OnePlus 7: OxygenOS 9.5.6 θα κυκλοφορήσει με security patch του Ιουνίου

OnePlus 7, OnePlus 7: OxygenOS 9.5.6 θα κυκλοφορήσει με security patch του Ιουνίου

Η 9.5.7 έκδοση του OxygenOS κυκλοφόρησε στις αρχές Ιουνίου και έφερε στην OnePlus 7 σειρά αρκετές βελτιώσεις κυρίως στην κάμερα καθώς και στο σύστημα. Λίγο αργότερα η OnePlus κυκλοφόρησε την 9.5.8 έκδοση του OS με το secutiry patch του Μαΐου και τώρα ετοιμάζεται να φέρει την τρίτη έκδοση για αυτόν τον μήνα, 9.5.6 με το security patch του Ιουνίου.

Το νέο firmware update θα φέρει βελτιώσεις στην ποιότητα των φωτογραφιών αλλά και του ήχου, παρόλα αυτά η OnePlus δεν εξακρίβωσε τι είδους βελτιώσεις θα είναι αυτές. Σίγουρα το OxygenOS 9.5.6 θα ενσωματώσει το security patch του Ιουνίου και θα διορθώσει μερικά bugs.

Επιπλέον θα βελτιώσει το sensitivity της αυτόματης προσαρμογής της φωτεινότητας. Το update έχει ξεκινήσει να διατίθεται σε έναν περιορισμένο αριθμό χρηστών σε μερικές μέρες όμως το update θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones OnePlus 7

OnePlus 7, 7 Pro, 7T και 7T Pro: Ενημερώνονται επιτέλους σε Android 12

Πριν από σχεδόν δύο μήνες, η Google κυκλοφόρησε το Android 13. Σήμερα η OnePlus ενημερώνει σε Android 12 τα OnePlus 7, 7 Pro, 7T και 7T Pro. Επιτέλους.

Smartphones OnePlus OnePlus 7 OnePlus 7T

OnePlus 7 και 7T ενημερώνονται σε Android 12

Το OnePlus 7 και το OnePlus 7T είναι τα επόμενα τηλέφωνα της εταιρείας που αναβαθμίζονται σε Android 12.

Software Android 11 OnePlus OnePlus 7

OnePlus 7 / 7T series: Ξεκίνησε η διανομή της beta έκδοσης του Android 11

Αν και καθυστέρησε, ξεκίνησε η διανομή της πρώτης beta έκδοσης του λειτουργικού Android 11 για τα smartphone των σειρών OnePlus 7 και 7T.

Software Android 11 OnePlus OnePlus 7

OnePlus 7 series: Το Δεκέμβριο η αναβάθμιση σε Android 11 για όλες τις συσκευές

Εκπρόσωπος της OnePlus ανακοίνωσε και επίσημα πως η αναβάθμιση Android 11 θα φτάσει στις συσκευές OnePlus 7 το Δεκέμβριο.