OnePlus 3T: Ανακοινώνεται επίσημα 15 Νοεμβρίου

Ύστερα από αρκετές εβδομάδες γεμάτες με φήμες, η OnePlus κατά κάποιο τρόπο «επιβεβαίωσε» και επίσημα ότι δουλεύει πάνω σε ένα νέο smartphone, το οποίο θα είναι μια βελτιωμένη έκδοση του OnePlus 3. Το OnePlus 3T, θα ανακοινωθεί σε μια εβδομάδα περίπου, στις 15 Νοεμβρίου.

Μπορεί η OnePlus να μην είπε κατά λέξη ότι θα παρουσιάσει το OnePlus 3T, αλλά αν δει κανείς το tweet θα υποψιαστεί αυτό. Επιπλέον, Κινέζικη εταιρεία επιβεβαίωσε και την χρήση του Snapdragon 821.

Προς το παρόν, αυτές είναι οι πληροφορίες που έχουμε επίσημα, με την επόμενη εβδομάδα να αναμένουμε να είναι γεμάτη teasers από την OnePlus.

Σύμφωνα με τις παλαιότερες φήμες, το OnePlus 3T θα κοστίζει 479 δολάρια, 80 περισσότερα από τον προκάτοχό του. Εκτός από το καινούργιο SoC, θα έχει και μεγαλύτερη μπαταρία, στα 3.300 mAh, νέα έκδοση με 128 GB μνήμη και θα τρέχει Android 7.0 Nougat.

Πηγή

Σχόλια

  • Στον Θεό και αυτή; είπαμε ότι εκτός απο τα specs, αυτό που έκανε την Oneplus να ξεχωρίζει ήταν και η τιμή.

  • Δεν νομιζω οτι συμφερει κανεις να παρει το 3Τ αντι του 3
    επισης δν δικαιολογω τα80 ευρω παραπανω οπως επισης αχρειαστα ολα τα εξτρα που βαλανε
    821 σιγα το πραγμα τα 300+ η μπαταρια επισης αδιαφορο μονο η μνημη ειναι αξιοσημειωτη αναβαθμιση και να προλαβω αυτους που θα κραξουν για το soc και την μπαταρια
    εχω ηδη το 3 το κινητο παει σφαιρα δλδ ποσο πιο γρηγορα να παει
    η μπαταρια με το dash charge και 2000 να τανε παλι ευχαριστιμενος θα ησουν με την πιο γρηγορη φορτιση στην αγορα αν και φημες λενε οτι βγαινει το 3Τ λογο ελειψης κομματιων
    ελπιζω τουλαχιστον στο 3Τ να εχει κλτερη καμερα οσο αφορα το βιντεο
    δεν λεω αριστο κινητο πανγρηγορο γρηγορη φορτηση 0 λαγκ φοβερες φωτο αλλα στο βιντεο με τον σταθεροποιητη ειναι μαπα δεν με νοιαζει γτ δν βγαζω βιντεο ποτε σχεδον αλλα οσους βγαζουν ειναι πλ ενοχλητικο..

  • @bill μπαταρια μονοοοοοοοοοο αχρείαστη δεν ήταν αν το χρησιμοποιούσες λίγο έντονα μέρα δεν έβγαζες με καμια

  • ο8ονη και ηχος?Τα αλλαξαν ή τα ιδια εβαλαν?Γιατι στον προκατοχο του ηταν χαλια μαυρα.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λάμπρος Κοσμόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.