OnePlus 3 και 3T: Έγινε διαθέσιμη η πρώτη σταθερή έκδοση Android 9 Pie που φέρνει μαζικές αλλαγές

Το Απρίλιο, η OnePlus διέθεσε την beta έκδοση του Android 9 Pie στα OnePlus 3 και 3T. Τώρα η εταιρεία κυκλοφόρησε την τελική έκδοση του Android 9 Pie για τις δύο συσκευές, και οι κάτοχοι τους μπορούν να τις αναβαθμίσουν στην έκδοση OxygenOS 9.0.2.

Όπως είναι αναμενόμενο, η αναβάθμιση φέρνει το νέο Pie UI αλλά και μερικά καλούδια. Τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά είναι το νέο Do Not Disturb mode, η υποστήριξη κλήσεων μέσω Google Duo απευθείας από την εφαρμογή των κλήσεων, και η υποστήριξη για το Google Lens στην εφαρμογή της κάμερα. Κατά τα άλλα η νέα έκδοση έχει διάφορες διορθώσεις σφαλμάτων και βελτιώσεις στο λειτουργικό και τις εφαρμογές των συσκευών.

Η τελευταία αναβάθμιση λογισμικού για τα OnePlus 3 και 3T φέρνει στις συσκευές τις ενημερώσεις ασφαλείας Απριλίου και το Gaming mode 3.0, το οποίο υποστηρίζει την εμφάνιση περιεχομένου κειμένου στις heads-up ειδοποιήσεις, καθώς και τις ειδοποιήσεις κλήσεων.

Όπως και κάθε άλλη φορά, η OnePlus θα διαθέσει την ενημέρωση σταδιακά. Προς τον παρόν έχουν λάβει την αναβάθμιση σχετικά λίγοι χρήστες, αλλά σε μερικές μέρες ή εβδομάδες η OnePlus θα απελευθερώσει μαζικά την νέα έκδοση.

Η αναβάθμιση των OnePlus 3 και 3T ίσως άργησε, ωστόσο το γεγονός και μόνο ότι και οι δύο συσκευές λαμβάνουν την τρίτη μεγάλη ενημέρωση Android είναι σημαντικό. Τα OnePlus 3 και 3T κυκλοφόρησαν με Marshmallow και από τότε ενημερώθηκαν στο Nougat, μετά στο Oreo και τώρα παίρνουν το Android 9 Pie.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 24 Μαΐου 2019 10:17

Σχόλια

  • πολλα μπραβο,να τα βλεπουν αυτα μερικες μερικες εταιριες... πιστευω μονο να μην σερνεται το κινητο

  • Και με την 9.0.2 πετάει το κινητό!Μπράβο στην oneplus για την υποστήριξη!

  • Καλά μετά από 3 χρόνια και αναβαθμίζουν ακόμη τα κινητά τούς;;;
    Σαν δεν ντρέπονται... Χαλάτε την πιάτσα ρε OnePlus!!!

  • Σιγά τα νέα. Η samsung εδώ και μια εβδομάδα αναβάθμισε τα κινητά της J6 J6+ σε android 9.

    • Εδω γελαμε τωρα.
      Ουτε 1 χρονο κινητο και εκανε αναβαθμιση η samsung ειναι τα νεα
      Εδω μιλαμε για κινητο του 2016 OnePlus 3
      παρε μετρο συγκρισης το j3 που εχει μεινει ακομα με Android 6.0 (Marshmallow) μοντελο αντιστοιχο 2016

  • Εμενα μου ηρθε σημερα και πανω που γινεται η ληψη στο updating μου βγαζει failed και reboot. Tην εκανα και μεσω app αλλα τα ιδια. Καμια ιδεα τι μπορει να φταιει; Πρωτη φορα μου το κανει αυτο τις προηγουμενες 2 μια χαρα τις ειχε κανει

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Χάρης Αναγνωστόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.