OnePlus 6 και 6T: Διαθέσιμη η αναβάθμιση OxygenOS 10.3.7

OnePlus 6, OnePlus 6 και 6T: Διαθέσιμη η αναβάθμιση OxygenOS 10.3.7

Η OnePlus ανακοίνωσε μία νέα αναβάθμιση για τα μοντέλα OnePlus 6 και 6T, με την έκδοση 10.3.7 του OxygenOS να είναι ήδη διαθέσιμη. Το νέο update προσφέρει νέες λειτουργίες στο Game Space, επιδιορθώσεις σφαλμάτων και βελτίωση στις επιδόσεις των συσκευών, ενώ παρέχει και την ενημέρωση ασφαλείας του Νοεμβρίου 2020.

Οι αλλαγές του OxygenOS 10.3.7

Σύστημα

  • Προστέθηκε η λειτουργία “Απόκρυψη σιωπηλών ειδοποιήσεων στη γραμμή κατάστασης” για φιλτράρισμα ασήμαντων ειδοποιήσεων, διευκολύνοντας τη διαχείριση ειδοποιήσεων των εφαρμογών.
  • Διορθώθηκε το πρόβλημα που είχαν κάποιοι χρήστες που δε μπορούσαν να κάνουν screenshot
  • Ενημέρωση ασφαλείας Νοεμβρίου 2020
  • Βελτίωση της σταθερότητας του συστήματος και επιδιόρθωση σφαλμάτων
  • Game Space

  • Νέα εργαλεία για βολική μεταφορά στη λειτουργία Fnatic. Τώρα μπορείτε να επιλέξετε τρεις τρόπους ειδοποιήσεων: μόνο κείμενο, ειδοποίηση ή μπλοκάρισμα, για να μη χαλάτε την gaming εμπειρία σας
  • Δυνατότητα γρήγορης απάντησης σε ένα μικρό παράθυρο για το WhatsApp και το INS
  • Νέα λειτουργία για αποφυγή λανθασμένων touch.
  • Όπως πάντα, η αναβάθμιση του OxygenOS θα διατεθεί σταδιακά και μέσω OTA. Όσοι έχετε OnePlus 6 ή OnePlus 6T και δεν έχετε λάβει την ενημέρωση, θα τη δείτε σαν ειδοποίηση μέσα στις επόμενες ημέρες.

    Πηγή

    Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

    Μεγαλωμένος στην Πάτρα, ο Τάσος Παπανικολάου λατρεύει τα smartphones και οποιοδήποτε gadget μπορεί να κάνει την ζωή του πιο εύκολη και ευχάριστη. Σπουδάζει ηλεκτρολόγος - μηχανικός και συνεργάζεται με εταιρείες Stem στην Ισπανία.

    ΣΥΖΗΤΗΣΗ

    Παρακολουθήστε τα σχόλια
    Να ειδοποιηθώ όταν
    guest

    0 Σχόλια
    Inline Feedbacks
    View all comments

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

    Smartphones OnePlus

    OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

    To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

    Gear OnePlus Wear OS

    OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

    Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.

    Smartphones OnePlus

    OnePlus 12R: Με UFS 3.1 σε όλες τις εκδόσεις

    Όλες οι εκδόσεις του OnePlus 12R, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής αποθήκευσης 256 GB, διαθέτουν αποθηκευτικό χώρο UFS 3.1 αντί για UFS 4.0.

    Smartphones featured OnePlus

    OnePlus 11 & OnePlus 12: Αποκτούν νέες δυνατότητες που υποστηρίζονται από τεχνητή νοημοσύνη

    Η OnePlus κυκλοφορεί νέες ενημερώσεις για τις τρέχουσες και τις προηγούμενες ναυαρχίδες της, το One Plus 11 και το OnePlus 12.