή (2016) της samsung είναι “ταπεινή” σε σχέση με την κινητάρα Χ με τα 3GB RAM και τη μεγαλύτερη μπαταρία.

Makis

Ναι βρε Nick2010, το σκέφτομαι, αλλά έχει φάει και πολύ κράξιμο για υπεθερμἀνσεις και διάφορα άλλα…διάβαζα reviews πριν απο λίγο…

Perseus

Και δεν παω να παρω το lg flex 2 με 239 ευρώ που εχει φτασει, με κορυφαίο service στην Ελλάδα , παρα να το στελνω στην Κίνα για να το φτιαξουν

giannis

Και δεν πας; Προφανώς όποιος επιλέξει να αγοράσει το Oneplus X, θα το κάνει και για το μεγεθός του. Στις 5 ίντσες δεν υπάρχουν πολλές επιλογές.

Darth

@Makis το one plus δεν εχει δυκτιο διανομης ετσι μοναδικος επίσημος τρόπος αγοράς είναι απο το κεντρικό site τους

s6_edge_+

εν αναομονη για το s7 edge…. και ασε τους αλλους με τα πλαστικα και την αναχρονιστικη τεχνολογια να νομιζουν πως εχουν κινητο σοβαρο..

Perseus

Τι σχεση εχει το s7 edge ειναι αλλη κατηγορία , και αλλη τιμη, 800 plus θα ξεκινήσει υποθέτω

nick2010

Μakis, δεν έχω παρατηρήσει τίποτα σχετικό με υπερθέρμανση στο Χ. Και το 1/3 του χρόνου χρήσης σταθερά το χαλάω σε παιχνίδια. Προς το παρόν δεν μ’ έχει απογοητεύσει σε κανένα τομέα, αξιόπιστο κλπ. φτου φτου.

Τώρα για θέματα service αφού υπάρχει επίσημη υποστήριξη της Ελλάδας από oneplus, δεν έχω λόγους να αναρωτιέμαι, απλά υπάρχει μόνο το θέμα του μπρος-πισω στιην αποστολή αντί της φυσικής παρουσίας σε ένα κατάστημα…. με τα λεφτά αυτά όμως λέω χαλάλι, έτσι κι αλλιώς δεν πρόκειται για μπακατέλα, premium κατασκευή είναι κι είχα και το One (μέχρι που το πούλησα) και είχε βγει σκυλί.

vasilist

LG G5 348 euro Σκρουτζ.
Το over plus one ήταν επιτυχία οποίος πρόλαβε να το πάρει στην αρχή.
Το 2 απλά οκ.

tolkien

@nick2010 εγω εχω αγορασει σαν δευτερο (για την δουλεια) το oneplus 2 64gb. Το εχω κανα 2 μηνο σχεδον αν θυμαμαι καλα. Και δεν μπορω να πω οτι ειναι καλο. Οκ δεν λεω εχει πολυ καλα specs αλλα δεν νομιζω να ειναι τυχαιο που αλλοι 4 φιλοι μου το αγορασαν μετα απο λιγο τα πουλησαν για να μην χασουν πολλα λεφτα. Κι εγω δεν ειμαι ευχαριστημενος με το OP2. Ηχος μετριοτατος. Καμερα ετσι κι ετσι και κυριως μπαταρια πολυ μετρια. Βεβαια σε πολλα forum λενε οτι φταιει που σουταραν την CM και εβαλαν δικια τους εκδοση android, το Oxygen.
Παντως χωρις να θελω να δωσω παραπληροφορησει δεν το θεωρω καθολου καλο για τα λεφτα που το πηρα (και δεν ειναι μονο δικια μου αποψη αλλα και φιλων μου που ειναι μανιακοι android, ενω εγω καθολου).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.

Smartphones OnePlus

OnePlus 12R: Με UFS 3.1 σε όλες τις εκδόσεις

Όλες οι εκδόσεις του OnePlus 12R, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής αποθήκευσης 256 GB, διαθέτουν αποθηκευτικό χώρο UFS 3.1 αντί για UFS 4.0.

Smartphones featured OnePlus

OnePlus 11 & OnePlus 12: Αποκτούν νέες δυνατότητες που υποστηρίζονται από τεχνητή νοημοσύνη

Η OnePlus κυκλοφορεί νέες ενημερώσεις για τις τρέχουσες και τις προηγούμενες ναυαρχίδες της, το One Plus 11 και το OnePlus 12.