OnePlus 5T: Πόσο αντέχει σε βασανιστήρια; [durability test video]

Το OnePlus 5T έγινε επίσημο πριν από λίγες ημέρες και η εταιρεία έκανε σημαντικές αλλαγές από την κανονική έκδοση. Έφερε οθόνη bezel-less με 18:9 aspect ratio, αναγνώριση προσώπου και μνήμη RAM 8GB.

Σύμφωνα με την OnePlus, η νέα έκδοση της ναυαρχίδας είναι το ταχύτερο smartphone στην αγορά (λογικά θα δούμε τις ανάλογες συγκρίσεις με άλλα μοντέλα), αλλά το YouTube κανάλι JerryRigEverything δοκιμάζει τις αντοχές του κινητού, κάνοντας τα γνωστά βασανιστήρια.

OnePlus 5T durability test, OnePlus 5T: Πόσο αντέχει σε βασανιστήρια; [durability test video]

Το OnePlus 5T δεν θεωρείται ένα ιδιαίτερα ευπαθές κινητό, γρατζουνιέται στο επίπεδο 6 όπως οι περισσότερες ναυαρχίδες, δεν λυγίζει εύκολα και περνά με ευκολία το τεστ με κλειδιά και νομίσματα (για περισσότερα δείτε το παραπάνω video).

Η διαθεσιμότητα του OnePlus 5T ξεκινά από 21 Νοεμβρίου με την τιμή του να είναι 500 ευρώ για την έκδοση με 64GB και τα 128GB κοστίζουν 560 ευρώ

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
JohnWave

Πολύ καλή κατασκευή και γενικότερα πάρα πολύ καλή συσκευή. Αν δεν εμφανίσει προβλήματα στο hardware ή στο software (βλέπε Pixel 2) θα αποτελέσει μια έξυπνη αγορά.

pap

ΜηΠώς είναι τραβηγμένα αυτά τα τεστ ρε παιδιά? Με το μαγικός κοπίδι να ξυνω το κινητό? Ένα drop test και λίγο σκρατσαρισμα με κέρμα ή κλειδί αρκεί! Οπως και να χει φένεται να έχει καλύτερη αντοχή σε σχέση με το ΟΡ5

βιλλ

και εγώ τα θεωρω υπερβολικά πλέον τέτοια τέστ.Δεν έχουν και τόσο νόημα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Έτσι θα μοιάζει το επερχόμενο smartphone

Αν και το OnePlus 12 κυκλοφόρησε μόλις τον Δεκέμβριο, βλέπουμε διαρροές για το OnePlus 13 από τον Μάρτιο, που υπονοούν αλλαγές στο σχεδιασμό.

Gear OnePlus

OnePlus Pad Go: Έρχεται στην Ευρώπη στις 23 Απριλίου

Το OnePlus Pad Go, το προσιτό tablet που κυκλοφόρησε σε ορισμένες αγορές τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, έρχεται τώρα στην Ευρώπη.

Smartphones OnePlus OnePlus Nord

OnePlus Nord CE4: Εκπληκτικά τα specs του mid-range – Tσιπ SD 7 Gen 3 και μπαταρία 5,500mAh

Οι συσκευές Nord CE είναι πολύ δημοφιλείς στην οικογένεια OnePlus αλλά οι αναβαθμίσεις που γίνονται από γενιά σε γενιά είναι περιορισμένες.

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.