OnePlus 7: Αποκαλύπτεται με κάθε λεπτομέρεια σε νέο concept βίντεο

OnePlus 7, OnePlus 7: Αποκαλύπτεται με κάθε λεπτομέρεια σε νέο concept βίντεο

Η OnePlus ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το επόμενο της flagship τους ερχόμενους μήνες. Ο διάδοχος του OnePlus 6T λέγεται ότι θα έχει τελείως διαφορετικό σχεδιασμό από οποιαδήποτε συσκευή που έχει κυκλοφορήσει η OnePlus μέχρι τώρα.

OnePlus 7, OnePlus 7: Αποκαλύπτεται με κάθε λεπτομέρεια σε νέο concept βίντεο

Το δημοφιλές κανάλι στο YouTube, Concept Creator, δημοσίευσε ένα νέο βίντεο στο οποίο παρουσιάζει ένα εντυπωσιακό και πολύ λεπτομερές concept του OnePlus 7, βασισμένο στις τελευταίες φήμες και leaks των τελευταίων εβδομάδων.

OnePlus 7, OnePlus 7: Αποκαλύπτεται με κάθε λεπτομέρεια σε νέο concept βίντεο

Το βίντεο αποκαλύπτει ότι το OnePlus 7 θα έχει 6,41 AMOLED οθόνη, in-display αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, δηλαδή ακριβώς όπως το OnePlus 6T. Ωστόσο, σε αντίθεση με τον πρόγονό του, το OnePlus 7 δεν θα έχει κάποιο notch.

OnePlus 7, OnePlus 7: Αποκαλύπτεται με κάθε λεπτομέρεια σε νέο concept βίντεο

Η pop-up selfie κάμερα της συσκευής είναι τοποθετημένη στην πάνω αριστερό γωνία της συσκευής, και αναμένεται να έχει αισθητήρα 16MP.

OnePlus 7, OnePlus 7: Αποκαλύπτεται με κάθε λεπτομέρεια σε νέο concept βίντεο

Στο εσωτερικό του OnePlus 7, θα βρούμε τον Qualcomm Snapdragon 855, με 8GB ή 12GB μνήμης RAM, 128GB ή 256GB εσωτερικό χώρο αποθήκευσης αντίστοιχα, και 4.000mAh με 44W Warp Charge, και Android 9.0 Pie. Αναφορικά το OnePlus 6T έχει 3.700mAh μπαταρία, και χρησιμοποιεί την τεχνολογία DASH Charge της OnePlus.

OnePlus 7, OnePlus 7: Αποκαλύπτεται με κάθε λεπτομέρεια σε νέο concept βίντεο

Τέλος, το concept βίντεο αποκαλύπτει τρεις πίσω κάμερες, 48MP+20MP+5MP με αισθητήρα βάθους. Η OnePlus χρησιμοποιεί ήδη ένα σύστημα διπλής κάμερας για να προσθέτει το τεχνητό blur πίσω από αντικείμενα στην λειτουργία πορτρέτου. Προς στιγμήν δεν είναι ξεκάθαρο τι ρόλο θα παίζει η τρίτη κάμερα, αλλά μερικοί θεωρούν πως θα είναι ο μηχανισμός 10x οπτικού ζουμ, που ανακοίνωσε η Oppo στο MWC τον προηγούμενο μήνα.

OnePlus 7, OnePlus 7: Αποκαλύπτεται με κάθε λεπτομέρεια σε νέο concept βίντεο

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
OP7

Πιστεύω ναυαρχίδα του 2019 σε σχέση ποιότητας-τιμης μαζί με το mi9.τελεια κινητά δεν υπάρχουν είτε έχουν 500 είτε 1300 ευρώ.απλα σαν techfreaks οι περισσότεροι εδώ που είμαστε που τα αλλάζουμε ανά χρόνο,δε νομίζω να αξίζει να δώσεις 1100-1300 που σε ένα χρόνο θα αξίζουν τα μισά.αν βέβαια κάποιος τα δώσει για να κρατήσει μια συσκευή έστω 2-3 χρόνια οκ πάω πάσο.η μόνη ένσταση για το ΟP7 το pop up που δε ξέρω κατά πόσο θα βολεύει συν αν πέσει με καμερα ανοιχτή θα είναι πολύ επικίνδυνο.κατα τα άλλα ταχύτερος επεξεργαστης αγοράς,ταχύτατο τηλεφωνο,ίσως όλων φέτος,κάμερα πολύ καλή,για μένα ανώτερη του mi9 κατώτερη ενός s10 σε λεπτομέρειες,όλα αυτά σε μια τιμή +- 570 δε ξέρω τι αλλο μπορεί να ζητήσει κάποιος

Τhomas

Ρε φίλε, μπορείς, σε παρακαλώ πολύ, να μου εξηγήσεις πως τα συμπέρανες όλα αυτά; Ειδικά για την κάμερα. Έχεις αρχεία μήπως ;

OP7

Έχω 6t που έχει υπέροχη κάμερα.σαφως το 7 με τριπλή και νέους αισθητήρες θα είναι καλύτερη

Nick

Σε ταχύτητα εύκολα.εδω το 6αρι και το 6Τ το 2018 ήταν γρηγορότερα από ναυαρχίδες των 1000€

Asos

Aν μας έλεγες γιατί sar θα έχει το καινούριο θα μας είχες καλύψει, γιατί αν έχει όπως το τωρινό που έχει απαγορευτικό sar ούτε καν σκέψη για αγορά.

ΚώσταςD.

Αυτό είναι εργαλείο!!! Το μόνο κακό τους το υψηλό sar…

Giorgos

Επρεπε να βαλουν fingerprint σαν του S10..

bill

εχει on screen fingerprint unlock απο περιση στο 6τ
λες να μην βαλουν στο 7?
συγκεντρωθειτεεεεεεε

nikos2018

Για ξεκλείδωμα ??? Ούτε ένα hint ???

Petros

Face unlock θα υπάρχει;

Σταύρος Χρι

Κάθε μέρα ακούω και κάτι καινούριο για το OP7 που με παροτρύνει να γίνει το επόμενό μου κινητό. Αν τα πράγματα γίνουν έτσι όπως ακούγονται τότε θα είναι η καλύτερη επιλογή ναυαρχίδας προς το παρόν. Μπορεί να μην είναι το κορυφαίο σε όλους τους τομείς, όμως δεν σφάλει σε κανένα (τουλάχιστον στα χαρτιά) και overall μοιάζει η καλύτερη επιλογή! Ευχομαι ο τρίτος φακός να είναι ευρυγώνιος και όχι ένας υπερζουμαρισμένος 10Χ φακός που στην πράξη θα σου χρειαστεί 2 με 3 φορές στη ζωή του κινητού.

Αλεχανδρο

Με 590 ευρώ πήρα το Note 9 της Samsung, κορυφαία επιλογή στα κινητά από κάθε άποψη, + είναι αδιάβροχο και έχει χαμηλό δείκτη SAR, που σε αυτό το τομέα τα One Plus με τις άλλες κινεζιές δεν πάνε καθόλου καλά, λες και κουβαλάς φορητές Φουκουσίμες

Vaskor

Το θέμα με το sar, έχει αναλυθεί και έχει αποδειχθεί πως δεν προκαλεί και κακό στο χρήστη του κινητού, παρά μόνο εάν έχει το τηλέφωνο στο αυτί συνεχώς για εβδομάδες.
Αφού ασχολείστε όλοι με τα κινητά, πως ασχολείστε με και που δεν υπάρχει;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Φήμες ότι φτάνει σε Space Black και Rose αποχρώσεις

Νέα φήμη υποστηρίζει πως το iPhone 16 Pro (και το iPhone 16 Pro Max μαζί του) θα φτάσει σε νέες αποχρώσεις Space Black και Rose.