OnePlus 5 και 5T: Μέχρι το τέλος του έτους θα αναβαθμιστούν στο Android Q

OnePlus 5, OnePlus 5 και 5T: Μέχρι το τέλος του έτους θα αναβαθμιστούν στο Android Q

Η OnePlus έχει καλά νέα για τους ιδιοκτήτες OnePlus 5 και OnePlus 5T αφού οι συσκευές αυτές θα λάβουν την επίσημη ενημέρωση του OxygenOS Android Q. Η εταιρεία ανακοίνωσε τα νέα στο επίσημο φόρουμ, αλλά δεν έδωσε συγκεκριμένες ημερομηνίες. Οι χρήστες πιθανότατα θα πρέπει να περιμένουν έως το τέλος του τρέχοντος έτους για να λάβουν την ενημέρωση για το Android Q.

Το OnePlus 5 είναι συσκευή δύο ετών, ενώ το OnePlus 5T θα είναι δύο ετών φέτος τον Δεκέμβριο. Και οι δύο συσκευές αυτή τη στιγμή τρέχουν Android 9 Pie. Η OnePlus μόλις πριν μερικές μέρες κυκλοφόρησε τη σταθερή έκδοση του Android 9 Pie για τα OnePlus 3 και 3T. Επίσης, τα OnePlus 6/6T και OnePlus 7/7Pro έλαβαν την πρώτη τους Android Q beta.

Η κίνηση της OnePlus να υπόσχεται μία ακόμη μεγάλη ενημέρωση Android για το OnePlus 5 είναι εκπληκτική, ιδιαίτερα αν σκεφτούμε ότι οι περισσότεροι κατασκευαστές smartphones δεν παρέχουν ενημερώσεις λογισμικού σε συσκευές άνω των δύο χρόνων.

Η ενημέρωση Android Q OxygenOS θα περιλαμβάνει πολλές νέες λειτουργίες. Σύμφωνα με την OnePlus οι συσκευές θα αποκτήσουν λειτουργίες όπως το Fnatic Mode, DC Dimming, RAM Boost, Zen Mode, Screen Recorder και Quick Reply in Landscape.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Baioss

Pixels και OnePlus! Τέλος!

Stefanos64

Είναι η μόνη φορά που πήρα συσκευή πάνω από 400€ και αυτή είναι το OnePlus 5. Η αλήθεια είναι μετά από την αναβάθμιση σε android 9, είναι η πρώτη φορά που είδα τη συσκευή να έχει κάποια σφάλματα και λίγο lag ενώ με Android 8 και 7 δεν είχε το παραμικρό. Ελπίζω να διορθωθούν όλα αυτά γιατί κάνουν τη συσκευή να φαίνεται παλιά…

Christz

Κάτοχος του ίδιου κινητού, δεν έχω παρατηρήσει αυτά που αναφέρεις. Ίσα ίσα νομίζω πως πηγαίνει λίγο καλητερα, το μόνο που ίσως επηρεάστηκε νομίζω πως είναι η διάρκεια τις μπαταρίας. Βέβαια μπορεί να είναι και φυσιολογική φθορά καθώς το κινητό είναι πλέον 2 ετών

Baioss

Υπήρξαν κάποια lags πράγματι μέχρι την έκδοση 9.0.4 του OOS. Στην 9.0.5 εδώ και έναν μήνα, δεν υπάρχει απολύτως τίποτα τέτοιο. Ακόμα και στην αυτονομία της συσκευής που αναφέρεται άλλο μέλος από κάτω, όλα κυλάνε ομαλά όπως και στις προηγούμενες εκδόσεις Android.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone 15

iPhone 15: Χιουμοριστική διαφήμιση της Apple για τον αποθηκευτικό χώρο – “128 GB είναι πολλά”

Η τελευταία διαφήμιση της Apple για τα μοντέλα iPhone 15 εστιάζει στον χώρο αποθήκευσης της βασικής συσκευής.

Business Apple featured Samsung

Διέρρευσε ο οδικός χάρτης της Apple για τα επόμενα τρία χρόνια – Αναδιπλούμενο iPhone, OLED iPad, φθηνότερο XR headset

Ένας οδικός χάρτης της Apple που περιγράφει ανακοινώσεις μεγάλων προϊόντων και αναβαθμίσεις χαρακτηριστικών έχει παραχθεί από τη Samsung.

Software featured LinkedIn

Το LinkedIn θέλει να προσθέσει παιχνίδια στην πλατφόρμα του

Το LinkedIn, η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που ανήκει στη Microsoft έχει περισσότερους από 1 δισεκατομμύριο χρήστες.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Φήμες ότι η επόμενη γενιά θα παρακολουθεί την αρτηριακή πίεση

Ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό για τα μελλοντικά Apple Watch είναι και η παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης.