OnePlus 5: Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Android Oreo, σύντομα και με αναγνώριση προσώπου

OnePlus 5 Android Oreo αναγνώριση προσώπου, OnePlus 5: Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Android Oreo, σύντομα και με αναγνώριση προσώπου

Η OnePlus έχει ανακοινώσει εδώ και μερικές εβδομάδες το 5T, ενώ φήμες την θέλουν να ετοιμάζει ήδη τον νέο εκπρόσωπο της για ανακοίνωση νωρίτερα μέσα στην νέα χρονιά. Ο κατασκευαστής όμως δεν ξεχνάει τα προηγούμενα smartphones του, ειδικά το 5 που διέθεσε στην αγορά μόλις πριν έξι περίπου μήνες.

Η OnePlus έχει ανακοινώσει πως ετοιμάζει τις νεότερες εκδόσεις του Android για τα τελευταία του smartphones. Έτσι, εδώ και λίγες ώρες είναι διαθέσιμη η έκδοση 5.0 του Oxygen OS που βασίζεται στο Android 8.0 Oreo. Όμως, η εταιρεία δεν θα διαθέσει μόνο απλές ενημερώσεις λογισμικού του Oxygen (Android). Παρά το γεγονός πως η νεότερη πρόταση της OnePlus, 5T, είχε την αποκλειστικότητα του χαρακτηριστικού αναγνώρισης προσώπου, πλέον αυτή θα διατεθεί και στο 5.

Σύμφωνα με τον συνιδρυτή της OnePlus, Carl Pei, η απαίτηση του κόσμου για την προσθήκη της συγκεκριμένης τεχνολογίας στην φαρέτρα χαρακτηριστικών του 5 οδήγησε τον κατασκευαστή στην απόφαση διάθεσης της. Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό το πότε οι κάτοχοι OnePlus 5 smartphones θα λάβουν την δυνατότητα αναγνώρισης προσώπου. Προς το παρόν μπορούν να πειραματιστούν με το νέο OxygenOS 5.0 που βασίζεται στο Android Oreo. Το σίγουρο είναι πως σύντομα θα μπορούν να ξεκλειδώσουν την συσκευή τους με το πρόσωπο τους.

OnePlus 5 Android Oreo αναγνώριση προσώπου, OnePlus 5: Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Android Oreo, σύντομα και με αναγνώριση προσώπου

Πηγή, Πηγή 2

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.