OnePlus 5T: Η έκδοση με χωρητικότητα 128GB έχει ελεύθερα τα 111GB

OnePlus 5T 128gb, OnePlus 5T: Η έκδοση με χωρητικότητα 128GB έχει ελεύθερα τα 111GB

Σε δυο μέρες από τώρα γίνεται η επίσημη ανακοίνωση του OnePlus 5T, στο οποίο θα δούμε μεγαλύτερες αλλαγές από την προηγούμενη “Τ” έκδοση της ναυαρχίδας. Το κινητό θα έχει bezel-less dedisgn και αισθητήρα αποτυπωμάτων στην πλάτη.

Το OnePlus 5T έχει ήδη διαρρεύσει σε φωτογραφίες hands on και unboxing video, αλλά αν αυτά δεν είναι αρκετά σήμερα περνά και από το GFX Bench.

Εκεί επιβεβαιώνεται για μια ακόμη φορά ότι θα τρέχει Android 7.1 Nougat, βλέπουμε την έκδοση με μνήμη RAM 8GB και χωρητικότητα 128GB (η οποία φυσικά θα είναι η πιο ακριβή). Από τα 128GB για τον τελικό χρήστη θα είναι διαθέσιμα τα 111GB.

Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά, το OnePlus 5T θα έχει οθόνη 6 ιντσών 2160×1080 pixels, επεξεργαστή Snapdragon 835, κάμερα 16 Megapixels με 4K videos και εμπρόσθια κάμερα 16 Megapxiels με 1080p videos.

Η ανακοίνωση του OnePlus 5T θα γίνει την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου.

OnePlus 5T 128gb, OnePlus 5T: Η έκδοση με χωρητικότητα 128GB έχει ελεύθερα τα 111GB

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
NikosAr

Γιατί χρειάζεται 17 GB προεγκαταστημένο υλικό, όταν το λειτουργικό από μόνο του θέλει 3-5 GB, θέλω να πω πόση σαβούρα θα ρίξουν σε ένα κινητό ;
Ενώ είχα πολύ καλή εντύπωση για το συγκεκριμένο κινητό.., τώρα μου θύμισε τις εποχές που είχα ξανά Android κι έπρεπε να σβήσω το 70% σαβούρα που βάζουν μέσα … ένας λόγος που δεν θα γυρίσω πίσω βλέποντας τη λογική αυτή …

Ιωάννης jb

Δλδ αν είχε 115 θα ήσουν ευχαριστημένος.?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear OnePlus

OnePlus Pad Go: Έρχεται στην Ευρώπη στις 23 Απριλίου

Το OnePlus Pad Go, το προσιτό tablet που κυκλοφόρησε σε ορισμένες αγορές τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, έρχεται τώρα στην Ευρώπη.

Smartphones OnePlus OnePlus Nord

OnePlus Nord CE4: Εκπληκτικά τα specs του mid-range – Tσιπ SD 7 Gen 3 και μπαταρία 5,500mAh

Οι συσκευές Nord CE είναι πολύ δημοφιλείς στην οικογένεια OnePlus αλλά οι αναβαθμίσεις που γίνονται από γενιά σε γενιά είναι περιορισμένες.

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.