Πρόβλημα στο προστατευτικό της κάμερας των OnePlus 3 και OnePlus 3T

Τις τελευταίες μέρες εμφανίστηκαν στο διαδίκτυο και πιο συγκεκριμένα στο Reddit, φωτογραφίες από ένα ιδιόμορφο πρόβλημα των συσκευών OnePlus 3 και OnePlus 3T. Το πρόβλημα όπως αποτυπώνεται στις φωτογραφίες, είναι ότι το προστατευτικό της κάμερας σε κάποιες συσκευές έχει μια ελαφριά κλήση.

Από ότι φαίνεται όμως δεν επηρεάζει τη λειτουργία της κάμερας και είναι μάλλον καθαρά αισθητικό το θέμα καθώς το προστατευτικό δεν είναι απόλυτα ευθυγραμισμένο με την υπόλοιπη συσκευή. Το πρόβημα δεν παρουσιάζεται σε όλες τις συσκευές και πιθανότατα να αφορά συγκεκριμένες παρτίδες.

Βέβαια οι χρήστες των OnePlus 3 και OnePlus 3T έχοντας πληρώσει ένα αρκετά σημαντικό αντίτιμο δεν είναι ευχαριστημένοι με αυτό το πρόβλημα κάτι που περνάει και από τα μηνύματα που στέλνουν.

Αναμένουμε να δούμε πια θα είναι η επίσημη τοποθέτηση της εταιρίας και αν αυτό το μικρό πρόβλημα θα έχει επιπτώσεις στις πωλήσεις της.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 22 Μαρτίου 2017 21:31

Σχόλια

  • Κατι αντίστοιχο ειχε συμβει και με τις πρωτες παρτιδες του galaxy s6 αν θυμαμαι καλα!

  • Έχω το oneplus 3T, ίσιο είναι αλλά μετά από ένα μήνα έσπασε το τζάμι της κάμερας! Ευτυχώς δεν είναι πάνω στο φακό!!!

  • Καποιου τεχνικου του ξέφυγε το καλιμπραρισμα στο μασινι μονταρισματος κ βγήκε η σειρά στραβη περασε στην πακεταριστικη μηχανή κ έφυγε έτσι.
    Οταν το πηραν χαμπάρι κοιταχτηκαν μεταξύ τους κ ρώτησε ο τεχνικός τον χειριστή - ποσα σου έφυγαν έτσι;
    -περί των 500σιων τεμαχίων.
    -παμε σπίτια μας τι να κάνουμε τώρα;
    Και τέλος.
    Δε πειράζει αυτά γίνονται. Γνώμη μου να τα αλλάξουν στους ιδιοκτήτες διότι φαίνεται κ ξενερώνει.

  • Xarisgru καμία σχέση στο s6 απλα ξεφλουδιζε (υποτιθεται) και γιατι λεω υποτιθεται γιατι εχω το s6 edge plus εδω και σχεδον 1.5 χρονια και δεν εχει κανει κιχ

  • Το κακο ειναι οτι στην φωτο ειναι το Collete Edition που βγηκαν μονο 250 κοματια! Τωρα πρεπει να κανουν κιαλα. Εμενα παντως το OP3 το εχς απο τοτε που κυκλοφορισε και ειναι τσιλικο.....

  • Xarisgru αλλα να φευγει το χρωμα οπως γινοταν στο S6 και αλλο να μην ειναι ευθυγραμμισμενο...

  • Ενημερωτικα πάντως το τζαμακι της.καμερας ειναι ακριβως ιδιο με του Samsung s6 για όποιον του σπασει...κ αλλαζει κ ευκολα.σχετικα...just google it

  • Κ που να πουλούσαν αυτές οι συσκευές την ποσότητα των εκάστοτε I phone κ η χ,ψ εταιρεία να έπρεπε να πιέσει τη γραμμή παραγωγής για να προλάβει τη ζήτηση .....

  • Ενημερώστε το άρθρο παρακαλώ. Η πηγή σας λέει ξεκάθαρα στην αρχή αυτό:

    UPDATE: What appears to be a crooked camera bump on the OnePlus 3T is merely an optical illusion, as the image's author clarified on reddit.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αλέξανδρος Παππάς

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.