OnePlus 5T: Ο CEO λέει ότι θα είμαστε ευχαριστημένοι με την τιμή του

oneplus 5t price ceo, OnePlus 5T: Ο CEO λέει ότι θα είμαστε ευχαριστημένοι με την τιμή του

Η επίσημη ανακοίνωση του OnePlus 5T πλησιάζει στις 16 Νοεμβρίου και καθημερινά σχεδόν συμπληρώνεται ένα ακόμη κομμάτι στο παζλ των πληροφοριών. Αυτή τη φορά το tweet του CEO Pete Lau, σχετίζεται με την τιμή.

Ο CEO της OnePlus, Pete Lau, έγραψε σε tweet του ότι οι τιμές για τα κομμάτια των smartphones αυξάνονται, αλλά και τα κινητά γίνονται καλύτερα και οι χρήστες της OnePlus θα εκτιμήσουν αυτό που έρχεται. Το tweet αυτό έκανε retweet ο συνιδρυτής της εταιρείας Carl Pei.

Έχουν ακουστεί πληροφορίες ότι η τιμή του OnePlus 5T ίσως να είναι ίδια με του OnePlus 5, που σημαίνει 500 ευρώ για την έκδοση με χωρητικότητα 64GB και 560 ευρώ για τα 128GB.

Ωστόσο, όταν γίνεται αναφορά στο κόστος των κομματιών, μάλλον δεν είναι καλή ένδειξη ότι η τιμή στην ανανεωμένη έκδοση θα παραμείνει ίδια.

Σε παλαιότερη ανάρτηση o CEO της OnePlus είχε ερωτηθεί αν τα 600 δολάρια θα φτάνουν για το νέο OnePlus smartphone και η απάντηση ήταν ότι είναι “Αρκετά”.

Οι τιμές των One Plus ανά τα χρόνια:

OnePlus One τιμή 270 ευρώ (αυξήθηκε στα 300 ευρώ)
OnePlus 2 τιμή 340 ευρώ
OnePlus 3 τιμή 400 ευρώ
OnePlus 3T τιμή 440 ευρώ
OnePlus 5 τιμή 500 ευρώ

Το OnePlus 5T αναμένεται με all-screen design και κατά πολλούς θα μοιάζει με το OPPO R11s. H οθόνη θα είναι 6.01 ιντσών ανάλυσης 2160×1080 pixels και 18:9 aspect ratio. To GFXBench έχει δείξει επεξεργαστή Snapdragon 835, πιθανόν να δούμε δυο εκδόσεις με 6GB RAM / 64GB χωρητικότητα και 8GB RAM / 128GB χωρητικότητα. Η εμπρόσθια κάμερα αναμένεται στα 20 Megapixel και στην πλάτη βρίσκουμε διπλή κάμερα 20 Megapixel και 16 Megapixel.

oneplus 5t price ceo, OnePlus 5T: Ο CEO λέει ότι θα είμαστε ευχαριστημένοι με την τιμή του

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

17 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Tasos Spanos

540€ θα κοστίζει

KostasB

Για το OnePlus 2 βάλτε τιμή 400€ γιατί η μικρή έκδοση δεν κυκλοφόρισε ποτέ.
Για το 5Τ μακάρι να κρατήσει την ίδια τιμή με το 5 αλλά χλωμό το κόβω..

Μανώλης

ο Pete Lau λάου ανέβασε τη τιμή σταθερά!!!! χεχεχε!!!!

NtinosMD

Εμ οταν ο Τιμ ανακοινωνε οτι το iPhone δεν ειναι μονο για τους πλουσιους και κοστολογει τα φτηνα εκει κοντα στο 1000αρι προφανως μια τιμη του oneplus στο 600αρι 700αρι θα μας φανει πλεον ευκαιρια.

VasiliS7edge

Δεν καταλαβαίνω γιατί ζητάνε περισσότερα από 300€. Δεν έχουν κανένα κόστος αφού όλη η δουλίτσα γίνεται από το intrrnet. Μάλλον ψάχνουν για κοροϊδα. Αλλά στα 270 οκ όχι 600 για BBK.

KostasB

Εσύ που δεν είσαι κορόιδο μην το πάρεις. Και τώρα τι έχεις; S7 edge; Και αξίζει τα λεφτά που κοστίζει; Και γω δεν καταλαβαίνω γιατί τα Samsung να πωλούνται στην υψηλή τιμή που πωλούνται αλλά δεν το κάνω θέμα. Κάνω όμως θέμα την γενική αύξηση των τιμών στα κινητά. Κανένα δεν αξίζει να πωλείται τόσο ακριβά. Όμως όλες οι εταιρείες θέλουν να έχουν κέρδη για να μεγαλώνουν. Άλλες περισσότερα, άλλες λιγότερα κέρδη. Αλλιώς θα μένουν στάσιμες. Επίσης τα OnePlus πωλούνταν στα 300€ όταν είχαν να κάνουν μόνο με το κομμάτι του hardware και το software ήταν δουλειά της Cyanogen. Αργότερα επένδυσαν και στο software οπότε κάπως έπρεπε να καλύψουν και εκείνα τα έξοδα και να επεκταθούν. Αν είχαν μείνει μόνο με 5 άτομα στην ανάπτυξη του software δεν θα υπήρχαν αναβαθμίσεις τώρα. Όπως έγινε και με το OP2 που δεν μπόρεσε να το υποστηρίξει. Αυτό είναι το τίμημα των φθηνών. Αν έβγαζε και η Samsung το S8 στα 300€ και το ίδιο και η Apple με το i8 να είσαι σίγουρος ότι θα έλεγε πάρτε το και μην ζητάτε τίποτα άλλο κρατήστε το όπως είναι. Πάντως τα Samsung δεν είναι και τα πιο αξιόπιστα κινητά που υπάρχουν. Το σέρβις της… Συνέχεια »

Πέτρος Π

@VasilisS7edge : Έχουν καταντήσει σχεδόν αστεία τα σχόλια σου σε ό,τι έχει να κάνει με την OnePlus… Δηλαδή σου φαίνεται λογικό πχ το Galaxy S8 να βγαίνει στα 900 €, αλλά το Oneplus με τα ίδια ή και ακόμα καλύτερα χαρακτηριστικά πρέπει να έχει 300 €… Το βρίσκω γελοίο να έχει κάποιος χαρακτηριστικά οπαδού όσον αφορά τα κινητά, όπως εσύ φαίνεται ότι έχεις με την Samsung…

manos

Ας ξεκινησουμε απο τα απλα . Ολες οι εταιριες κατασκευαζουν τα κινητα τους στην κινα και γενικα στην Ασια με οτι αυτο συνεπαγεται δλδ ως προς το κοστος παραγωγης μια συσκευης κινουνται ολες στα ιδια επιπεδα . Δευτερον η τιμη που ανακοινωνεται σε ενα κινητο ή σε ενα λαπτοπ εξαρτωνται απο πολλους παραμετρους και ειναι οι ακολουθοι : κοστος υλικων και κοστος κατασκευης της συσκευης που ειναι περιπου η μιση αξια του κινητου (δεν μιλαω για την apple) . Μετα στην τιμη προστιθεται η ομαδα αναπτυξης του software και των καινοτομιων δλδ μερος των εσοδων της συσκευης πανε στο κομματι του developing . Στην συνεχεια να υπολογιστουν οι καμπανιες διαφιμισης γτ ολοι ξερουμε για τι αστρονομικα ποσα μιλαμε εδω και κανουν διαφιμιση ΟΛΕΣ οι εταιριες , και τελος να υπολογιστουν ολοι εκεινοι οι υπαλληλοι που εργαζονται σε αυτη την εταιρια και πληρωνονται επομενως μην λεμε σαχλαμαρες οτι ειναι κινεζικες εταιριες και πρεπει να ναι ” τσαμπα” τα κινητα τους γτ οπως βλεπουμε πλεον οι μεγαλες εταιριες ζοριζονται πολυ να ακολουθησουν τους ρυθμους τους . Η μονη εταιρια που δεν δικαιολογει την τιμη των συσκευων της ειναι η αγαπητη apple η οποια με το χ το τερματισε το πραγμα οκ δεν… Συνέχεια »

Ιωάννης jb

Αυτό που όλοι βάζουν 18:9 είναι τραγικό!!
Είναι να απορεί κανείς για το πόσο πρόβατα είναι οι καταναλωτές

Giorgio

Vasilis7edge.. Είναι φανερό ότι δεν αντέχεις να τρώει τη σκόνη του oneplus.. Το χειρότερο skin του Android..
Εγώ γελώ ακόμη με το j7 που έλεγες ότι τρέχει σα το s7.. Μέχρι να ανοίξεις την εφαρμογή του τηλεφώνου έχω ήδη ανάψει το τσιγάρο.. Χώρια τα σκάλωματα

Νίκος

Και μισή τιμή εχει και πατάει όλα τα Samsung

Φανης

Πέτρος Π Με μηδενικο κοστος καταστηματων γτ πουλαει μονο ιντερνετικα, με μηδενικο κοστος διαφημισης κ με χαοδη διαφορα στο brand name η διαφορα τιμης θα επρεπε να ειναι πολυ μικροτερη απο samsung. Με αυτη το μοτο ξεκινησε η oneplus

Georgerapp

Καλα ηταν πριν λίγα χρόνια.και φθηνότερα ηταν ολα τα καλα τηλέφωνα και η αγοραστική δυναμη του Έλληνα καπως καλύτερα μιας και καθε χρόνο και χειρότερα.
Βέβαια τα τηλέφωνα έχουν γινει πραγματικά διαμάντια ολα τους αλλα και 700+ στην καλύτερη ειναι πολλά.
Η αγορά πρέπει να ηρεμήσει γιατί η καταναλωτική μανία έχει δώσει αέρα στα πανιά των κυρίαρχων brand και ζητάνε υπερβολικά χρήματα για ενα καλό μεν αλλα εύθραυστο και εκτεθειμένο σε κινδύνους προϊόν.

King 3

Η αλήθεια είναι παιδιά ότι η κινεζια ανεβάζει τις τιμές της αλλά όποιος θέλει κάτι σταθερό με ΚΆΜΕΡΑΚΛΑ τότε μονόδρομος ΨΩΜΊ ΕΛΙΆ ΚΑΙ ΣΑΜΣΟΥΓΚΙΑ 😆

GiorgosM

@Georgerapp +1.000…

Σταύρος Χρι

Και ο CEO της Apple το ίδιο λέει για το iPhone X… Τι να πει ;

Νίκος

500 ευρώ και είσαι κύριος άσε τους άλλους να σκάνε 1.200 για το καινούριο iPhone και να έχει πρασινιλες η οθόνη ή να θες αλλά 400 για να πάρεις το note

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear OnePlus

OnePlus Pad Go: Έρχεται στην Ευρώπη στις 23 Απριλίου

Το OnePlus Pad Go, το προσιτό tablet που κυκλοφόρησε σε ορισμένες αγορές τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, έρχεται τώρα στην Ευρώπη.

Smartphones OnePlus OnePlus Nord

OnePlus Nord CE4: Εκπληκτικά τα specs του mid-range – Tσιπ SD 7 Gen 3 και μπαταρία 5,500mAh

Οι συσκευές Nord CE είναι πολύ δημοφιλείς στην οικογένεια OnePlus αλλά οι αναβαθμίσεις που γίνονται από γενιά σε γενιά είναι περιορισμένες.

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.