OnePlus 7 Pro: Επίσημα με οθόνη AMOLED QuadHD+ 90Hz χωρίς notch και pop-up selfie camera 16MP

OnePlus 7 Pro επίσημα, OnePlus 7 Pro: Επίσημα με οθόνη AMOLED QuadHD+ 90Hz χωρίς notch και pop-up selfie camera 16MP

Αυτό είναι και επίσημα το OnePlus 7 Pro οθόνη 6.67 ιντσών 19.5:9 τεχνολογίας Fluid AMOLED αναλυσης QuadHD+ με ρυθμό ανανέωσης 90Hz και φωτεινότητα 800 nits, triple camera 48MP + 16MP + οπτικό ζουμ 3x που το DxOMark βαθμολόγησε με 111 points και pop-up selfie camera 16 Megapixel που σύμφωνα με την OnePlus έχει δοκιμαστεί και αντέχει περισσότερα από 300.000 άνοιξε-κλείσε.

To OnePlus 7 Pro έρχεται με επεξεργαστή Snapdragon 855, μπαταρία με χωρητικότητα 4000 mAh με fast charge (Warp Charge 30), στερεοφωνικά ηχεία με Dolby Atmos, αναγνώστη δαχτυλικών αποτυπωμάτων μέσα στην οθόνη, haptic feedback στην οθόν, έκδοση με 12GB μνήμη RAM, σύστημα liquid cooling και HDR 10+ για την οθόνη.

Σε ότι αφορά την τριπλή κάμερα αυτή έχει λειτουργία νυχτερινής λήψης Nightscape 2.0, Dual OIS στο βίντεο, laser autofocus και ο αισθητήρας 48 Megapixel είναι κατασκευής Sony με f/1.6. H OnePlus υπόσχεται 2 χρόνια αναβαθμίσεις στο λειτουργικό σύστημα και 3 χρόνια αναβαθμίσεις security updates.

OnePlus 7 Pro: Έχει την 2η καλύτερη κάμερα 1 πόντο πίσω από τα P30 Pro και Galaxy S10 5G

Τιμές για αποστολή στην Ελλάδα
OnePlus 7 Pro 6GB/ 128GB τιμή 699 ευρώ
OnePlus 7 Pro 8GB/ 256GB 749 ευρώ
OnePlus 7 Pro 12GB/ 256GB 819 ευρώ

OnePlus 7: Επίσημα με τιμή από 549 ευρώ
OnePlus 7 6GB/ 128GB τιμή 549 ευρώ
OnePlus 7 8GB/ 256GB τιμή 599 ευρώ

OnePlus 7 Pro επίσημα, OnePlus 7 Pro: Επίσημα με οθόνη AMOLED QuadHD+ 90Hz χωρίς notch και pop-up selfie camera 16MP

OnePlus 7 Pro επίσημα, OnePlus 7 Pro: Επίσημα με οθόνη AMOLED QuadHD+ 90Hz χωρίς notch και pop-up selfie camera 16MP

https://www.youtube.com/watch?v=hZH8jH7vzT0

https://www.youtube.com/watch?v=Y4OJO2ZcYhE

OnePlus 7 Pro επίσημα, OnePlus 7 Pro: Επίσημα με οθόνη AMOLED QuadHD+ 90Hz χωρίς notch και pop-up selfie camera 16MP

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

23 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Δημήτρης

Πολύ όμορφο και πιστεύω ότι αυτό με την μπροστινή κάμερα είναι το πιο ωραίο. Γιατί μπροστά είναι όλο οθόνη και απλά όταν βγάζεις φωτογραφία φαίνεται λίγο περίεργο το κινητό. Το μόνο πρόβλημα που μπορεί να υπάρχει είναι το πάχος του κινητού

kostas

Τ Ο Υ Μ Π Α Ν Ο!!!

OP.

ΟΥΤΕ 600 ΕΥΡΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣ? ΕΠΟΣ

Panoss

Δυστυχώς εδώ Ελλάδα ξεκινά από 709 ευρώ…

TechGeek

700eur Ευρωπαικη τιμη 6GB/128GB

KostasB

Πολύ ωραίο πραγματικά. Ωραίο hardware και software που το εκμεταλεύεται εις το έπακρον. Θα προτιμούσα βέβαια να μην είχα καθόλου κλίση η οθόνη.
Αν είχα τα χρήματα θα το έπαιρνα. Αλλά ας είμαστε και λίγο εντός πραγματικότητας. Δεν θα έχει κάτω από 600€. Δεν το υπολογίζουν βάσει ισοτιμίας. Στην καλύτερη περίπτωση θα έρθει στα 669€ ή και λίγο περισσότερο σε κάποιες ευρωπαϊκές χώρες. Και πάλι όμως θεωρώ πως είναι καλά..

TechGeek

700eur Ευρωπαικη τιμη 6GB/128GB

STELIOS

Αντίγραφο την κριτική σε μετάφραση του HDblog.it για το μέγεθος και μόνο για αυτό άκυρο το one plus7pro Έχω δοκιμάσει τόσα πολλά μεγάλα smartphones, έχω χρησιμοποιήσει τα βαριά προϊόντα, ειδικά το iPhone XS Max , αλλά ως OnePlus 7 Pro δεν θα βρείτε κανένα . Μεγάλη, βαριά, σταθερή και ανθεκτική, αλλά σίγουρα σε μια τσέπη ενός ατόμου των 1,85cm με σφιχτά παντελόνια, είναι στο όριο και σίγουρα δεν θα το αισθάνεσαι «άνετα». OnePlus 7 Pro 75,9 x 162,6 x 8,8 mm 6,67 ίντσες – 3120×1440 px Apple iPhone XS Μέγ 77,4 x 157,5 x 7,7 χιλιοστά 6,5 ίντσες – 2688×1242 px Samsung Galaxy S10 Plus 74,1 x 157,6 x 7,8 mm 6,4 ίντσες – 3040×1440 px Huawei P30 Pro 73 x 158 x 8 mm 6,47 ίντσες – 2340×1080 px Κάντε κλικ εδώ για πλήρη σύγκριση » Καταλαβαίνω ότι στην Ασία οι μεγάλες διαστάσεις εκτιμώνται, αλλά η σύγκριση με το S10 Plus , ένα προϊόν που έχω στη συνέχεια, είναι άνιση. Η Samsung φαίνεται να μην έχει μπαταρία και για μόλις 35 γραμμάρια μπορεί να φαίνεται, η διαφορά είναι αβυσσαλέα. Επιπλέον, το μήκος είναι το πραγματικό Αχίλλειο πτέρνα του OnePlus 7 Pro το οποίο είναι πραγματικά πολύ υψηλό και ακόμα… Συνέχεια »

Aligator

Για άλλη μια φορά το κινητό της χρονιάς
Και όλα αυτά με 550€

Panoss

Το Pro ξεκινάει από 699. 549 είναι το απλό μοντέλο.

Pap

Για το OnePlus 7 Κώστα έχουμε χαρακτηριστικά;

forneverarrow

Ακριβό. Με κάνει να δικαιολογώ τα +250€ του iPhone και των S10. Μπορεί να έκανε παπάδες στην οθόνη και τα κολπάκια του animation αλλα οι κάμερες είναι πάλι πίσω απο τους “μεγάλους” (Huawei, Pixel, Apple), δεν είναι καθόλου αδιάβροχο, δεν έχει wireless charging (τι να κάνουμε, δεν μου αρέσει το καλώδιο πια όσο γρήγορο και να είναι)… Έχει επίσης το θέμα με την μπροστινή κάμερα που μένει να δούμε την αντοχή της. Αν είναι να πάω στα 700€ για συσκευή σίγουρα δεν θα σκεφτώ τη διαφορά των 170€ για ένα Xr ή των 50€ για το S10e.

takaros31

όντως συγκρίνεις oneplus 7 pro με xr και s10e και είσαι έτοιμος να δαπανήσεις και 170€ παραπάνω για να τα αποκτήσεις? να μου έλεγες κανένα Ρ30 pro να το καταλάβω . Πολλά απο τα χαρακτηριστικά του oneplus 7 pro θα τα βρεις σε άλλες ναυαρχίδες, oxygenOs δεν θα βρεις σε καμία 😉

Nio

Οι κάμερες ειναι πίσω απο τους μεγαλους???? Μιλας για ενα ποντο διαφορά στους 112, που στην τελικη οι μεγαλοι μπορεί και να μην πηραν δίκαια. Συγκρινεις την ναυαρχιδα με τις ναυαρχιδες των φτωχων????? Και θα εδινες και περισσοτερα… Χμμμμ. Τι να πω???

Stathis

Ότι πιο άκυρο έχω διαβάσει εδώ και καιρό…. XR και S10e… να έχουμε και λίγο σοβαρότητα ρε παιδιά σε αυτά που γράφουμε δημόσια.

Νικος

Το καλυτερο design απο ολα τα κινητα μεχρι στιγμης..Οτι ολη η οθονη ειναι χωρις notches και τρυπες σημαινει πως η προβολη οπιουδηποτε περιεχομενου(Παιχνιδια,βιντεο,κλπ κλπ)θα ειναι απολαυση…Επισης θα ειναι ταχυτατερο απο οποιδηποτε Android κινητο…Τα πιθανον αρνητικα του οι πιο αδυναμες καμερες απο αλλες ναυαρχιδες αλλα το συνολο των χαρακτηριστικων του ειναι απιαστο και ας λενε καποιοι οτι δεν εχει να προσφερει κατι νεο…Προσφερει παιδια..Ενα παρα πολυ καλο συνολο σε λογικη πλεον τιμη

Nio

Και εσυ δηλαδη συμφωνείς οτι εχει πιο αδυναμες κάμερες??? Την παρα τριχα ισοπαλια αποκαλεις αδυναμες καμερες?? Να στο πω κι αλλιως, αν τους εδιναν 10 ευρω ισως να εβγαιναν και πρωτες… Χαχαχαχα…

Nickolas

Πολύ ωραίο το κινητό με κάποιες ελλείψεις που ίσως να μην είναι και τόσο σημαντικές στους περισσότερους. Η οθόνη πρέπει να είναι πανέμορφη, όλοι λένε τα καλύτερα. Από την άλλη πλευρά στα 700 ευρώ δυστυχώς έφτασε στην ουσία τους μεγάλους και με εξαίρεση το iPhone XS και το P30 Pro που είναι γύρω στα 150 με 200 ευρώ ακριβότερα για την ώρα, τα υπόλοιπα κορυφαία κινητά τα βρίσκεις ίδια τιμή και φθηνότερα.
Πάντως από ταχύτητα θα είναι σίγουρα κορυφή, οπότε ο καθένας διαλέγει και παίρνει.

jim

γιατι τοσο μεγαλες οθονες ρε one plus??το μονο αρνητικο για μενα

Stamatis21

Πολύ ωραίο κινητό δυνατό.απο τα ομορφότερα εκεί έξω κ βασικά τους περίμενε όλους κ μετά έβγαλε μπουμ το δικό της κ άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.ενα κινητο όλο οθόνη.αυτο που έπρεπε να κάνει Samsung το έκανε η oneplus.μπραβο της.παρεδωσε μαθήματα πως παίρνεις όλες τις ιδέες κ τις φτιάχνεις.δεν λες δεν βάζω αυτό δεν κάνω το άλλο για να έχω να βγάζω κάθε χρόνο κινητό.βασικα το μόνο αρνητικό για μένα που θα το σκεφτω να το πάρω σε σύγκριση με το s10 που εχω είναι η pop up κάμερα όχι τόσο για τις selfie Αλλά για το άνοιγμα τις συσκευής. Γενικά δεν είμαι τόσο των pop up δεν μ’αρέσει να πετάνε εξογκώματα ακόμα κ αν δεν βγάζω τόσες selfie.αν ειχα το s10+ μπορεί να έκανα την αλλαγή πιο εύκολα με τις 2 κάμερες που έχει κ φαίνεται άσχημο.αλλα με το s10 με την μια είναι αμελητέο κ δεν φαίνεται καθόλου εκεί που είναι ότι έχει κάμερα.ολα σε μια συσκευή κ διακριτικά όχι να βγαίνει κάτι σαν εξογκωμα κ ξανα μετά μέσα κ μετά έξω κ πάει λέγοντας.

nikos2018

Για κινητό τηλέφωνο είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ. 7 ίντσες είναι το ταμπλετ του γιου μου… Κι αυτές οι καμπύλες στης οθόνης πως προστατεύονται ???

Τακης

Ισως το μονο που μαρεσει φετος με καποια μειονεκτηματα αλλα δεν με πειραζουν. Αναμενω να δω και το Note 10 σε λιγους μηνες. Αντε μπας και αλλαξουμε κανα κινητο φετος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone 15

iPhone 15: Χιουμοριστική διαφήμιση της Apple για τον αποθηκευτικό χώρο – “128 GB είναι πολλά”

Η τελευταία διαφήμιση της Apple για τα μοντέλα iPhone 15 εστιάζει στον χώρο αποθήκευσης της βασικής συσκευής.

Business Apple featured Samsung

Διέρρευσε ο οδικός χάρτης της Apple για τα επόμενα τρία χρόνια – Αναδιπλούμενο iPhone, OLED iPad, φθηνότερο XR headset

Ένας οδικός χάρτης της Apple που περιγράφει ανακοινώσεις μεγάλων προϊόντων και αναβαθμίσεις χαρακτηριστικών έχει παραχθεί από τη Samsung.

Software featured LinkedIn

Το LinkedIn θέλει να προσθέσει παιχνίδια στην πλατφόρμα του

Το LinkedIn, η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που ανήκει στη Microsoft έχει περισσότερους από 1 δισεκατομμύριο χρήστες.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Φήμες ότι η επόμενη γενιά θα παρακολουθεί την αρτηριακή πίεση

Ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό για τα μελλοντικά Apple Watch είναι και η παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης.