OnePlus 5: Με οθόνη dual-edge και κάμερα 23MP;

Οι νέες πληροφορίες που έρχονται από την Κορέα μιλούν για την επερχόμενη ναυαρχίδα της OnePlus, που θα είναι το OnePlus 5. Το 5 θα έρθει αντί για το OnePlus και θα διαδεχτεί το OnePlus 3.

Γιατί όμως OnePlus 5 και όχι 4, όπως θα ήταν το αναμενόμενο; Στην Κίνα ο αριθμός 4 θεωρείται γρουσούζικος, ενώ στο παρελθόν και άλλοι Κινέζοι κατασκευαστές επέλεξαν να παραλείψουν την ονομασία “4” από τα μοντέλα τους. Υπάρχει όμως και ένα άλλο ενδεχόμενο, μιας και ήδη έχει κυκλοφορήσει το OnePlus 3T, το επόμενο OnePlus θα είναι η 5η ναυαρχίδα στη σειρά, οπότε θα ονομαστεί έτσι.

Πέρα από την ονομασία, αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι να δούμε τα τεχνικά χαρακτηριστικά που θα φέρει το OnePlus 5. Οι ίδιες πηγές κάνουν λόγο για design που θα είναι δανεισμένο από το Samsung Galaxy S7 edge με dual-edged. Να πούμε ότι το S7 edge πήρε το βραβείο του καλύτερου smartphone για το 2016.

Επιπλέον, αναμένεται με κάμερα 23 Megapixel, selfie κάμερα 16 Megapixel, μνήμη RAM 6 ή 8GB και ενσωματωμένη μνήμη 256GB. Οι ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες δεν αποκλείουν την κεραμική κατασκευή όπως στο Xiaomi Mi MIX.

Δεν δίνονται πληροφορίες για την οθόνη και τον επεξεργαστή. Ωστόσο, ούτε οι παραπάνω πληροφορίες είναι επιβεβαιωμένες, οπότε κρατάμε τις απαραίτητες επιφυλάξεις.

OnePlus 3T
OnePlus 5 specs, OnePlus 5: Με οθόνη dual-edge και κάμερα 23MP;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Vasilist

Πολύ καλή πρόταση φαίνεται αλλά προσωπική μου γνώμη είναι πως το edge δεν βοηθάει καθόλου αλλά ίσα ίσα μειώνει το grip στο χέρι.
Εχω πιάσει το s7 edge και δεν είναι βολικό και φίλος που το έχει λέει το μόνο μειονέκτημα είναι αυτό, κατά τα άλλα άψογο.

Fanis

Αυτό το 3Τ αν δεν είχε το κουμπί μπροστά θα ήταν κορυφή!

Pit

Το κουμπί είναι εξαιρετικά πρακτικό (soft key και όχι hard key όπως αυτά της Samsung) και σε καμία περίπτωση δε χαλάει την εμφάνιση του κινητού. Καθιστά εντελώς περιττό να ενεργοποιήσεις την επιλογή για on screen navigation keys που προσφέρει στο λειτουργικό της η OnePlus.

lsantas

κουμπί και πάλι κουμπί μπροστά.. πίσω είναι μια #%$% και μισή… εκτός αν φτιάξουν μια πατέντα με το που ακουμπάς την οθόνη με το δάκτυλο σου να ανoiγει( ενσωματωμένος scanner )

Vasilist

@isantas στο lg g5 το πίσω κουμπί/scanner είναι πολύ βολικό αλλά η lg έχει και double tap to wake ίσως έχεις δίκιο γιατί χωρίς το double tap θα πρέπει να σηκώνεις κάθε φορά το τηλέφωνο.

Καμενος

Το κουμπι μπροστα βολευει απειρα. Μισω τα κινητα με κουμπια στην οθονη. Η οθονη ειναι για να βλεπουμε οχι να παταμε navigation buttons. Επισης το Fingerprint ειναι απιστευτα γρηγορο αν και θα βολευε περισσοτερο στην οθονη οπως λεει ο φιλος απο πανω. Κατοχος OnePlus 3 και μελοντικος κατοχος Oneplus 5 η Σ8+

Vai

Ευτυχως που υπαρχουν οι κινεζικες εταιριες τυπου Xiaomi, ΟPO κλπ γιατι οι επωνυμες κορεατικες με τα S8 και τα G6 παλι τηλεκοντρολ παρουσιασαν με χαρακτηριστικα του 15 συν οτι για Ευρωπη θα εχουν πετσοκομμενες εκδοσεις και features. Ακου εκει 4GB ram για 900 και 750 ευρω αντιστοιχα!

Οσο για το OP3T φοβερη συσκευη, αστραπιαιο fingerprint, καλογραμμενο pure android με καποιες επιλπεον προσθηκες για παραμετροποιηση (οχι οσο της xiaomi), απιστευτα καλη ποιοτητα, πολυ καλη amoled οθονη, ικανοποιητικες καμερες και αυτονομιες που πιανουν 7 ωρες sot για πλακα.
Ολα αυτα στην μιση τιμη ολων των αλλων.
Βεβαια αυτο που φοβαμαι στην περιπτωση αυτη ειναι οτι θα αγγιξει ισως τα 600 ευρω.

forneverarrow

Ωραίο δείχνει. Η τιμή καλή και τα specs ακόμα καλύτερα. Μια βασική ένσταση ωστόσο… Κάτι που δεν το βρίσκω σε τοπικό κατάστημα δεν το αγοράζω. ΤΕΛΟΣ! Κάτι πήγε να κάνει όταν έβγαλε το One Plus X πέρσι σε καταστήματα αλλά τα 3 και 3T δεν τα είδα ποτέ. Μπορεί να ακούγομαι οπισθοδρομικός αλλά αγορές on line χωρίς αντικαταβολή δεν κάνω για κανένα λόγο αν πρόκειται για ποσά πάνω απο 100€. Άσε που πάντα θέλω hands on δικό μου πριν αγοράσω smartphone.

fuego

@Vai..Πες μου και τα νουμερα του τζοκερ ρε φιλε..αφου “ειδες” ΚΑΙ την παρουσιαση του Galaxy S8+… 😛
Κιμ..πους δε μπατον !!!

Beowolf_Ahates

Γνώμη μου: Ο αισθητήρας αποτυπωμάτων πρέπει να είναι μπροστά και πρέπει να είναι κουμπί – όχι όλη η οθόνη. Ακόμα κι αν δεν είναι soft touch, λειτουργεί για αναγνώριση και ξεκλείδωμα με απλό άγγιγμα. Τεκμηριώνω:
1) Αν είναι όλη η οθόνη αισθητήρας, κάθε φορά που θα το πιάνεις να το μετακινήσεις, θα ανάβει η οθόνη, είτε θα ξεκλειδώνει (αν ακουμπήσεις το σωστό δάχτυλο)
2) Αν είναι πίσω, θα πρέπει να το σηκώσεις απ’το γραφείο, τραπέζι, για να το ξεκλειδώσεις και να δεις ένα απλό notification.
Είναι τόσο απλά τα πράγματα,…όμως ορισμένους κατασκευαστές τους βολεύουν άλλες αρχιτεκτονικές και το βάζουν όπου περισσεύει χώρος.
Χρήσης-κάτοχος S6 edge+ επί 1,5 χρόνο…άρα δεν γράφω θεωρίες.
ΥΓ: Αα…και η edge οθόνη δεν προσφέρει τίποτα πέραν της ομορφιάς(σε όποιον του αρέσει). Όπως επίσης ΔΕΝ δημιουργεί ΚΑΝΈΝΑ πρόβλημα στην χρήση. Προβλήματα δημιουργεί μόνο…στα φόρουμ, σε όσους…άκουσαν….τους είπαν,…διάβασαν….

KostasB

Ας αφήσει κατά μέρος τις edge και τα κεραμικά. Μια χαρά είναι οι φλατ χωρίς να γυαλίζει ένα εκατοστό πριν τις άκρες. Και μέταλλο στην πλάτη είναι ότι καλύτερο, όχι να γεμίζει δαχτυλιές και να φοβάσαι να το ακουμπήσεις κάτω. Άντε μπας και αλλάξουμε κανένα κινητό.
Τα βασικά να έχει (sd835, 6/8 ram, τουλάχιστον 64 rom, οθόνη και fhd μια χαρά είναι αρκεί να είναι πάλι amoled, και αξιοπρεπέστατες κάμερες) και είμαστε εντάξει..

Vai

@fuego αν ειναι ετσι οπως τα περιγραφω παραπανω (που ετσι θα ειναι) θα τα θες ακομα τα νουμερα του τζοκερ?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear OnePlus

OnePlus Pad Go: Έρχεται στην Ευρώπη στις 23 Απριλίου

Το OnePlus Pad Go, το προσιτό tablet που κυκλοφόρησε σε ορισμένες αγορές τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, έρχεται τώρα στην Ευρώπη.

Smartphones OnePlus OnePlus Nord

OnePlus Nord CE4: Εκπληκτικά τα specs του mid-range – Tσιπ SD 7 Gen 3 και μπαταρία 5,500mAh

Οι συσκευές Nord CE είναι πολύ δημοφιλείς στην οικογένεια OnePlus αλλά οι αναβαθμίσεις που γίνονται από γενιά σε γενιά είναι περιορισμένες.

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.