OnePlus 3: Θα πωλείται παράλληλα με το OnePlus 3T [update]

Η OnePlus αποφάσισε φέτος να λανσάρει μια ανανεωμένη έκδοση της ναυαρχίδας OnePlus 3, πριν φέρει το OnePlus 4 το 2017. Πρόσθεσε ένα “Τ” στην ονομασία και βάφτισε την νέα της ναυαρχίδα OnePlus 3T. Ωστόσο, είναι και οι χρήστες που αγόρασαν πρόσφατα το OnePlus 3 και δεν αισθάνονται ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη νέα έκδοση.

Update: Ανακοινώθηκε ότι το OnePlus 3 θα σταματήσει να διατίθεται σε ΗΠΑ και Ευρώπη. Αντικαθίσταται από το OnePlus 3T .

Τι θα γίνει όμως με το κανονικό OnePlus 3 τώρα που ήρθε η νέα έκδοση, θα συνεχίσει να πωλείται; Η απάντηση έρχεται μέσα από τον λογαριασμό της εταιρείας στο Twitter. Κάποιος χρήστης ρώτησε αν θα επιστρέψει το OnePlus 3 στο online store και η ομάδα του OnePlus απάντησε ότι δεν μπορεί να επιβεβαιώσει την ημερομηνία ακόμη, αλλά θα δώσουν περισσότερες πληροφορίες μέσα από τα social media.. Επομένως, αυτό που καταλαβαίνουμε εμείς είναι ότι θα συνεχίσει να πωλείται.

Όσο για το OnePlus 3T κρατά την ίδια εξωτερική εμφάνιση, ενώ έχουν γίνει αλλαγές μέσα. Φορά τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 821 2.35GHz, η μνήμη RAM παραμένει 6GB, αλλά πλέον έρχεται σε δυο εκδόσεις με χωρητικότητα 64GB και 128GB (UFS 2.0).

Η κάμερα παραμένει ί16 Μegapixel, αλλά έχει προστεθεί κρύσταλλο από ζαφείρι για να είναι πιο ανθεκτική στις γρατζουνιές. Η selfie κάμερα πήρε σημαντική βελτίωση. Ενώ το OnePlus 3 διαθέτει εμπρόσθια κάμερα 8 Megapixel με αισθητήρα της Sony, το 3T έχει 16 Megapixel κάμερα από τη Samsung.

Ένα ακόμη χαρακτηριστικό που βελτιώθηκε είναι από τα πιο σημαντικά για όλους και είναι η μπαταρία. Το OnePlus 3T φορά μπαταρία 3400mAh, 400mAh περισσότερα από το OnePlus 3, άρα περιμένουμε βελτίωση στην διάρκεια της μπαταρίας. Υπάρχει φυσικά υποστήριξη για 20W OnePlus Dash Charge, που υπόσχεται πολύ γρήγορο χρόνο φόρτισης.

Τρέχει ακόμη Android Marshmallow, η οθόνη παραμένει στις 5.5 ίντσες Optic AMOLED με ανάλυση Full HD (1920×1080 pixels), οι διαστάσεις είναι 152.7×74.7×7.35 χλστ. και ζυγίζει 158 γρ. Διαθέτει USB 2.0, Type-C, Dual nano-SIM slot και υποδοχή ακουστικών 3.5 χλστ.

H τιμή του OnePlus 3T στην Ευρώπη είναι 439 ευρώ για την έκδοση με χωρητικότητα 64GB, ενώ τα 128GB κοστίζουν 479 ευρώ. Η διαθεσιμότητα ξεκινά από 28 Νοεμβρίου.

Διαβάστε επίσης: OnePlus 3T: Η ανανεωμένη ναυαρχίδα με Snapdragon 821 και όχι μόνο

OnePlus 3T

oneplus 3 not discontinued, OnePlus 3: Θα πωλείται παράλληλα με το OnePlus 3T [update]

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.

Smartphones OnePlus

OnePlus 12R: Με UFS 3.1 σε όλες τις εκδόσεις

Όλες οι εκδόσεις του OnePlus 12R, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής αποθήκευσης 256 GB, διαθέτουν αποθηκευτικό χώρο UFS 3.1 αντί για UFS 4.0.

Smartphones featured OnePlus

OnePlus 11 & OnePlus 12: Αποκτούν νέες δυνατότητες που υποστηρίζονται από τεχνητή νοημοσύνη

Η OnePlus κυκλοφορεί νέες ενημερώσεις για τις τρέχουσες και τις προηγούμενες ναυαρχίδες της, το One Plus 11 και το OnePlus 12.