OnePlus 6: Screenshots υποδεικνύουν τρομερή ισχύ και… notch

OnePlus 6 screenshots υποδεικνύουν τρομερή ισχύ notch, OnePlus 6: Screenshots υποδεικνύουν τρομερή ισχύ και… notch

Το OnePlus 6 είναι ένα από τα πλέον αναμενόμενα smartphones του 2018. Η εταιρεία έχει κερδίσει πλέον εκατοντάδες χιλιάδες φίλους ανά τον κόσμο. Μαζί με εκείνους, ο τεχνολογικός κόσμος περιμένει την στιγμή που η OnePlus θα παρουσιάσει το νέο μοντέλο της.

Πριν από μερικές ημέρες διέρρευσε μια σειρά εικόνων που υποτίθεται πως παρουσιάζαν το πολυαναμενόμενο smartphone. Από εκείνες ήταν φανερή η ύπαρξη μιας εγκοπής (notch) στο πάνω μέρος της οθόνης, καθώς και διπλής κάθετης κάμερας στην πλάτη. Αρκετοί χρήστες εκδήλωσαν τα παράπονα τους για το “πιγούνι” του smartphone, κυρίως επειδή η θέση του κόβει ένα κομμάτι από την οθόνη και καθιστά άχρηστη, κατά κάποιον τρόπο, την επιφάνεια αυτής που το περιβάλλει. Αν κάποιοι ήλπιζαν πως οι προαναφερθείσες φωτογραφίες ήταν αποτέλεσμα επεξεργασίας, μάλλον τώρα θα απογοητευτούν…

OnePlus 6 screenshots υποδεικνύουν τρομερή ισχύ notch, OnePlus 6: Screenshots υποδεικνύουν τρομερή ισχύ και… notch

Εδώ και λίγες ώρες κάνουν τον γύρο του διαδικτύου δύο screenshots που υποτίθεται πως προέρχονται από το ίδιο το OnePlus 6. Η συσκευή “τρέχει” το AnTuTu 6 και φανερώνει την τρομερή ισχύ της. Η συνολική βαθμολογία που συγκεντρώνει είναι 276510 πόντοι, μακράν οι περισσότεροι από οποιοδήποτε άλλο smartphone. Στην ουσία φαίνεται να επιβεβαιώνεται η ύπαρξη του Qualcomm Snapdragon 845 στο εσωτερικό της συσκευής. Εκτός της ισχύος όμως, τα screenshots αποκαλύπτουν και κάτι άλλο, πολύ σημαντικό. Αν κανείς παρατηρήσει το πάνω μέρος της οθόνης, οι πληροφορίες και οι ειδοποιήσεις είναι συγκεντρωμένες στα πλάγια, δίνοντας έτσι χώρο για ένα περίφημο notch στο κέντρο.

Πλέον η ύπαρξη εγκοπής στην κορυφή της οθόνης του OnePlus 6 θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη, εκτός αν οι διαρροές που έχουν εμφανιστεί μέχρι σήμερα (οι προαναφερθείσες φωτογραφίες και τα screenshots του άρθρου) δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Όσοι περιμένουν με ανυπομονησία την επισημοποίηση του νέου OnePlus εκπροσώπου αλλά δεν αρέσκονται στην ύπαρξη ενός notch, αναγκαίου κακού και… θυσίας στον βωμό του bezel-less design, ίσως σκεφτούν το υπάρχον 5T μοντέλο ως αξιόλογη εναλλακτική. Αναμένουμε την ανακοίνωση του OnePlus 6 ώστε να μάθουμε όλη την αλήθεια για το design και τα χαρακτηριστικά του.

OnePlus 6 screenshots υποδεικνύουν τρομερή ισχύ notch, OnePlus 6: Screenshots υποδεικνύουν τρομερή ισχύ και… notch

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Σταύρος Χρι

Αν εχει πάλι τα ιδια χαλια η κάμερα στην ιδια τιμή τοτε δεν θα παει καλα

Christz

Οπότε λες να βελτιώσει την κάμερα και να ρίξει την τιμή να υποθέσω;;;

tester

@ Σταύρο δλδ θα βάλει 845, θα φτιάξει κι άλλο την ήδη καλή κάμερα αλλά ρίξει την τιμή, που είναι η μισή απο τις άλλες ναυαρχίδες. Μάλιστα…

JD

Στα Oneplus όμως η τιμή δεν πέφτει οπότε κάποια στιγμή θα φτάσει να έχει σχεδόν όσο το Samsung S9 και τότε δεν θα συμφέρει καθόλου ως αγορά όπως δεν συμφέρει τώρα να αγοράσει κάποιος το 1+5Τ σε σχέση με το S8+.

Giorgosgek

@jd εχεις δικιο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.

Smartphones OnePlus

OnePlus 12R: Με UFS 3.1 σε όλες τις εκδόσεις

Όλες οι εκδόσεις του OnePlus 12R, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής αποθήκευσης 256 GB, διαθέτουν αποθηκευτικό χώρο UFS 3.1 αντί για UFS 4.0.

Smartphones featured OnePlus

OnePlus 11 & OnePlus 12: Αποκτούν νέες δυνατότητες που υποστηρίζονται από τεχνητή νοημοσύνη

Η OnePlus κυκλοφορεί νέες ενημερώσεις για τις τρέχουσες και τις προηγούμενες ναυαρχίδες της, το One Plus 11 και το OnePlus 12.