OnePlus 5T: Σε 6 ώρες έσπασε ρεκόρ πωλήσεων πρώτης μέρας

oneplus 5t record, OnePlus 5T: Σε 6 ώρες έσπασε ρεκόρ πωλήσεων πρώτης μέρας

Το OnePlus 5T είναι ένα από τα καλύτερα κινητά που έχουμε δει από την εταιρεία μέχρι σήμερα, με bezel-less design και δυνατά χαρακτηριστικά, αλλά ένα από τα πιο σημαντικά σημεία του είναι η τιμή, που θεωρείται αρκετά καλή συγκριτικά με τον ανταγωνισμό.

Οι πωλήσεις του OnePlus 5T ξεκίνησαν εχθές, 21 Νοεμβρίου και κατάφερε μέσα σε έξι ώρες να σπάσει το ρεκόρ πωλήσεων της OnePlus για την πρώτη μέρα κυκλοφορίας. Μέσα από tweet η OnePlus, αναφέρει ότι είναι το κινητό με τις ταχύτερες πωλήσεις της.

Το OnePlus 5T κράτησε την ίδια τιμή των 500 ευρώ για την έκδοση με 64GB και τα 128GB κοστίζουν 560 ευρώ. Στις περισσότερες περιοχές οι αποστολές της έκδοσης με 64GB ξεκινούν αμέσως, ενώ για τα 128GB χρειάζονται κάποιες μέρες.

Στο OnePlus 5T βρίσκουμε οθόνη 6 ιντσών bezel-less, με 18:9 aspect ratio και ανάλυση 1080 x 2160 pixels, επεξεργαστή Snapdragon 835, δυο εκδόσεις με 8GB RAM/128GB και 6GB RAM/64GB. Η κάμερα είναι διπλή 16 Megapixel και 20 Megapixel, η εμπρόσθια κάμερα είναι 16 Megapixel. Φορά μπαταρία 3300mAh και τρέχει Android 7.1.1 Nougat.

Διαβάστε επίσης: OnePlus 5T: Κερδίζει το iPhone X σε speed test video

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

23 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Kostas

Κινητάρα Απλά σε σούπερ τιμή!!

jim

Με τελωνείο ξέρουμε τι ισχύει? Για παραγγελια απο το site της oneplus εννοω.

Κώστας Βλαχάκης

jim, Δεν έχει τελωνείο. Έρχεται από Ευρώπη. Το παρήγγειλα εγώ εχθές 499 ευρώ.

Antonis

Προσωπικα εχω ασχοληθει αρκετα με τα OnePlus απο το 1 εως και το 5 και ειναι πραγματι τρομερα κινητα οσον αφορα την ταχυτητα που εχουν…Φυσικα κατι που με χαλαει εμενα στο νεο μοντελο 5T ειναι οτι πλεον υπαρχουν on screen buttons μονο που με χαλαει παρα πολυ και φυσικα με χαλαει και ο αισθητηρας αποτυπωματος που ειναι πλεον στο πισω μερος και οχι κατω απο την οθονη…Γενικα ειμαι κατα του νεου trendy πλεον aspect ratio 18:9 και ελπιζω οι εταιριες να αρχισουν να βγαζουν less besel συσκευες με aspect ratio 16:9….Για τελος μιας και προσωπικα εντοπισα απο την πρωτη στιγμη που ασχοληθηκα μαζι του το jelly effect στο OnePlus 5 και το νεο 5Τ με χαλαει σε καποια πραγματακια οπως ανεφερα πιο πριν,εξακολουθω να θεωρω το OnePlus 3T την πρακτικοτερη και καλυτερη συσκευη που εχει κυκλοφορησει η OnePlus εως τωρα

Kostas

@Κώστας Βλαχάκης θέωρεις οτι υπάρχεις διαφορά με το μεγαλύτερο αδερφό του με 8Ram/128gb/560eyro ? ειναι vfm ή υπερβολή ?

Κώστας Βλαχάκης

Kostas, Καλά ειναι δεν το βλέπω υπερβολή. Εγώ πήρα αυτό με τα 499, δεν ήθελα να δώσω cents παραπάνω 🙂 🙂 🙂

frappes

@Κώστας Βλαχάκης σκέφτομαι να αγοράσω το εν λόγο κινητό για χρήση σε Τ-mobile Αμερικής, Γνωρίζεται αν υποστηρίζει ελληνικό μενού μιας και ο πατέρας μου για τον οποίο προορίζετε δεν γνωρίζει Αγγλικά; Επίσης από που το παραγγέλνω για να μην περάσει τελωνείο; Ευχαριστώ.

Κώστας Βλαχάκης

frappes, Καλησπέρα! Δεν μπορώ να ειμαι σίγουρος για τίποτα από όλα όσα ρωτάς. Συγνώμη…

frappes

@Κώστας Βλαχάκης ευχαριστώ πολύ.

Panoramix

Κάτοχος galaxy note 3 με custom rom. Αγόρασα την μεγάλη έκδοση των 560 ευρώ και πήρα επίσης και με 50% έκπτωση το bundle με την θήκη και το screen protector. Έδωσα και κάτι παραπάνω για priority delivery γιατί με έπιασε η τρέλα μου.

Πιστεύω ότι παρά τα όποια μειονεκτήματα έχει (εμένα προσωπικά το μόνο που με χαλάει είναι ότι δεν παίρνει κάρτα μνήμης), είναι μακράν ότι καλύτερο υπάρχει σε value for money. Οι εποχές που ζούμε είναι απαγορευτικές για να δώσεις κοντά στα 1000 ευρώ για κινητό με δυνατά specs που θα σου επιτρέψουν να κρατήσεις ένα κινητό πάνω από 2 – 3 χρόνια και να δουλεύει απροβλημάτιστα.

frappes

Panoramix μπορείτε να μου πείτε (αν έχει φτάσει η συσκευή στα χεριά σας ) παρακαλώ αν έχει ελληνικό μενού η συσκευή; και από που το παραγγείλατε;

Panoramix

@frappes Η συσκευή δεν έχει έρθει ακόμα. Βασικά δεν έχει φύγει καν απο την αποθήκη.

Δεν γνωρίζω αν έχει Ελληνικά αλλά υποθέτω πως ναι γιατί έχω δει video στο youtube όπου έχουν menu στις πιο άκυρες γλώσσες. Τα Ελληνικά περιλαμβάνονται ως γλώσσα στο stock Android.

Επίσης δεν έχει τελωνείο. Η συσκευή αποστέλεται απο τις αποθήκες τους που βρίσκονται εντός ΕΕ (αν θυμάμαι καλά UK).

Gvirginia

@frappes

Υποστηρίζει Ελληνικά.
Για το τελωνείο που λες, τι θες να κάνεις?
Να το παραγγείλεις να έρθει Ελλάδα και μετά να το στείλεις ή να το στείλουν απευθείας Αμερική?
Έχουν αποθήκες στην Ευρώπη και στην Αμερική (Καλιφόρνια).

Παραγγέλνεις απευθείας από το site της OnePlus ή από άλλα καταστήματα (πχ Amazon). Στο site της OnePlus, αφού το αλλάξεις στο Αμερικάνικο από κάτω κάτω, σου έχει επιλογή να ελέγξεις ποιες εταιρείες κινητής τηλεφωνίας υποστηρίζει και πόσες μέρες κάνει να σταλεί (8-10 μέρες).

Christz

frappes
Κάτοχος του 5 από το καλοκαίρι το πήρα από greatbest 390 με ευρωπαϊκό ταχυδρομείο. Ήρθε με παγκόσμια Ρομ που έχει όλες τις γλώσσες. Λογικά το ίδιο θα συμβαίνει και αν το πάρεις από το site τη σελίδας. Δεν έχεις παρά να τους στείλεις ένα mail για επιβεβαίωση! Καλή αγορά!

Christz

*site εταιρίας ήθελα να πω

frappes

Gvirginia

Ελλάδα είμαστε και οι δυο. θέλω να το παραγγείλω να έρθει Ελλάδα και να του το κάνω δώρο γιατί το δικό του κάνει random shutdown’s όλο και πιο συχνά.

Christz
Ευχαριστώ για την πληροφορία.

Αν κατάλαβα καλά το παραγγέλνω από το επίσημο site και θα μου έρθει από ευρωπαϊκή αποθήκη δίχως κίνδυνο τελωνείου (γνωρίζω ότι κανένας δεν παίρνει ευθύνη η εγγυάται κάτι τέτοιο);

Ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον και την άμεση ανταπόκρισή για την επίλυση του προβλήματος μου.

frappes

Panoramix

Ευχαριστώ για την πληροφορία.

Christz

frappes
Εγώ δεν το παρήγγειλα από το επίσημο site ,οπότε δεν ξέρω ακριβώς τι θα σου στείλουν απο εκεί. Λογικά θα σου στείλουν την παγκόσμια έκδοση με το πολύγλωσσο μενού. Οπότε με το που ανοίγει η συσκευή επιλέγεις την γλώσσα που θέλεις (είναι αγγλικά για αρχή). Αλλά στείλε ένα mail στην εταιρία για σιγουριά.

Σταύρος Χρι

Εγώ έχω απορία; Μπορεί να σου κόψει νόμιμο τιμολόγιο με κάποιο τρόπο η OP παραγγέλνοντάς το από το επίσημο site της ;

Panoramix

@Σταύρος το αγόρασα με εταιρική κάρτα και στοιχεία για να γλυτώσω το ΦΠΑ αλλά μετά από έρευνα στα forums της OP ανακάλυψα ότι στην απόδειξη/τιμολόγιο που σου αποστέλουν δεν αναγράφεται το ΦΠΑ. Εκμεταλλεύονται ένα loophole στη νομοθεσία για να έχουν χαμηλή τιμή τα κινητά τους. Με ένα απλό google search θα το βρεις εύκολα.

Σταύρος Χρι

@Panoramix Ναι αλλά αν δεν σου δίνουν την δυνατότητα να μπορείς να κερδίσεις το ΦΠΑ δεν καταλαβαίνουν ότι χάνουν τους επαγγελματίες ;

Christz

Εκεί στην OnePlus δεν νομίζω να τους ενδιαφέρουν τα μαγαζιά και οι “επαγγελματίες” που ίσως ακούν το όνομα πρώτη φορά. Κάποιος που γνωρίζει την εταιρεία δεν νομίζω να μπει στο κόπο να την αναζητήσει κάπου εκτός διαδικτύου.

Petros

Τιμολόγιο δεν μπορεί να κόψει η εταιρεία. Διαπιστωμένο.
Έχω το 5 από τον Σεπτέμβριο. Έχει στοκ και ελληνικά.
Έρχεται από αποθήκη Πολωνίας χωρίς έξτρα χρεώσεις τελωνεία κλπ. Αν θέλεις μπορείς να το παραγγείλεις εξπρές με 10€ παραπάνω. Έρχεται στην Ελλάδα με DHL τάχιστα.
Δεν έχω ή δεν έχω διαπιστώσει jelly effect. Το κινητό πετάει. Πρώην κάτοχος iPhone 6s.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear OnePlus

OnePlus Pad Go: Έρχεται στην Ευρώπη στις 23 Απριλίου

Το OnePlus Pad Go, το προσιτό tablet που κυκλοφόρησε σε ορισμένες αγορές τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, έρχεται τώρα στην Ευρώπη.

Smartphones OnePlus OnePlus Nord

OnePlus Nord CE4: Εκπληκτικά τα specs του mid-range – Tσιπ SD 7 Gen 3 και μπαταρία 5,500mAh

Οι συσκευές Nord CE είναι πολύ δημοφιλείς στην οικογένεια OnePlus αλλά οι αναβαθμίσεις που γίνονται από γενιά σε γενιά είναι περιορισμένες.

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.