OnePlus 5T: Νέα renders με all-screen design

oneplus 5t renders, OnePlus 5T: Νέα renders με all-screen design

Από τότε που το OnePlus 5 έγινε out of stock στην επίσημη σελίδα της εταιρείας, ξεκίνησε η φημολογία για την έλευση του OnePlus 5T. Το ίδιο είχε κάνει και πέρσι η OnePlus με το OnePlus 3T, μια ελαφρώς βελτιωμένη έκδοση της ναυαρχίδας.

Για το OnePlus 5T όμως υπάρχουν διαρροές και πληροφορίες που λένε ότι με αυτό θα γίνει η μετάβαση σε bezel-less design και screen ratio 18:9. Άρα, αν υποθέσουμε ότι ισχύει κάτι τέτοιο, τότε δεν πρόκειται για μικρή αλλαγή.

Σήμερα διέρρευσαν δυο renders, στην πίσω πλευρά το κινητό μοιάζει με το κανονικό OnePlus 5, αλλά έχει προστεθεί εκεί ο αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων, που αφαιρέθηκε από μπροστά. Η μπροστινή πλευρά δείχνει το all-screen design.

Το OnePlus 5T έχει ακουστεί ότι θα έχει κυρτή οθόνη και στις δυο πλευρές, στην ίδια γραμμή με αυτή που ακολουθεί η Samsung στις ναυαρχίδες της. Επιπλέον, γίνεται αναφορά για οθόνη 6 ιντσών με 18:9 aspect ratio και ανάλυση 2160 x 1080 pixels.

Όσο για την επίσημη ανακοίνωση, υπήρξαν πληροφορίες για τις 5 Νοεμβρίου, αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει τελικά. Επίσης, τη ίδια η εταιρεία δεν έχει επιβεβαιώσει την ύπαρξη του OnePlus 5T, και εμείς κρατάμε τις απαραίτητες επιφυλάξεις.

oneplus 5t renders, OnePlus 5T: Νέα renders με all-screen design

Τέλος, να αναφερθεί ότι τα παραπάνω renders μοιάζουν αρκετά με αυτά που έχουν διαρρεύσει για το Oppo R11s. Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που παρατηρείται αυτό μεταξύ Oppo και OnePlus. Το OnePlus 5 έχει ομοιότητες με το Oppo R11.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Efkairiakos

Όμικρον ύψιλον σίγμα ταφ.

f3d0n

@Efkairiakos Όμικρον ύψιλον σίγμα ταφ έψιλον σίγμα ύψιλον.

Nt Z.

Αν μείνει η οθόνη στις 5.5 ίντσες, ούτε σκέψη. Αν είναι τουλάχιστο 6,θα είναι απίστευτα δελεαστικό.

Σταύρος Χρι

Το βλέπω με flat οθόνη και χωρίς περιθώρια… Αν έχει λίγο καλύτερη μπαταρία στο ίδιο πολύ μικρό πάχος που έχει και λίγο καλύτερη κάμερα τότε θα είναι υπέροχο σε αντίθεση με το 1+5 που μοιάζει για ναυαρχίδα παλιότερων ετών !

mounorman

ακουγετε για 4000mah στα νεοτερα leaks ,η καμερα ειναι φοβερη …… η οθονη ειναι 6” flat

Σταύρος Χρι

H 4000mah μπαταρία δεν λέει κάτι αν έχει το πάχος του note 8… Αν μείνει στο ίδιο λεπτό πάχος (7,3mm) τότε θα είναι ότι καλύτερο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.

Smartphones OnePlus

OnePlus 12R: Με UFS 3.1 σε όλες τις εκδόσεις

Όλες οι εκδόσεις του OnePlus 12R, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής αποθήκευσης 256 GB, διαθέτουν αποθηκευτικό χώρο UFS 3.1 αντί για UFS 4.0.

Smartphones featured OnePlus

OnePlus 11 & OnePlus 12: Αποκτούν νέες δυνατότητες που υποστηρίζονται από τεχνητή νοημοσύνη

Η OnePlus κυκλοφορεί νέες ενημερώσεις για τις τρέχουσες και τις προηγούμενες ναυαρχίδες της, το One Plus 11 και το OnePlus 12.