OnePlus 5T: Τελικά θα έχει παρόμοια τιμή με τον προκάτοχο;

OnePlus 5T τιμή, OnePlus 5T: Τελικά θα έχει παρόμοια τιμή με τον προκάτοχο;

Το OnePlus 5T έχει έρθει στο προσκήνιο τις τελευταίες εβδομάδες, όταν και η εταιρεία σταμάτησε την πώληση του υπάρχοντος μοντέλου (OnePlus 5), δίνοντας τροφή στα σενάρια που ήθελαν τον ερχομό αντικαταστάτη.

Τελικά η έλευση ενός ανανεωμένου εκπροσώπου του Κινέζου κατασκευαστή είναι επίσημη και θα γίνει στις 16 Νοεμβρίου. Ένα εκ των μεγαλύτερων ερωτηματικών για το νέο smartphone, το οποίο αναμένεται να ακολουθήσει τον bezel-less σχεδιασμό που επιβάλει η τάση της περιόδου, είναι η τελική τιμή που θα καλούνται να πληρώσουν οι καταναλωτές για να το κάνουν δικό τους. Με τις τιμές των ανταγωνιστών να φτάνουν (ή και να ξεπερνούν) το φράγμα των 1000 ευρώ, το OnePlus 5T καλείται να τοποθετηθεί κάπου ανάμεσα στα προηγούμενα μοντέλα και τις άλλες high-end προτάσεις.

Πρίν από λίγα εικοσιτετράωρα, ο CEO της OnePlus, Pete Lau, διαβεβαίωσε έμμεσα μέσω του επίσημου Twitter λογαριασμού του πως η νέα συσκευή της εταιρείας δεν θα παρουσιάσει απότομη αύξηση στην τιμή, όπως αρκετά άλλα smartphones της φετινής χρονιάς. Τις τελευταίες ώρες μάλιστα φαίνεται να διέρρευσαν στο διαδίκτυο οι επίσημες τιμές του 5T που αν ευσταθούν, το νέο smartphone θα βρίσκεται στο ίδιο εύρος με στον προκάτοχο του.

Συγκεκριμένα, η έκδοση με τα 64GB αποθηκευτικού χώρου και 6GB RAM θα κοστίζει περίπου 505 δολάρια, ενώ εκείνη με τα 128GB χώρου και 8GB μνήμης συστήματος θα φτάσει τα 585 δολάρια. Η διαρροή υποστηρίζει πως οι τιμές προήλθαν από πάροχο κινητής τηλεφωνίας. Το αν όντως ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα θα φανεί τις επόμενες ημέρες. Να σημειωθεί πως τα απαιτούμενα ποσά για την αγορά του OnePlus 5 ήταν 479 και 539 δολάρια για τις αντίστοιχες εκδόσεις του επερχόμενου 5T.

Φαίνεται πως παρά την ραγδαία άνοδο στις τιμές των high-end smartphones, η OnePlus καταφέρνει ακόμα να διαθέτει προτάσεις που πληρούν όλες τις προδιαγραφές μιας αξιόλογης ναυαρχίδας, εκτός του ποσού καταβολής για την αγορά της. Εν τέλει, αν θεωρήσουμε πως οι παραπάνω τιμές θα είναι και οι επίσημες, το OnePlus 5T θα κοστίζει στην Ελλάδα περίπου 525 και 605 ευρώ (σύμφωνα με την υπάρχουσα πολιτική της OnePlus), για τις εκδόσεις 64GB και 128 GB.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Νικος

Να ρωτησω κατι.Ποσο κοστιζαν ακριβωςτα OnePlus5 6g και 8gb αντιστοιχα απο το σαιτ της OnePlus πριν εξαντληθουν γνωριζει καποιος;;;

KostasB

Τώρα που πάει στις 6 ίντσες ελπίζω του χρόνου να παρουσιάσει και κάτι μικρότερο και φθηνότερο γιατί το βλέπω το OP6 τουλάχιστον στα 650€ αν βάλει αδιαβροχοποίηση, OIS και μεγαλύτερη μπαταρία.
Θεωρώ πως στο 5Τ θα αυξήσει την τιμή για να μην “ρίξει” τους πελάτες που αγόρασαν πριν λίγο καιρό το 5 στην ίδια τιμή και για να μπορέσει να δικαιολογήσει ακόμα υψηλότερη τιμή του χρόνου στο 6.

KostasB

@Νικος
499€ το 64άρι και 569€ το 128.

Τώρα τα βλέπω για 529€ και 599€ (ή μπορεί και 589€) όπως πάει η δουλειά.

Γιάννης

450 και 500 λιρες αντιστοιχα στο UK

Σταύρος Χρι

Με τέτοιες τιμές δεν πας πουθενά… Μπορεί να είναι ένα από τα καλύτερα κινητά αυτή την στιγμή αλλά δεν έχεις το ίδιο όνομα με την Samsung, οπότε μπορεί το OP5 να είναι πολύ καλύτερο από το s8 (όντως είναι) αλλά όταν βρίσκεται στην ίδια τιμή δεν θα πουλήσει !

KostasB

@Σταύρος Χρι σίγουρα δεν θα πουλήσει όσο η Samsung αλλά τις πωλήσεις που θέλει να κάνει πάλι θα τις κάνει. Αφού κάθε φορά εξαντλούνται οι συσκευές της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.

Smartphones OnePlus OnePlus Nord

OnePlus Nord CE4: Εκπληκτικά τα specs του mid-range – Tσιπ SD 7 Gen 3 και μπαταρία 5,500mAh

Οι συσκευές Nord CE είναι πολύ δημοφιλείς στην οικογένεια OnePlus αλλά οι αναβαθμίσεις που γίνονται από γενιά σε γενιά είναι περιορισμένες.