Το OnePlus 5T ανακοινώνεται επίσημα 5 Νοεμβρίου; [updated]

OnePlus 5T announcement, Το OnePlus 5T ανακοινώνεται επίσημα 5 Νοεμβρίου; [updated]

Πριν από λίγες μέρες ξεκίνησαν να ακούγονται οι ψίθυροι ότι η OnePlus ίσως να ετοιμάζεται για την επίσημη ανακοίνωση του OnePlus 5T και οι φήμες έγιναν ακόμη πιο έντονες λόγω του ότι το OnePlus 5 δεν ήταν διαθέσιμο στην σελίδα της εταιρείας.

Update: Παιδιά, οι πληροφορίες φαίνεται να μην ευσταθούν.

Μάλιστα, τις παραπάνω φήμες ακολούθησε και ένα render που λεγόταν ότι ανήκει στο OnePlus 5T και έδειχνε το bezel-less design.

OnePlus 5T announcement, Το OnePlus 5T ανακοινώνεται επίσημα 5 Νοεμβρίου; [updated]

Σήμερα, η εταιρεία ξεκίνησε την αποστολή προσκλήσεων για press event που θα λάβει χώρα στις 5 Νοεμβρίου στην Κίνα. Αυτό που περιμένουμε να ανακοινωθεί είναι φυσικά το OnePlus 5T, κάτι που φαίνεται και από το περίγραμμα ενός κινητού που εμφανίζεται στην εικόνα και το γράμμα “T”.

OnePlus 5T announcement, Το OnePlus 5T ανακοινώνεται επίσημα 5 Νοεμβρίου; [updated]

Το OnePlus 5T έχει ακουστεί ότι θα έχει κυρτή οθόνη και στις δυο πλευρές, στην ίδια γραμμή με αυτή που ακολουθεί η Samsung στις ναυαρχίδες της. Επιπλέον, γίνεται αναφορά για οθόνη 6 ιντσών με 18:9 aspect ratio και ανάλυση 2160 x 1080 pixels.

Για τα χαρακτηριστικά δεν μπορούμε να είμαστε βέβαιοι, αλλά αναμένουμε να δούμε τι θα μας δείξει η OnePlus.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
vai

Τόσο καιρό το διαβάζαμε ,το ξαναδιαβάζαμε αλλά ήμουν σχεδόν πεπεισμένη ότι δεν πρόκειται να είναι αληθινή είδηση.Δυστυχώς όμως με την σημερινή ανακοίνωση για άλλη μια φορά είναι πασιφανές ότι η εταιρεία μας εκμεταλλεύεται ασυστόλως.Έσκασα πριν λίγους μήνες 559 για το one plus 5 με την έκδοση με τα 8gb ram και τώρα έρχεται η εταιρεία να μου πεί τι?ότι σε λίγους μήνες κιόλας απαξιώνει την υπάρχουσα ναυαρχίδα για κάτι καλύτερο?(γιατί όσοι νομίζετε ότι οι αναβαθμίσεις στο νέο μοντέλο θα είναι μόνο η νέα αναλογία είστε γελασμένοι).Μια απλή μαγείρισσα είμαι και βγάζω δεν βγάζω τον μήνα 600 ευρώ και τους τα έσκασα μια φορά.Δεύτερη ποτε. Αχ βάσω μου,αχ βάσω μου (βάσω με λένε) που έλεγαν και στην ταινία.Με τέτοιες κινήσεις δυστυχώς και η one plus αποδεικνύεται ότι ακολουθεί και αντιγράφει….όσο και αν δεν θέλω να το παραδεχτώ με τέτοιες ενέργειες δεν φαίνεται για σοβαρή εταιρεία αλλά για κινεζιά. Κρίμα για το one plus 5 μου που θα το χαντακώσει.

vladimiros

@Bασω Αφου πριν παρεις το OP5 και αφου παρακολουθας τις εξελιξεις,καπου στο μυαλο σου θα ηξερες οτι η OnePlus μπορει να εβγαζε συσκευη γρηγορα, οπως εγινε με τα 3/3Τ ετσι και τωρα…αρα ηταν επιλογη σου να παρεις το OP5..
Αλλα να σε πω και κατι μια χαρα συσκευη εχεις τι σκας..και επειδη θα βγαλουν καινουριο δεν παει να πει κατι,εγω Sony κινητα παιρνω,ελα ομως που σε 6 μηνες σκαει ενα καινουριο με καλυτερα χαρακτηρηστικα…αυτην την περιοδο αυτην την στρατιγικη ακολουθει η OnePlus ισως και να το ξανακανει..απο εκει και περα οσοι την επιλεγουν ξερουν τι πρεπει να περιμενουν!

Gvirginia

Η πηγή έχει ενημέρωση (fake).

@vladimiros

Μη του απαντάς… Ο gianniklis είναι με άλλο όνομα για να κοροϊδεύει έναν άλλο σχολιαστή (baioosss? ή κάπως έτσι).
Τσακώνονται καιρό τώρα, από άλλο forum, επειδή ο ένας είχε xiaomi και ο άλλος τα κράζει. Τώρα που αγόρασε OP5 γράφει γι’αυτό…

dimitris

δεν είναι γνήσια η πρόσκληση λεει η oneplus

Efkairiakos

Εύχομαι ολόψυχα να είναι ψέματα.
Εγώ το Oneplus3 μου το πουλησα και ησυχασα.
Είναι απαράδεκτοι όλοι αυτοί που υποβαθμίζουν τα χρήματα των πελατών τους!!!
Τα έχω ξανά πει ας μην γίνω κουραστικός…
Σε αυτόν τον τομέα νικητής με διαφορά είναι η Apple. Στα παίρνει γερά με την πρώτη φορά όμως για μια πενταετία σε υποστηρίζει!

Vladimiros

@Gvirginia. Δεν το ηξερα αλλιως δεν θα απαντουσα καν…αμαν αυτος ο γιαννικλης δεν εχει να κανει τιποτα αλλο στην ζωη του μαλλον

KostasB

Την υποστήριξη θα την έχετε είτε βγάλουν 5Τ είτε όχι, οπότε τι σας πειράζει; Μια φορά έκανε το λάθος με το OP2. Ήδη το OP3/3T είναι σε beta για την Oreo. Όταν η Samsung έβγαζε S4 advance και S5 plus ήταν καλά;

giannogeorge

Θα συμφωνήσω 100% με Efkairiakos και ας μην έχω iPhone. Ακόμα. Βαρέθηκα την κοροϊδία.

dimpep

Ωπα παιδιά, γιατί κοροιδία; Κανείς δεν σας είπε ότι με το που αγοράζετε τηλέφωνο η εταιρία υποχρεούται για ένα χρόνο να μη βγάλει κάτι καλύτερο. Εμπόριο λέγεται αυτό.

Και στην τελική, τι δένεστε τόσο πολύ με τις εταιρίες; Τη μια φορά τις αγαπάτε τρελλά (όλοι το ξέρουμε αυτό), την άλλη τις χαντακώνετε. Ενώ απλά πουλάνε και κάνουν τη δουλειά τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear OnePlus

OnePlus Pad Go: Έρχεται στην Ευρώπη στις 23 Απριλίου

Το OnePlus Pad Go, το προσιτό tablet που κυκλοφόρησε σε ορισμένες αγορές τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, έρχεται τώρα στην Ευρώπη.

Smartphones OnePlus OnePlus Nord

OnePlus Nord CE4: Εκπληκτικά τα specs του mid-range – Tσιπ SD 7 Gen 3 και μπαταρία 5,500mAh

Οι συσκευές Nord CE είναι πολύ δημοφιλείς στην οικογένεια OnePlus αλλά οι αναβαθμίσεις που γίνονται από γενιά σε γενιά είναι περιορισμένες.

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.