OnePlus 6/ 6T: Νέο Open Beta update φέρνει το security patch Ιουλίου

OnePlus 6, OnePlus 6/ 6T: Νέο Open Beta update φέρνει το security patch Ιουλίου

Ένα νέο Open Beta update σύμφωνα με πληροφορίες ξεκίνησε να διαθέτει η OnePlus στα OnePlus 6 και OnePlus 6T smartphone. Τα Open Beta 22 και Open Beta 14 όπως ονομάζονται, είναι οι δύο τελευταίες εκδόσεις των OnePlus 6 και 6T και παρά τις διαφορετικές ονομασίες τα changelogs είναι ακριβώς τα ίδια.

Το τελευταίο update δίνει έμφαση στην βελτίωση και διόρθωση των feature και επίσης προσθέτει ένα και μοναδικό feature καθώς και το security patch Ιουλίου. Πιο συγκεκριμένα το νέο feature είναι ένα clock widget το οποίο μπορεί να προσαρμοστεί στην αρχική οθόνη. Επίσης, η OnePlus Switch εφαρμογή υποστηρίζει πλέον περισσότερους τύπους δεδομένων και δίνει την δυνατότητα στον χρήστη, όταν αυτός αποφασίσει να αγοράσει ένα νέο smartphone να μεταφέρει όλα τα του τα αρχεία την παλιά του συσκευή στην καινούργια.

Επιπλέον, το update θα διορθώσει μερικά προβλήματα που συνάντησαν μερικοί χρήστες με την κάμερα όταν χρησιμοποιούσαν την quick reply λειτουργία σε landscape mode. Τέλος, η OnePlus βελτίωσε την OnePlus File Manager εφαρμογή καθώς και το UI και bottom navigation.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones OnePlus OnePlus 6 OnePlus 6T

OnePlus 6 και 6T: Διαθέσιμη η αναβάθμιση OxygenOS 10.3.7

Η OnePlus ανακοίνωσε μία νέα αναβάθμιση για τα μοντέλα OnePlus 6 και 6T, με την έκδοση 10.3.7 του OxygenOS να είναι ήδη διαθέσιμη.

Smartphones featured OnePlus OnePlus 2

Έχετε OnePlus συσκευή; Έτσι θα ελέγξετε την υγεία της μπαταρίας σας!

Μέσω της εφαρμογής OnePlus Diagnostic οι χρήστες μπορούν να ελέγξουν την κατάσταση και τη θερμοκρασία της μπαταρίας τους, σε ένα εύχρηστο UI.

Smartphones OnePlus OnePlus 6 OnePlus 6T

OnePlus 6 και 6T: Ξεκίνησε η διάθεση της τελικής έκδοσης του OxygenOS 10

Η κατασκευάστρια διέθεσε την τελική έκδοση του Android 10 based OxygenOS 10, στα OnePlus 6 και 6T. Υπάρχει τρόπος να γλιτώσεις την αναμονή.

Smartphones Android OnePlus OnePlus 6

OnePlus 6 και 6T: Open Beta update φέρνει το Android 10

Open Beta update του OxygenOS φέρνει το Android 10 στα παλαιότερα smartphone της OnePlus και πιο συγκεκριμένα στα OnePlus 6 και 6T.