Smartphones

OnePlus 5: Ποζάρει στο πρώτο επίσημο render

Ύστερα από τόσα teasers και εικασίες, η OnePlus έδωσε στη δημοσιότητα μια μικρή γεύση για το πώς θα είναι το OnePlus 5, με εικόνα που ανάρτησε στο λογαριασμό της στο Twitter. Η εταιρεία, αναφέρει ότι στις 20 Ιουνίου θα γίνουν τα επίσημα αποκαλυπτήρια του OnePlus 5 και παραθέτει φωτογραφία της πίσω όψης του κινητού.

Το πρώτο επίσημο render επιβεβαιώνει τον σχεδιασμό με τη διπλή κάμερα που φέρνει σε iPhone 7 Plus αν και θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι είναι ολόιδιο. Επίσης στη φωτογραφία φαίνεται το πλήκτρο ενεργοποίησης/απενεργοποίησης, το οποιο θα βρίσκεται στην δεξιά πλευρά του κινητού.

Ο αναγνώστης δακτυλικού αποτυπώματος λογικά θα είναι στο Home key, καθώς δεν φαίνεται στην πλάτη. Στα τεχνικά χαρακτηριστικά, το OnePlus 5 θα έρθει με οθόνη 5,5 ιντσών, επεξεργαστή Snapdragon 835, και 6 ή 8GB RAM.

Στο κείμενο που συνοδεύει τη φωτογραφία, η εταιρεία δίνει έμφαση στις δύο κάμερες, οι οποίες λέγεται ότι θα έρχονται με ανάλυση στα 12MP. Να υπενθυμιστεί ότι η OnePlus συνεργάζεται με την DxO Labs, πιθανότατα για το software της κάμερας.

Πηγή

Σχόλια

  • Τέτοια έλλειψη σχεδιαστικής γραμμής έχει η one plus και είπε να αντιγράψετε ενα umidgi z,c,z1 ulefone pro,OPPO r11 και τελευταία το iphone 7 plus εκτός αν είναιδιαφορετικό από μπροστά 😀😀😀😀😀😀

  • Δεν καταλαβαίνω τι έχει να κερδίσει απ'αυτό. Από το ξεκίνημα είχε καταφέρει να διαφοροποιηθεί από τις υπόλοιπες κινέζικες εταιρίες (δεν αναφέρομαι σ' όλες), τόσο σχεδιαστικά όσο και από θέμα λογισμικού. Τώρα κινδυνεύει να γίνει μια από τα ίδια.

  • Πολλοί θα ηθελαν ενα ndroid αιφον με μικρα bezel ! Ιδου η ευκαιρία!!!!!

  • Πολύ όμορφο κι ας μοιάζει με οτιδήποτε. Και λογικά η πλάτη δεν είναι από γυαλί. Επιτελους φτανει με τις γυάλινες πλάτες.

  • Crzdds μα το αι φον δεν ειναι απο γυαλί! Αμα το εκανε γυαλινο θα χαλουσε το copy της oneplus concept !

  • Σιγά ρε παιδιά που τρελαθήκατε με το αν αντέγραψε το I-phone... Το 90% της εμφάνισης όλων των κινητών που βγαίνουν σήμερα είναι ίδια... Αλλά έτσι κι αλλιώς αυτό είναι που μετράει? Σχολιάζετε σαν να πρόκεται για αντικείμενα μόδας ή κάτι τέτοιο... Δηλαδή αν είχε ξέρω γω την μία κάμερα κάτω από την άλλη, ή το φλας σε άλλο σημείο θα σας άρεσε, ενώ τώρα έχετε πρόβλημα?? Έλεος..

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λαΐδα Λιμνιάτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.