OnePlus 5: Θα είναι το πιο ακριβό μοντέλο μέχρι σήμερα;

Η OnePlus όταν ξεκίνησε την κυκλοφορία των ναυαρχίδων της, ακολούθησε τα βήματα άλλων Κινέζων κατασκευαστών όπως Huawei, Xiaomi, Oppo, που λάνσαραν δυνατά κινητά σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές. Μάλιστα τα κινητά της χαρακτηρίστηκαν ως “flagship killer”.

Ωστόσο, η πολιτική του φθηνού κινητού άρχισε να αλλάζει κάπως με το OnePlus 3T, το οποίο ήρθε με ελαφρώς αυξημένη τιμή.

Η OnePlus είναι πιθανό να θέλει να μπει στην premium κατηγορία της αγοράς, καθώς σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδει το Android Authority, το OnePlus 5 θα είναι το πιο ακριβό κινητό της εταιρείας μέχρι σήμερα.

Αν ισχύουν οι πληροφορίες το OnePlus θα έχει τιμή στα 650 δολάρια, μπαίνοντας έτσι στην ίδια σειρά με άλλες μεγάλες Android ναυαρχίδες.

Η αυξημένη τιμή σχετίζεται με τα high-end χαρακτηριστικά που αναμένεται να βάλει μέσα η OnePlus. Μεταξύ αυτών είναι ο επεξεργαστής Snapdragon 835, η κεραμική κατασκευή και η μνήμη RAM που έχει ακουστεί ότι μπορεί να φτάσει ακόμη και τα 8GB. Επίσης, αναμένεται με διπλή κάμερα στην πλάτη, ενσωματωμένη μνήμη 128GB και οθόνη QHD.

Προς το παρόν δεν είναι τίποτα επιβεβαιωμένο και κρατάμε πολλές επιφυλάξεις για το τι ισχύει.

Update: + φωτογραφίες που δείχνουν το OnePlus 5 χωρίς υποδοχή ακουστικών και γραμμές για τις κεραίες.


Πηγή

Επεξεργάστηκε την 18 Μαΐου 2017 19:14

Σχόλια

  • Το phone arena
    λεει τωρα οτι η oneplus εχει συνεργαστει με το
    Dxo ωστε να βγει το 5 κορυφαιο φωτογραφικα !

    Πωπω... Δε θα προλαβουμε να αγοραζουμε και θα εξαντλείται φετος!!!!!

  • Αν έχει στερεοφωνικο ήχο 8gb ram κάμερα που να είναι κορυφαία QHD οθόνη 4000mha μπαταρία και τα 650 ειναι μια χαρά σαν τιμη

  • Ηλια πολυ θα θελα να μαθω τι τα θες 8 γιγα
    ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΟΤΕ....ποτε!!!

  • Λογικό να είναι το πιο ακριβό της κινητό που θα έχει διαθέσει ποτέ. Όλες οι εταιρείες κάθε χρόνο αυξάνουν την τιμή πώλησης.
    Αλλά η τιμή των 650$ φαίνεται υπερβολικά υψηλή για την συγκεκριμένη εταιρεία που είναι ταυτισμένη με το χαμηλό κόστος των συσκευών της.
    Εγώ θα μπορούσα να υποθέσω μια τιμή κοντά στα 480€ για Ευρώπη.

  • Ντάξει αν δεν έχει θύρα ακουστικών και τέτοια τιμή με βλέπω με s7

  • Oneplus πες μου ότι δεν θα καταλήξεις κι εσύ σαν την Huawei στις τιμές... Εκτός από την ποιότητα και τα specs, η χαμηλή τιμή ήταν ένα από τα μεγαλύτερα + που ανέβηκες τόσο.

    Ελπίζω να μην κάνεις αυτό το λάθος..

  • Βάλε 16 γίγα μνήμη, βάλε 4 κάμερες πίσω, λαμαρίνα πλάτη και $ντραγκον 936 και τότε μιλάμε για 300+€ και 5 κιλά φακοριζο και βγάλτο στα καλάθια ... αμάν πια με την κοροϊδία ...

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.