OnePlus 2 με Snapdragon 810;

Ένα από τα πιο πολυζυσητημένα smartphone του 2014 ήταν αναμφίβολα το OnePlus One. Αφενός γιατί επρόκειτο για μια value for money επιλογή και αφετέρου γιατί με το κλειστό σύστημα προσκλήσεων που χρησιμοποίησε η κινέζικη εταιρία, ήταν πολύ δύσκολο να την αποκτήσει κανείς. Μια μεγάλη μερίδα του τεχνολογικού κόσμου περιμένει με μεγάλη ανυπομονησία το επόμενο μοντέλο της εταιρίας.

Σύμφωνα με πηγές, μαθαίνουμε ότι η κυκλοφορία της νέας συσκευής εκτιμάται ότι θα αργοπορήσει λίγο και θα ξεκινήσει στο Q3 του 2015. Αυτή η καθυστέρηση οφείλεται εν πολλοίς στο γεγονός ότι η OnePlus σκοπεύει να εξοπλίσει το νέο της smartphone με το τερατώδες – από πλευράς επιδόσεων – SoC Snapdragon 810 της Qualcomm.

OnePlus 2 Snapdragon 810, OnePlus 2 με Snapdragon 810;

Τροφοδοτούνται, λοιπόν, ξανά τα σενάρια για προβλήματα στην παραγωγή του συγκεκριμένου System on Chip και πιο συγκεκριμένα λόγω υπερθέρμανσης κατά τη λειτουργία του. Μη ξεχνάμε το ρευστό τοπίο γύρω από το επερχόμενο Galaxy S6 της Samsung και το κατά πόσο τελικά θα εξοπλιστεί με δικό της Exynos chip, ή θα υπάρξει ειδική έκδοση του Snapdragon 810.

Από την άλλη πλευρά, τόσο η LG όσο και η Xiaomi έχουν ήδη ή πρόκειται να ανακοινώσουν συσκευές (LG G Flex 2, LG G4 & Xiaomi Mi Note, Xiaomi Mi Note Pro αντίστοιχα) που θα τροφοδοτούνται από το συγκεκριμένο SoC. Μάλιστα, η LG έσπευσε να καθησυχάσει το κοινό, λέγοντας ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα υπερθέρμανσης του 810.

Τέλος, σύμφωνα με μια ακόμα φημολογία, η νέα συσκευή της OnePlus θα χρησιμοποιεί αριθμό αντί για γράμματα στο όνομα της– και πιθανώς θα ονομάζεται «OnePlus 2» και όχι «OnePlus Two».

Πηγή

Πάνος Λέκκας

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.