Smartphones

OnePlus 5 6/64 με τιμή 459.40 ευρώ λίγο πριν έρθει το OnePlus 5T

Εδώ και μερικές ημέρες έχω στα χέρια μου το OnePlus 5 και πραγματικά από τις πρώτες εντυπώσεις που έχω αποκομίσει, απορώ πως δεν ήμουν τυχερός 4 μήνες τώρα που κυκλοφορεί να το έχω πιάσει στα χέρια μου.

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα προχωρήσω με το hands-on video στο κανάλι του Techblog στο YouTube όπου θα έχετε την ευκαιρία να μάθετε αναλυτικά την άποψή μου για το OnePlus 5 (έκδοση 6GB RAM/ 64GB ROM).

Μέχρι τότε και ενώ από ότι φαίνεται αναμένουμε την ανακοίνωση του μοντέλου OnePlus 5T δείτε τις τιμές που μπορείτε να παραγγείλετε το τωρινό μοντέλο OnePlus 5 μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα Gearbest.

OnePlus 5 6GB RAM/ 64GB ROM χρώμα grey
Τελική τιμή 459.40 ευρώ (συμπεριλαμβάνονται τα έξοδα μεταφοράς, επιλέξτε “Priority Line – EU Express”)
Περίπου 100 ευρώ πιο κάτω από την χαμηλότερη τιμή που μπορείτε να το βρείτε στο Skroutz.

Η ενημέρωση που έχουμε από το ηλεκτρονικό κατάστημα Gearbest είναι ότι επιλέγοντας σαν τρόπο μεταφοράς “Priority Line – EU Express”, η αποστολή σας δεν επιβαρυνθεί με έξοδα εκτελωνισμού. Ρώτησα πολλές φορές για να είμαι εντάξει απέναντί σας και έλαβα την απάντηση από το Gearbest ότι δεν θα πληρώσετε τίποτα άλλο εκτός από την τιμή που αναφέρουμε πιο πάνω.

Αυτό που θα πρέπει να έχετε στο μυαλό σας είναι ότι η αποστολή θα χρειαστεί έως και 1 μήνα για να φτάσει στα χέρια σας.

Σχόλια

  • Pap, η τιμή που αναφέρω είναι με τα μεταφορικά. Αν το προσθέσεις στο καλάθι και προχωρήσεις επιλέξεις την μέθοδο αποστολής που αναφέρω θα δεις την τελική τιμή. Με Oxygen OS είναι επίσημη κανονικά.

  • Αν και δεν πρόκειται να το αγοράσω λόγω του ότι περιμένω να κυκλοφορήσει το 5T αλλα και επειδή μου έχει κολλήσει το Mate 10 PRO (γνώμες από όλους δεκτες)

    Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε εσένα και την ομάδα σου Κώστα που εκτος από ενημέρωση σε Gadget , κινητά , PC κλπ μας λες και για καλύτερες τιμές!!!

    Δεν έχω να πω κάτι άλλο παρα μονο ένα μεγάλο "ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"

  • Κωστα καλησπερα..Μηπως γνωριζεις που μπορω να βρω το OnePlus 3T καινουργιο σε μαυρο χρωμα για αγορα?Κοιταξα σκρουτζ αλλα η τιμη του ειναι στα 500 ευρω

  • Κώστα αντιμετώπισες κανενα πρόβλημα με τη Rom. Αναγνωρίζει κανονικά την ελληνική γλώσσα ;

  • Alexakis, Σε ευχαριστούμε πολύ :)

    Nick, Καταλαβαίνω, το OnePlus 5 με 5.5 ειναι πιο μικρό.

    chris, ναι ειναι super.

    Nikos, Κοίταξα και εγώ GearBest και έχει εξαντληθεί. Αν βρω κάτι θα ενημερώσω :)

    Βασίλης, Μέχρι αυτή τη στιγμή όχι. Όλα κανονικά τόσο με το ελληνικό μενού όσο και με το ελληνικό πληκτρολόγιο. Αφού το ενεργοποίησα πρώτη φορά αναβαθμίστηκε στην έκδοση OxygenOS 4.5.13 (Android 7.1.1).

  • Κωστα ναν βρεις το OnePlus 3T σε μαυροχρωμα ναι ενημερωσε ευχαριστω :-) Κατι που ξεχασα να σε ρωτησω..Στο OnePlus 5 εντοπισες το θεμα με το jelly effect της οθονης?

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.