OnePlus 5: Mε οθόνη 5.5″ QHD, κάμερα 23MP και Snapdragon 835;

oneplus 5 specs, OnePlus 5: Mε οθόνη 5.5″ QHD, κάμερα 23MP και Snapdragon 835;

Όλο και πιο συχνές αρχίζουν να γίνονται οι φήμες για την επόμενη μεγάλη ανακοίνωση της OnePlus, που θα είναι το OnePlus 5. Πριν από ένα μήνα είχε ακουστεί ότι θα δούμε dual-edge οθόνη, ενσωματωμένη μνήμη 256GB και κάμερα 23 Megapixel και οι σημερινές πληροφορίες έρχονται να “επιβεβαιώσουν” την κάμερα.

Αναφέρεται ότι το OnePlus 5 θα έρθει με επεξεργαστή Snapdragon 835 και οθόνη 5.5 ιντσών 2K (δηλαδή QHD). Επισημαίνεται ξανά ότι τα bezel γύρω από την οθόνη θα είναι πολύ μικρότερα.

Επίσης, η ναυαρχίδα της OnePlus αναμένεται με πολύ λεπτό design και πάχος 7 χλστ. Αυτό με τη σειρά του θα έχει ως αποτέλεσμα τη μικρότερη μπαταρία στα 3000mAh, ενώ το OnePlus 3T ενσωματώνει μπαταρία 3400mAh.

Επίσης, προηγούμενες πληροφορίες έχουν κάνει λόγο για dual-edge οθόνη όπως το Samsung Galaxy S8 και μνήμη RAM 8GB. Φυσικά τίποτα δεν είναι επιβεβαιωμένο.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
dark_master

γιατί όλοι με οθόνη στις 5.7″ – 5.8″ βάζουν μπαταρία 3000mAh? τσιγκουνιές τους πιάσανε?

Alex

Πώς θα κινηθεί η αγορά αλλιώς?

giannogeorge

Oneplus σ’αγαπώ (μιας και σκέφτομαι να πάρω το 3Τ Midnight Black) αλλά να πάρουμε το 5 ξέροντας ότι σε 5-6 μήνες θα βγάλεις το 5Τ και με μεγαλύτερη μπαταρία; αμαρτία απ’τον Θεό.

Vai

Αν ισχύουν όλα αυτά ειδικά για την μπαταρία, μία χαρά είναι και το 3Τ. 3000mAH και 2k οθόνη δεν πάνε μαζί,ακόμα και αν μπορείς να ρίξεις την ανάλυση σε fhd.

Giorgos

Άντε με το καλό. Κανένα παράπονο από το σχεδόν 1 έτους μου OnePlus 3. 😀 μόλις βγει έφυγε παραγγελία.

Αγγελος

Κι οταν βγει το 5T μη το παρεις γιαννοτζορτζ γιατι σε 6 μηνες θα βγει το 6!τι ειστε εσεις ρε…

9gag

Βασικά συμφωνώ με τον giannogeorge. Αν είναι να βγάλει ένα κινητό ας βγάλει μία μόνο έκδοση. Ειδικά το θέμα μπαταρίας που είναι σημαντικό. Για την ραμ ούτε που με νοιάζει. Αλλά είναι άδικο να βγει ας πούμε με 3000 και σε 5 μήνες να βγει με 3500 (λέμε τώρα) στο ίδιο ακριβώς σασί. Αφού μπορείς εξ αρχής να βάλεις μεγάλη μπαταρία…Εεε βάλε μεγάλη! Αν βγει μετά έκδοση με extra ram…Ούτε καν μας νοιάζει!

giannogeorge

Άγγελε δίκιο έχω!! 😁😁😁

Vassilis_

Με 8GB θα σηκώνει Virtual Machine.. Το κινητό θα έχει περισσότερη μνήμη από το pc

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones OnePlus OnePlus Nord

OnePlus Nord CE4: Εκπληκτικά τα specs του mid-range – Tσιπ SD 7 Gen 3 και μπαταρία 5,500mAh

Οι συσκευές Nord CE είναι πολύ δημοφιλείς στην οικογένεια OnePlus αλλά οι αναβαθμίσεις που γίνονται από γενιά σε γενιά είναι περιορισμένες.

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.

Smartphones OnePlus

OnePlus 12R: Με UFS 3.1 σε όλες τις εκδόσεις

Όλες οι εκδόσεις του OnePlus 12R, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής αποθήκευσης 256 GB, διαθέτουν αποθηκευτικό χώρο UFS 3.1 αντί για UFS 4.0.