Smartphones

OnePlus 6: Notch “δείχνει” και το firmware

Αρχεία του firmware του OnePlus 6 διέρρευσαν στο XDA Developers. Τα εν λόγω αρχεία μεταξύ άλλων επιβεβαιώνουν ότι η συσκευή θα έρχεται με notch στην οθόνη, ενώ αναφέρεται και η κωδική ονομασία της.

Ειδικότερα, στα αρχεία αναφέρεται ότι η κωδική ονομασία του OnePlus 6 είναι “Enchilada”, κάτι που δεν προκαλεί εντύπωση καθώς οι κωδικές ονομασίες για τα OnePlus 5 και OnePlus 5T ήταν “Cheeseburger” και”Dumpling”, αντίστοιχα.

Εκτός από το firmware, το OnePlus 6 ήδη έχει διαρρεύσει σε ιστότοπο μετρήσεων όπου αφήνει να εννοηθεί ότι υπάρχει notch λόγω της ανάλυσης. Επιπλέον, το OPPO R15 θα έχει σίγουρα notch, κάτι που σημαίνει ότι πιθανότατα θα έχει και το OnePlus 6. Ο σχεδιασμός των OnePlus 5 και 5T βασίστηκε στα OPPO R11 και R11s.

To OPPO R15 θα είναι κατασκευασμένο από γυαλί και μέταλλο και η οθόνη του θα έχει αναλογία 19:9. Λογικά και το OnePlus 6 θα διατηρήσει τα ίδια υλικά κατασκευής.

Από πλευράς τεχνικών προδιαγραφών, η συσκευή θα ενσωματώνει τον Snapdragon 845 και θα έχει 6GB ή 8GB RAM. Η χωρητικότητα της μπαταρίας δεν είναι ακόμη γνωστή, αλλά η συσκευή θα προσφέρει τεχνολογία γρήγορης φόρτισης Dash Charge.

Το OnePlus 6 λογικά θα ανακοινωθεί τον Ιούνιο, όπως και το OnePlus 5.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 15 Μαρτίου 2018 17:40

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λαΐδα Λιμνιάτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.