OnePlus 7 Pro: Το OxygenOS 9.5.8 update βελτιώνει ακόμη περισσότερο την ευαισθησία της οθόνης αφής

OnePlus 7 Pro, OnePlus 7 Pro: Το OxygenOS 9.5.8 update βελτιώνει ακόμη περισσότερο την ευαισθησία της οθόνης αφής

H OnePlus κυκλοφορεί ενημερώσεις για τα τελευταία flagship της σε εβδομαδιαία βάση κι αυτή τη φορά διέθεσε μία νέα έκδοση του OxygenOS για το OnePlus 7 Pro.

Η τελευταία ενημέρωση λογισμικού για το OnePlus 7 Pro είναι το OxygenOS 9.5.8 και περιλαμβάνει τις ενημερώσεις ασφαλείας του Android για το μήνα Μάιο, βελτιώσεις στην ευαισθησία της οθόνης αφής, της ποιότητας ήχου κατά τη διάρκεια των κλήσεων, της συμβατότητας ακουστικών USB type-C και διορθώσεις σφαλμάτων.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι δεν είναι η πρώτη ενημέρωση λογισμικού που παίρνει το OnePlus 7 Pro και αναφέρει στις σημειώσεις έκδοσης ότι βελτιώνει την ευαισθησία της οθόνης αφής.

Την ίδια γενική σημείωση περιείχε και το changelog του OxygenOS 9.5.7. Τότε αρκετοί χρήστες ανέφεραν πως με την εγκατάσταση της ενημέρωσης επιλύθηκαν τα δύο βασικά προβλήματα που παρουσιάζουν τα OnePlus 7 Pro.

Το ένα πρόβλημα ήταν το λεγόμενο ghost touch, λόγο του οποίου πραγματοποιούνταν άσχετα tap στο πάνω μέρος της οθόνης. Ενώ το δεύτερο πρόβλημα αφορούσε τη μη αναγνώριση των πατημάτων στις πάνω γωνίες του OnePlus 7 Pro.

Ας ελπίσουμε ότι αυτή τη φορά η OnePlus κατάφερε να λύσει μια για πάντα και τα δύο πρόβλημα της οθόνης αφής των OnePlus 7 Pro.

Η τελευταία ενημέρωση λογισμικού για το OnePlus 7 Pro περιείχε ένα σωρό διορθώσεις και βελτιώσεις για τις κάμερες του smartphone. Ωστόσο, η OxygenOS 9.5.8 διορθώνει μόνο ένα σφάλμα εξαιτίας του οποίου η pop-up selfie κάμερα ανοίγει μόνη της αν ο χρήστης λάβει βιντεοκλήση, ακόμη κι αν η συσκευή είναι σε κατάσταση αναμονής.

Η ενημέρωση λογισμικού έχει όγκο 114MB και όπως πάντα η διάθεση της θα πραγματοποιηθεί σταδιακά μέσω OTA. Αν είστε κάτοχος ενός OnePlus 7 Pro απλώς φροντίστε να πραγματοποιείται τακτικά έλεγχο ενημερώσεων.

Οι πλήρης σημειώσεις έκδοσης είναι οι ακόλουθες:

  • Σύστημα
    • Βελτιώθηκε η ευαισθησία της οθόνης αφής
    • Βελτιώθηκε η συμβατότητα με ακουστικά Type-C τρίτων κατασκευαστών
    • Οι ενημερώσεις ασφαλείας του Android για το μήνα Μάιο
    • Γενικές βελτιώσεις και διορθώσεις σφαλμάτων
  • Τηλέφωνο
    • Βελτίωση της ποιότητας ήχου
  • Κάμερα
    • Διορθώθηκε ένα σφάλμα εξαιτίας του οποίου άνοιγε η pop-up κάμερα εάν η συσκευή δέχονταν βιντεοκλήση ενώ η οθόνη ήταν κλειστή ή κλειδωμένη

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.

Smartphones OnePlus

OnePlus 12R: Με UFS 3.1 σε όλες τις εκδόσεις

Όλες οι εκδόσεις του OnePlus 12R, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής αποθήκευσης 256 GB, διαθέτουν αποθηκευτικό χώρο UFS 3.1 αντί για UFS 4.0.

Smartphones featured OnePlus

OnePlus 11 & OnePlus 12: Αποκτούν νέες δυνατότητες που υποστηρίζονται από τεχνητή νοημοσύνη

Η OnePlus κυκλοφορεί νέες ενημερώσεις για τις τρέχουσες και τις προηγούμενες ναυαρχίδες της, το One Plus 11 και το OnePlus 12.