OnePlus 7 Pro: Καταχώρηση στο Geekbench επιβεβαιώνει 12GB RAM και Snapdragon 855

OnePlus 7 Pro, OnePlus 7 Pro: Καταχώρηση στο Geekbench επιβεβαιώνει 12GB RAM και Snapdragon 855

Η επίσημη παρουσίαση του OnePlus 7 Pro έχει προγραμματιστεί για τις 14 Μαΐου. Περίπου δύο εβδομάδες πριν από την κυκλοφορία της συσκευής, το OnePlus 7 Pro εμφανίστηκε στην πλατφόρμα αξιολόγησης Geekbench.

Η καταχώρηση αποκαλύπτει ότι το smartphone θα γίνει διαθέσιμο με 12GB μνήμη RAM, αν και αναμένεται να κυκλοφορήσει σε διάφορες παραλλαγές μνήμης και αποθηκευτικού χώρου. Κι αυτό διότι πρόσφατες αναφορές αποκάλυψαν ότι οι αριθμοί μοντέλων GM1917, GM1915, GM1913 και GM1911 ανήκουν στο OnePlus 7 Pro.

Το μοντέλο που εμφανίστηκε στο Geekbench είναι το GM1917 και η καταχώρηση αποκαλύπτει τα score του OnePlus 7 Pro, καθώς και μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά του.

Εκτός από τα 12 GB της μνήμης RAM, στην καταχώρηση του Geekbench βλέπουμε την κωδική ονομασία της motherboard η οποία είναι ”msmnile”. Αυτή η πληροφορία επιβεβαιώνει ότι ο OnePlus 7 Pro θα είναι εξοπλισμένο με τον 7nm Snapdragon 855, και από τις πληροφορίες του επεξεργαστή μαθαίνουμε ότι θα είναι χρονισμένος στα 1,78 GHz.

Το OnePlus 7 Pro σημείωσε 3.551 πόντους στη δοκιμή Single-core του Geekbench και 11.012 πόντους στη Multi-core δοκιμή. Η τελευταία πληροφορία που μας δίνει η καταχώρηση είναι ότι το OnePlus 7 Pro θα τρέχει Android 9 Pie.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
kountsis

12gb ram… τι να τα κανουμε;; να τα χωσουμε στη μαυρη τρυπα;;

kostas

δεν ξερουν τι να κανουν και βαζουν ραμ και pixels.η τεχνολογια εφτασε στο ζενιθ πλεον. το p20 μου εχει 4gb ram και δεν κολλαει πουθενα. ολα ειναι θεμα marketing

Aligator

Oneplus 5t με 6gb 1,4 ελεύθερα με εφαρμογές tidal, call recorder, messanger , viber, και chrome….
Και 2gb να είναι το κινητό σου δεν θα κολλάει, απλά όσο πιο πολύ ραμ έχουμε τόσο <> έχει το κινητό.
Απ’ το 2020 πιστεύω θα είναι το minimum 6gb όλα τα κινητά λόγο το ότι η επόμενη έκδοση android θα είναι πιο απαιτητικη σε ram οπως 7<8<9
Τα 10gb είναι αρκετά για την ωρα, τα 12gb είναι αρκετά όμως για τα επόμενα 2-3 χρόνια
Κάτι ξέρουν εκεί στην oneplus 😉

Σταύρος Χρι

Αμα έχει τιμή 700+ τι να το κάνεις…. παίρνεις δύο mi 9 ή ένα P30 Pro σε κανένα μήνα απο τώρα !

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear OnePlus

OnePlus Pad Go: Έρχεται στην Ευρώπη στις 23 Απριλίου

Το OnePlus Pad Go, το προσιτό tablet που κυκλοφόρησε σε ορισμένες αγορές τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, έρχεται τώρα στην Ευρώπη.

Smartphones OnePlus OnePlus Nord

OnePlus Nord CE4: Εκπληκτικά τα specs του mid-range – Tσιπ SD 7 Gen 3 και μπαταρία 5,500mAh

Οι συσκευές Nord CE είναι πολύ δημοφιλείς στην οικογένεια OnePlus αλλά οι αναβαθμίσεις που γίνονται από γενιά σε γενιά είναι περιορισμένες.

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.