OnePlus 5T: Το πρώτο render με bezel-less design και οθόνη 6 ιντσών;

OnePlus 5T render, OnePlus 5T: Το πρώτο render με bezel-less design και οθόνη 6 ιντσών;

Το OnePlus 5, η φετινή ναυαρχίδα της εταιρείας είναι ένα περίπου τετράμηνο διαθέσιμη για όσους θέλουν να την αποκτήσουν, αλλά πρόσφατα παρατηρήθηκε ότι δεν υπάρχει πλέον διαθέσιμη στην σελίδα της OnePlus και δεν υπάρχουν πληροφορίες για το αν και πότε θα διατεθεί.

Αυτό οδήγησε στην υπόθεση ότι η OnePlus ετοιμάζεται να ανακοινώσει την ανανεωμένη έκδοση της ναυαρχίδας της, όπως έκανε πέρσι με τα OnePlus 3 και OnePLus 3T.

Αν και έχουν υπάρξει ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες που έλεγαν ότι φέτος μάλλον δεν θα δούμε OnePlus 5T και θα πάμε απευθείας στο OnePlus 6 του χρόνου, σήμερα διέρρευσε ένα render που λέγεται ότι ανήκει στο OnePlus 5T.

Σύμφωνα με το leak, το OnePlus 5Τ θα έχει κυρτή οθόνη και στις δυο πλευρές, στην ίδια γραμμή με αυτή που ακολουθεί η Samsung στις ναυαρχίδες της. Επιπλέον, γίνεται αναφορά για οθόνη 6 ιντσών με 18:9 aspect ratio και ανάλυση 2160 x 1080 pixels.

To Gizmochina, το οποίο μεταδίδει τις παραπάνω πληροφορίες, αναφέρει ότι η επίσημη ανακοίνωση του OnePlus 5T θα γίνει μέσα στον Νοέμβριο. Ωστόσο, ακόμη κάτι τέτοιο δεν είναι βέβαιο και κρατάμε τις απαραίτητες επιφυλάξεις.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

17 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Λευτερης

Κανατε λαθος και βαλατε render του Galaxy S8

bezilys

Δυστυχώς χωρίς bezels όλες οι συσκευές ή θα είναι σοκοφρετα ή δεν θα βλέπονται γιαυτό bezels και πάλι bezels!!

vladimiros

χαχαχα οντος φιλε πολυ S8,πλεον ολοι την Samsung αντιγαφουν σε θεμα εμφανιση..αλλα μονο η Sony δεν θα το κανει..οταν φτιαξει με το καλο μπεζελες συσκευη θα κανει κατι το διαφορετικο….. πιστευω και μακαρι να μην μοιαζει οπως το S8 και ολα τα αλλα
Αφου χωρεσαν στερεοφωνικα ηχεια στο Pixel 2 Xl με τετεια μπεζελ μαλλον θα το μπορεσει και η Sony. Δυστιχως καμια συσκευη δεν εχει ολα τα καλα..στην Samsung βγαζω το καπελο στις καμερες τις,στα Pixel και OP5 για την λειτουργικοτητα τους,στα Xiaomi για την τιμη τους..κτλ κτλ

Vai

Αυτο παντως ειναι το Oppo F5.

Akis

Όλοι μπροστά, η Sony πίσω. Εμπρός… Πίσω…

Petros

Κάποτε ολοι αντέγραφαν iphone τωρα ολοι S8, πλην Sony που αντιγραφει.. ravena πλακάκια

JD

@Petros
Από του χρόνου και η Sony την Samsung θα αντιγράφει , πετάνε τους τόρνους που αγόρασαν το 2010 με τα bezel 2 μέτρα και παίρνουν καινούργιους.

Petros

JD @ Δεν ξέρω ποιος λουφαρει περισσότερο ο υπάλληλος της jack Daniels που πετάει φελους μέχρι να ωριμασει το ουίσκι ή ο designer της SONY?

Σταύρος Χρι

Πιο πολύ σαν LG V30 μου κάνει και όχι σαν S8… Και αν είναι όντως έτσι (σαν το LG με όχι τόσο κυρτές πλαινές πλευρές) θα είναι πολύ όμορφο. Αν δεν κάνει τσιγκουνιές στην μπαταρία όπως στο OP5 και αν βέβαια δεν συνεχίσει στην ίδια πολιτική στις τιμές όπως το OP5 τότε δεν θα έχει την ίδια κατάληξει που έχει το 5 που πάτωσε στις πωλήσεις !

bezilys

Petros, JD πόσο σας πονάει η Sony!!

JohnWave

Όντως πολύ αντιγραφή του S8 έχει πέσει αλλά όταν αντιγράφεται κάτι πανέμορφο όπως το S8, αυτό δεν είναι κακό πράγμα.

bezilys

@JohnWave πως δεν είναι κακό δηλαδή θες να είναι όλα τα κινητά σοκοφρετεες?!! Πρέπει να έχει ποικιλία!

Saša

@bezilys Εσυ πρεπει να εισαι με 30αρα Trinitron του 1990 σπιτι δεν εξηγειται αλλιως, αυτες που για να τις πας απ’ το καθιστικο στο υπνοδωματιο επρεπε να εχεις γειτονα τον Σουγκλακο και τον Τρομαρα μαζι.

Πέτρος Π

Δεν καταλαβαίνω που την βλέπετε την αντιγραφή από το S8… Ουσιαστικά από τη στιγμή που είναι μπροστά μόνο οθόνη χωρίς κάτι άλλο, είναι λογικό να είναι όλες οι συσκευές πάνω κάτω το ίδιο… Επειδή έχει στρογγυλεμένες γωνίες και όχι τετράγωνες..? Χαχα… Βασικά το design αρχίζει και γίνεται πολύ βαρετό, και καθόλου χρηστικό…

bezilys

@Πέτρος Π έτσι είναι χωρίς bezels κάτι ήξερε η Sony που τα κράταγε για να δούμε

Νικ τ

H αλήθεια είναι ότι το να μη δεχόμαστε τα μικρότερα bezels είναι σαν να μη δεχόμαστε την εξέλιξη. Κάποια στιγμή μας προσπερνάει και μένουμε πίσω Υπήρχαν άνθρωποι που κάποτε αρνούνταν τις έγχρωμες TV, κάποιοι που χλευαζαν τα πρώτα καταλυτικά αυτοκίνητα, κάποιοι που ήταν πολεμιοι των κινητών όταν βγήκαν. Δυστυχώς η ευτυχώς ανάλογα με την περίπτωση. Σε ότι αφορά τα bezels ευτυχώς, η εξέλιξη είναι η απουσία τους και ο περισσότερος ωφέλιμος χώρος στην οθόνη. Όποιος αργήσει να το πάρει είδηση, μόνο αυτός χάνει. Και ήδη η Sony έχει χάσει πάρα πολύ στην πίτα της αγοράς, κάτι που ευτυχώς κατάλαβε και η επόμενη γενιά Θα είναι όπως πρέπει.

JohnWave

@Νικ τ, τα είπες όλα όμορφα, ώριμα και ευγενικά. Σωστός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear OnePlus

OnePlus Pad Go: Έρχεται στην Ευρώπη στις 23 Απριλίου

Το OnePlus Pad Go, το προσιτό tablet που κυκλοφόρησε σε ορισμένες αγορές τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, έρχεται τώρα στην Ευρώπη.

Smartphones OnePlus OnePlus Nord

OnePlus Nord CE4: Εκπληκτικά τα specs του mid-range – Tσιπ SD 7 Gen 3 και μπαταρία 5,500mAh

Οι συσκευές Nord CE είναι πολύ δημοφιλείς στην οικογένεια OnePlus αλλά οι αναβαθμίσεις που γίνονται από γενιά σε γενιά είναι περιορισμένες.

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.