OnePlus 3T vs Pixel XL: Αναμέτρηση στην γρόγορη φόρτιση [video]

Tο OnePlus 3T ανακοινώθηκε επίσημα και είναι μια βελτιωμένη έκδοση του OnePlus 3. Εκτός από τον επεξεργαστή που πήγε σε Snapdragon 821, μεγάλωσε και η μπαταρία. Tο OnePlus 3T φορά μπαταρία 3400mAh, 400mAh περισσότερα από το OnePlus 3.

Όπως το OnePlus 3, έτσι και το OnePlus 3T χρησιμοποιεί Dash Charge για να φορτίζει γρήγορα και η OnePlus ισχυρίζεται ότι είναι μεταξύ των πιο γρήγορων τεχνολογιών για φόρτιση.

Γα να δείξει ότι η τεχνολογία που χρησιμοποιεί για την φόρτιση είναι πραγματικά γρήγορη, η OnePlus δημιούργησε ένα video στο οποίο συγκρίνει το OnePlus 3T με το Pixel XL της Google. Tο Pixel XL διαθέτει μπαταρία 3450mAh (ελαφρώς μεγαλύτερη από το 3Τ) και χρησιμοποιεί USB-PD (Power Delivery) τεχνολογία μέσω USB Type-C.

Στο παρακάτω video, το OnePlus 3 κέρδισε, φορτίζοντας από το 1% στο 56% μέσα σε 30 λεπτά. Στον ίδιο χρόνο το Pixel XL πήγε στο 49%. Μετά από μια ώρα στην πρίζα, η φόρτιση έφτασε στο 92% και 71%, αντίστοιχα. Στη μια ώρα και 30 λεπτά το OnePlus 3T φόρτισε πλήρως, ενώ το Pixel XL έφτασε 92%.

Δείτε το video:

oneplus 3t vs pixel xl, OnePlus 3T vs Pixel XL: Αναμέτρηση στην γρόγορη φόρτιση [video]

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Panoslast

Τέλειωσαν τα specs και άρχισαν να μετράνε αλλά άθλια πράγματα εύγε εξέλιξη!

Μάκης

Στο τέλος το άρθρο μας λέει:
[[“Στη μια ώρα και 30 λεπτά το OnePlus 3T φόρτισε πλήρως, ενώ το Pixel XL έφτασε 92%.”]]
Μα καλά τώρα σοβαρά; Αφού το 90% των Smartphones εκεί έξω τόσο θέλουν για να φορτίσουν πλήρως!! που ακριβώς είναι φοβερή καινοτομία στη φόρτιση? γιατί ΑΝ θεωρούν καινοτομία ότι το OnePlus 3 φόρτισε από το 1% στο 56% μέσα σε 30 λεπτά εμένα άπλα ΔΕΝ μου λέει τίποτα αυτό.
Σοβαρή τεχνολογία στη φόρτιση θα ήταν, ΑΝ! είχαν καταφέρει να κάνουν το OnePlus 3T να φορτίσει πλήρως μέσα σε 30 λεπτά! έτσι ναι, να το πεις τώρα δηλαδή τι ακριβώς βγαίνεις και λες??

vladimiros

Μακης αν ειδες το βιντεο το OnePlus φορτιζει πληρως σε 1.30 ενω το Pixel σε 2 ωρες,η μιση ωρα για σενα σου ειναι λιγο δηλαδη? και οπως ειπες φορτιζει και μεχρι το 50% πολυ γρηγορα,βεβαια για μενα οι γρηγορες φορτισεις παρα κακο μας κανουν με αυτα που βλεπουμε ολοι..

Gargavigas

Οχι και ο χρόνος φόρτισης “άθλια πράγματα”.

Akis

Το βασικό προτέρημα της ταχείας φόρτισης είναι το πόσο γρήγορα φορτίζει σε λίγο χρόνο. ΔΕΝ μας αφορά το κάνει μετά από μιαμιση ώρα αλλά τι κάνει σε 20-30λεπτά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel 9: Κυκλοφόρησαν αποκαλυπτικά render – Θα έρθει και μοντέλο Pixel 9 Pro XL

Η Google προσθέτει ένα νέο premium μοντέλο Pixel 9 στη σειρά και θα παρουσιαστούν συνολικά τρεις συσκευές το ερχόμενο φθινόπωρο.

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Software Apple ChatGPT Google

iOS 18: Google, OpenAI και Baidu οι πιθανοί συνεργάτες της Apple για την παραγωγική τεχνητή νοημοσύνη

Η Apple έχει συζητήσει με την Baidu σχετικά με τη χρήση του παραγωγικού μοντέλου AI της κινεζικής εταιρείας.

Software AI Google

H Google προβλέπει έως και 7 μέρες νωρίτερα τις πλημμύρες με τεχνητή νοημοσύνη

Η Google ανακοίνωσε επίσημα πως χρησιμοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη για την επιτυχή πρόβλεψη πλημμυρών των ποταμών.