OnePlus 7: Τρεις εκδόσεις φέτος, σίγουρα μία 5G και μία με Snapdragon 855 και bezel-less οθόνη [photos]

OnePlus 7 Pro, OnePlus 7: Τρεις εκδόσεις φέτος, σίγουρα μία 5G και μία με Snapdragon 855 και bezel-less οθόνη [photos]

Είναι γνωστό ότι η OnePlus εργάζεται πάνω σε ένα 5G smartphone από τον Φεβρουάριο, κάτι που το επιβεβαίωσε στην MWC 2019. Ωστόσο, έχουν γίνει γνωστές ελάχιστες πληροφορίες για τη συσκευή και το μόνο που ξέρουμε με σιγουριά είναι ότι θα είναι εξοπλισμένη με τον Snapdragon 855 με μόντεμ X50, το οποίο προσφέρει συμβατότητα με 5G δίκτυα.

Επιπλέον, σύμφωνα με τον leaker Ishan Agarwal, η OnePlus φέτος θα βγάλει τρεις εκδόσεις του νέου της smartphone. Η πρώτη έχει αριθμούς μοντέλων GM1901,03,03 και θα ονομάζεται OnePlus 7, η δεύτερη έχει αριθμούς μοντέλων GM1911,13,15,17 και ακούει στο όνομα OnePlus 7 Pro. Όσον αφορά την τρίτη έκδοση, της οποίας το όνομα είναι OnePlus 7 Pro 5G και έχει αριθμό έκδοσης GM1920, αυτή θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά στην Αγγλία και μόνο από έναν πάροχο.

Πέραν όλων των παραπάνω, σήμερα δημοσιεύτηκαν στο Weibo δύο φωτογραφίες του υποτιθέμενου OnePlus 7 Pro οι οποίες αποκαλύπτουν κάποια βασικά χαρακτηριστικά της συσκευής και μία καμπυλωτή οθόνη με ελάχιστα bezels. Ο χρήστης που δημοσίευσε τις εικόνες ονομάζει το τηλέφωνο OnePlus 7 Pro και ο αριθμός μοντέλου είναι ο GM1915, πληροφορίες που συμφωνούν απόλυτα με όσα έχει αναφέρει ο Ishan Agarwal.

OnePlus 7 Pro, OnePlus 7: Τρεις εκδόσεις φέτος, σίγουρα μία 5G και μία με Snapdragon 855 και bezel-less οθόνη [photos]

Σε μία από τις δύο φωτογραφίες φαίνεται το “About Phone” το οποίο μας αποκαλύπτει πως το One Plus 7 Pro θα είναι εξοπλισμένο με 6,67 ιντσών Super Optic οθόνη, τον Snapdragon 855 συνδυασμένο με 8GB μνήμης RAM και 256GB εσωτερικό χώρο αποθήκευσης. Επιπλέον, η συσκευή έχει τρεις οπίσθιες κάμερες με τον κύριο φακό στα 48MP, τον δευτερεύον στα 16MP, και ο τρίτος φακός στα 8MP.

Όπως είναι αναμενόμενο, το OnePlus 7 Pro τρέχει Android 9 Pie με αριθμό κατασκευής 9.5.1 GM31CB. Επίσης, στο “About Phone” η OnePlus έχει πάντα μία απεικόνιση της συσκευής όπου στην συγκεκριμένη περίπτωση δείχνει το OnePlus 6T, κάτι που εγείρει ερωτήματα σχετικά με την εγκυρότητα της δημοσίευσης. Ωστόσο, θα μπορούσε απλά να είναι μία ημιτελής έκδοση του λειτουργικού της συσκευής.

Τον περασμένο μήνα, ένα τηλέφωνο OnePlus που φέρει τον αριθμό μοντέλου GM1915 και λογισμικό 9.5.1 πέρασε την πιστοποίηση Bluetooth, η οποία επιβεβαίωσε ότι η συσκευή θα υποστηρίζει Bluetooth 5.0. Επίσης, είναι ενδιαφέρον ότι ο αριθμός μοντέλου του συγκεκριμένου smartphone δεν ακολουθεί τη στρατηγική αρίθμησης της OnePlus, αφού η εταιρεία από το OnePlus One, ξεκινάει πάντα τα ονόματα των μοντέλων της με το γράμμα A. Η αλλαγή στην ονομασία μπορεί να σημαίνει ότι η συσκευή θα είναι μέρος μιας καινούργιας σειράς, κάτι το οποίο είχε επιβεβαιώσει η OnePlus στο παρελθόν.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
TechGeek

Χωρίς water resistance, χωρίς wireless charging, μετριότατες κάμερες, χωρίς κανένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό. Πόσο σανό έχουν φάει οι fanboys της OnePlus είναι απίστευτο.

Asos206

Βάλε και το sar..

Apostolos

Σανο έχουν φάει αυτοί που δίνουν 500 ευρώ παραπάνω για λίγο καλύτερη κάμερα wireless charging και πιστοποίηση water resistant.

Dimitris

Σανο τρως εσυ που δινεις 500 ευρω παραπανω.

καραβοσταση

αν κ περιμενα το op7 νομιζω ότι θα ξεκινηση σιγουρα κοντα στα 600 δεδομενου ότι to op6t εχει 550 ας μην πω για το pro που νομιζω ότι θα δουμε κανα 700 αρι για πρωτη φορα κ το λανσαρη σαν PRO ΑΝΤΕ ……….. mi9 με 400 κ βλέπουμε του χρονου

Christz

Σανό τρως εσύ και δεν το έχεις καταλάβει! Μέχρι να κυκλοφορήσει παντός δεν σε βλέπω να προλαβαίνεις να αλλάζεις μυαλά

djfapples

Βάλτε λιγο ποιότητα κατασκευής αφού οι τιμές ανεβαίνουν

bill

εχεις πιασει ποτε 1+?
ή απλα λες οτι σου κατεβει?

Τακης

Αυτο δεν ειναι Oneplus , galaxy s8 ειναι .

Σταύρος Χρι

Μην μας ξενερώνεις τώρα. Όταν βγάζεις 2 συσκευές το χρόνο με μία κάθε εξάμηνο και τα πας τόσο καλά σε πωλήσεις, γιατί πρέπει να το χαλάσεις αυτό;

Makis

7″ και λέγεται ακόμη τηλέφωνο;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 4

Το Snapdragon 8 Gen 4 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το νέο κορυφαίο chipset για κινητά από την Qualcomm.

Gear Apple Apple Pencil featured

«Let Loose»: Ανακοινώθηκε event από την Apple στις 7 Μαΐου για τα νέα iPad

Η Apple ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει ένα special event την Τρίτη 7 Μαΐου με ένα live streaming διαθέσιμο σε Apple.com και YouTube.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Ολοκληρωτική αποκάλυψη σε hands-on βίντεο

Το Google Pixel 8a συνεχίζει να διαρρέει σαν τρελό και σήμερα έχουμε νέο leak από κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων στην Καζαμπλάνκα.

Software Apple featured

Apple: Εξαγοράζει γαλλική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης με εξειδίκευση στην επεξεργασία on device

Η Apple εξαγόρασε την startup τεχνητής νοημοσύνης Datakalab με έδρα το Παρίσι για να της παρέχει εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης on device.